-Det ordner seg til slutt, det gjør det alltid-

Jeg var glad, ting gikk etter planen. Så kom angsten og alt gikk til helvete. Jeg har virkelig ikke hatt det bra den siste tiden. Jeg hater det, jeg hater at de enkleste ting kan bli så vanskelig. De vanlige tingene som man ikke tenker over, som å gå i butikken, gå ut i søpla eller postkassen blir så skremmende at jeg gjerne lar det være. Det høres teit ut, men det er virkeligheten, min virkelighet, Noen dager går det super bra og jeg føler jeg er i stand til å erobre hele verden, andre dager derimot er ikke så bra. Sliter du selv med angst så vet du hvordan det er, gjør du ikke det kan det være veldig vanskelig å sette seg inn i det. 

Jeg har et ønske, et ønske om å være "normal". Jeg vil også kunne våkne, gå på jobb, gå i butikken osv uten at jeg skal føle jeg kan bryte sammen hvert øyeblikk. Men jeg er glad, jeg er glad for at jeg har en flott familie som gjør alt for at jeg skal ha det bra, en gruppe med venner som aldri dømmer meg for den jeg er. Jeg prøver å fokusere på det positive, på alt jeg har klart å gjennomføre til nå. Jeg har klart å be om hjelp og det får jeg. Jeg har ikke en utdannelse, jeg fullførte aldri videregående, jeg har ikke masse penger som gjør at jeg kan kjøpe meg nye klær annenhver uke, men jeg har kommet meg igjennom ting som folk ikke en gang kan forestille seg. Jeg lever, jeg puster, jeg står oppreist. Jeg har opplevd mer ting i livet mitt enn det et vanlig menneske gjør gjennom et helt liv. Jeg har erfaringer, jeg vet at å ha mest penger, den fineste kroppen, det peneste ansiktet, det lengste håret ikke betyr en dritt. 

Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er lenger, jeg har angst, det er meg. Men en ting vet jeg og det er at det ordner seg. Det kommer til å gå bra. Jeg klarer dette. Jeg SKAL klare dette. Det tar bare litt tid og det må jeg godta. Og sliter du med det samme eller med andre ting så husk, husk at du ikke er alene og at til slutt så ordner det seg. Om det er om en måned eller om 3 år. Det ordner seg. 

Pål
18.02.2016 09:58 //


Du er i hvert fall nydelig.

Skriv en ny kommentar

Kristine - 23år - Foto


+Legg meg til som venn


+Kontak:Kbpfoto@hotmail.com

Norske blogger

Instagram: Kristinebekke