hitsBlogg

-Guinness world records- • 27.01.2016 - 21:05 // Blogg

For en effektiv dag!
Kl 2 hadde jeg allerede vasket to maskiner med klær, brettet bort klær, vasket leiligheten, tatt oppvasken og vært hos tannlegen. Det kaller jeg å være effektiv altså, det hender jeg glimter til jeg også. Da gjorde det liksom ikke noe at jeg tok meg en liten powernap, om du ser bort ifra at det fucker opp døgnrytmen min totalt da. 

I morgen er det jobb igjen å hvordan i all verden jeg skal klare å stå opp kl 7 på morgningen er noe jeg lurer veldig på. Store muligheter for at det blir døgning på denne frøkna. Jeg burde ha havnet i guinness world records, døgner jo fader i meg annenhver dag...Døgnrytme dere, en fin ting når den eksisterer, noe den for øyeblikket ikke gjør hos meg. -Thank God- • 26.01.2016 - 19:27 // Blogg

Hellu hellu! 

Herregud så glatt det er a. Sikker på at jeg skulle død 500 ganger i løpet av turen. 
Måtte en tur ned på butikken da jeg klarte å glemme toalettruller i går. Altså, en av de viktigste tingene og jeg glemmer det. Haha. Heldigvis hadde jeg en rull igjen så jeg har ikke lidi noen nød, thank god. 

Ellers sitter jeg her i min faste sofakrok, drikker iste og titter på tv. Ser for øyeblikket på "Vettskremte pøbelunger", oh my, de får virkelig kjenne på det altså. Får nesten litt vondt av de, men hey, de får jo en velfortjent lærepenge. Ikke så tøffe lenger da nei! 


I morgen har jeg tannlege time, noe jeg ikke er så gira på, men må man så må man. Har vært så mye hos tannlegen så man skulle tro jeg var vant til det, men neida. Blir alltid like nervøs. 

-Jonathan Adler- • 25.01.2016 - 21:12 // Blogg

HeiHei! 

Da har jeg endelig fått handlet inn mat og betalt noen regninger, sånne kjedelige ting man ikke tenker på når man er liten å har så altfor hastverk med å bli voksen. Skulle gjerne ha vært barn litt lenger merker jeg. Slippe alle disse bekymringene som man får som voksen. 

Forresten. Noen av dere som har hørt om Jonathan Adler? Ahmagaad. Han har så sykt mye kult innen interiør, men fy fader det er dyrt. Altså, jeg kunne jeg gjerne tenkt meg alt der, men når en bolle koster nesten 4000 kr er det litt (altfor langt) utenfor mitt budsjett kan du si.

Men se på dette da. Er det ikke kult? Heldigvis så er jo ikke alt like dyrt, så det er jo muligheter for at noe av dette kan havne i min leilighet også! :) 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER 

-What a night- • 25.01.2016 - 17:07 // Blogg

What a night!
Jeg har kanskje sovet type 2 timer inatt før jeg våknet opp med de verste magesmertene. Det gjorde så vondt og jeg aner ikke hva i alle dager det var for noe. Jeg har hatt problemer med magen før, men ikke slike smerter. Og er det ikke typisk at når slike ting skjer så har man ikke noen form for smertestillende?!? Fader as, skjer hver gang. 

Pga magen ble det ingen jobb i dag, så jeg har sovet til nå. Kan jo meddele at døgnrytmen min er offisielt ødelagt. Jeg å denne døgnrytmen altså, jeg tviler på at vi noen gang kommer til å bli ordentlig gode venner.

