-6 ting du ikke visste om meg-

Æsj, de siste dagene føler jeg at jeg har blogget så kjedelig. Hvem bryr seg vel om jeg er et frokost menneske eller ikke liksom? Haha, tviler på at det er særlig mange. Uansett, jeg tenkte å skrive et innlegg om ting dere kanskje ikke visste om meg, det kan jo være interessant, eller hva sier dere? Jeg vet ihvertfall at jeg syntes sånne innlegg er morsomme å lese. So here we go. 

- Jeg opererte kneet mitt den 20 mai 2015 (om jeg husker riktig), da de popper ut av ledd hele tiden. De verste smertene som ikke går an å beskrives, de må oppleves. Og det vil du ikke. Jeg håper jeg får operert det andre også, slik at jeg kan gjøre normale ting som å snu meg uten å være redd for knærne. 

- Jeg har utvidet ørene mine til 18mm. Oh yes, jeg har fått høre at de er stygge osv. Godt det er mine ører og ikke dine. Hah. Veldig klar over at mange syntes de er sykt fæle, men jeg liker de og det er vel i bunn og grunn det som teller. 

- Jeg har åtte andre hull i ørene og alle de har jeg tatt selv. Selvfølgelig så anbefaler jeg alle å gå til noen som er profesjonelle. Det kan gå riktig galt om man ikke har snøring på hva man driver med. 

- Jeg har et helt sykt forhold til hodeskaller. Det er nesten litt latterlig. Om jeg kunne ha fylt hele leiligheten min med bare hodeskaller skulle jeg gjerne ha gjort det, men oppover årene har jeg skjønt at jeg må begrense meg litt. Det kan fort bli for mye av det gode. 

- Jeg har ingenting i mot verken edderkopper, maur, fluer og andre småkryp. Men er det to dyr jeg virkelig får hetta av så er det frosker og snegler. Altså, jeg har ikke telling på hvor mange mareritt jeg har hatt hvor snegler har blitt kastet på meg og eller at frosker hoppet etter meg. Fysj a meg. 

- Jeg har vært snus fri i snart et år etter å ha snust siden 10 klasse. At alle hadde så liten tro på at jeg kom til å klare det hjalp faktisk, det eneste som stod i hode mitt var at dette skulle jeg klare. Haha, who's laughing now?? 

Gjerne skrik ut om dere kunne tenkt dere en del to! :) 

2 kommentarer

Anette
24.01.2016 19:13 //http://byanette.blogg.no


Så koselig innlegg!

Ønsker deg en riktig fin kveld <3
Kristine Bekke
24.01.2016 19:17 //http://kbpfoto.blogg.no/


Anette: Tusen takk for det! :)
I like måte! :) <3

Skriv en ny kommentar

Kristine - 23år - Foto


+Legg meg til som venn


+Kontak:Kbpfoto@hotmail.com

Norske blogger

Instagram: Kristinebekke