Skal straks få samlet kreftene å tusle ned på butikken, jeg har seriøst ikke noe mat og jeg sulter her jeg sitter. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg bodde hjemme...haha

-Wait what?- • 25.01.2016 - 00:34 // Blogg

God søndagskveld dere!
Jeg sitter her i sofakroken min, ny dusjet  og litt forbauset over at denne helgen er over. Jeg har nevnt det før og jeg nevner det igjen. Hva faen skjer med dagene?!? De flyr jo avgårde fortere enn fortest. 
Jaja, det skal bli godt med en ny uke. Just kidding..jeg vil ha helg bitte litt lenger. Jeg skal på jobb i morgen og må stå opp så altfor tidlig. Kl 7 er ikke et tidspunkt som frister å stå opp til. Jeg begynner jo riktig nok ikke før 9, men siden jeg er verdens største B menneske trenger jeg tid til å våkne på. haha


Vi blogges i morgen! :) 

 

-6 ting du ikke visste om meg- • 24.01.2016 - 19:08 // Blogg

Æsj, de siste dagene føler jeg at jeg har blogget så kjedelig. Hvem bryr seg vel om jeg er et frokost menneske eller ikke liksom? Haha, tviler på at det er særlig mange. Uansett, jeg tenkte å skrive et innlegg om ting dere kanskje ikke visste om meg, det kan jo være interessant, eller hva sier dere? Jeg vet ihvertfall at jeg syntes sånne innlegg er morsomme å lese. So here we go. 

- Jeg opererte kneet mitt den 20 mai 2015 (om jeg husker riktig), da de popper ut av ledd hele tiden. De verste smertene som ikke går an å beskrives, de må oppleves. Og det vil du ikke. Jeg håper jeg får operert det andre også, slik at jeg kan gjøre normale ting som å snu meg uten å være redd for knærne. 

- Jeg har utvidet ørene mine til 18mm. Oh yes, jeg har fått høre at de er stygge osv. Godt det er mine ører og ikke dine. Hah. Veldig klar over at mange syntes de er sykt fæle, men jeg liker de og det er vel i bunn og grunn det som teller. 

- Jeg har åtte andre hull i ørene og alle de har jeg tatt selv. Selvfølgelig så anbefaler jeg alle å gå til noen som er profesjonelle. Det kan gå riktig galt om man ikke har snøring på hva man driver med. 

- Jeg har et helt sykt forhold til hodeskaller. Det er nesten litt latterlig. Om jeg kunne ha fylt hele leiligheten min med bare hodeskaller skulle jeg gjerne ha gjort det, men oppover årene har jeg skjønt at jeg må begrense meg litt. Det kan fort bli for mye av det gode. 

- Jeg har ingenting i mot verken edderkopper, maur, fluer og andre småkryp. Men er det to dyr jeg virkelig får hetta av så er det frosker og snegler. Altså, jeg har ikke telling på hvor mange mareritt jeg har hatt hvor snegler har blitt kastet på meg og eller at frosker hoppet etter meg. Fysj a meg. 

- Jeg har vært snus fri i snart et år etter å ha snust siden 10 klasse. At alle hadde så liten tro på at jeg kom til å klare det hjalp faktisk, det eneste som stod i hode mitt var at dette skulle jeg klare. Haha, who's laughing now?? 

Gjerne skrik ut om dere kunne tenkt dere en del to! :) 

-Now you know- • 24.01.2016 - 15:43 // Blogg

Herregud, klokken 3 klarte jeg å komme meg ut av sengen. Say what?!?. Jeg skulle prøve å stå opp tidlig idag ettersom jeg skal på jobb i morgen tidlig så da hadde det vært fint å få litt orden på denne døgnrytmen. Det funket dårlig. 
Jeg har ikke fått i meg frokost enda en gang. Jeg er langt ifra et frokost menneske, jeg klarer ikke å spise frokost før langt ut på dagen og da kan man liksom ikke kalle det frokost lenger. At det er dagens viktigste måltid er jeg klar over, men jeg blir ikke noe større fan av frokost av den grunn...Så vet dere det. haha

Dagen i dag skal bare brukes til å slappe av og lade opp til en ny uke i morgen. Ny uke, nye muligheter, right?


Nå skal jeg se ferdig Grey's Anatomy med mamma før jeg skal tusle hjem å hoppe i dusjen! :) 

-Deilig deilig deilig- • 23.01.2016 - 23:04 // Blogg

God lørdag dere! 
Til min store overraskelse ble det en rolig helg allikevel, lenge siden jeg har sittet hjemme hos mamma en lørdagskveld, men igrunn så er det ganske deilig. Gjett hvem som ikke skal ligge i fosterstilling i morgen med tidenes hangover, mehehe. 
Jeg har gjort ekstremt lite i dag, bare slappet av med frustrerte fruer på pc'en. Gud hjelpes, jeg har sett alle sesongene så mange ganger at jeg kan de utenat, enda så er jeg ikke lei.
Har hatt en følelse av at det har vært søndag i hele dag, men heldigvis så er det ikke det. Deilig å vite at man har en hel dag til hvor man bare kan late seg. 

Nå skal jeg finne en film, finne frem potetgullet og legge meg godt til rette i sengen. Ah, deiligste lørdagen på lenge! :)

-Funny animals- • 22.01.2016 - 13:13 // Blogg

Litt i det seneste laget å si god morgen, but i'll say it anyway.
Enda jeg var så trøtt i går klarte jeg ikke å legge hode på puta før klokken var godt over 2 på natten. Ikke at jeg hadde så mye viktig å gjøre, men jeg ble surrende rundt på youtube. Dere vet, du går inn på youtube og timer senere tar du deg selv i å sitte og se på noe som er så meningsløst at du er glad ingen andre ser hva du driver med. Min favoritt er morsomme dyr, herregud, jeg kan sitte å se på det i flere timer, blir aldri lei. Jepp, jeg er 23 år.


Altså, ikke kom å fortell meg at det bare er jeg som syntes denne var veldig morsom! haha

-Why not?- • 21.01.2016 - 23:01 // Blogg

Good evening! 
Jeg har plasser meg godt i sengen, min lillesøsters seng vel og merke. I kveld camper jeg hos muttern, ingen god grunn, bare fordi why not? Noen ganger er det bare best å være hjemme hos a mor. Hah, skulle tro jeg bodde litt lengre unna enn nabohuset. Veien hjem tar nøyaktig 10 sekunder, jepp jeg har tatt tiden. 

"The dark knight rises" surrer på tv'en i bakgrunnen. En av mine desidert favoritt filmer så den skal jeg kose meg med. "Making a murderer" får vente bitte litt lenger. Noen andre som har sett den serien forresten? Det er andre gangen jeg ser episodene og jeg blir like sjokkert, like lei meg og like oppgitt hver eneste gang. Sett deg ned og se på den, du kommer ikke til å angre. 


Da skal jeg kose meg videre med filmen, så får dere kose dere med det dere driver med! :) 

-That's a lie- • 20.01.2016 - 20:57 // Blogg

God kveld!

Hva skjedde med denne dagen egentlig?!?
Plutselig var det kvelden når jeg føler at jeg stod opp for en halvtime siden. Timene har bare flydd av gårde og jeg har ikke gjort en eneste fornuftig ting. Jeg har sett på gamle episoder av Hotel Cæsar da, men jeg vet ikke helt om jeg ville ha kalt det å være fornuftig, når jeg egentlig burde ha gjort alt annet. Oh well, vi har vel alle slike dager innimellom.

(Beklager for at bildene ikke har vært de beste siden jeg har begynt å blogge igjen, men det blir bedre. I swear! :)

Nå skal jeg titte litt på tv med mamma før turen går hjemover. I morgen er det jobb og jeg gleder meg sånn til å stå opp kl 07:00...that's a lie.  

 

-Overthinking- • 19.01.2016 - 23:03 // Blogg

Gud så sliten jeg er.
Å vaske klær, brette klær og ta oppvasken er jo ikke akkurat det mest krevende man kan gjøre, men enda så er jeg like sliten som om jeg skulle ha løpt 3 mil i snø. Det var visst ikke mer som skulle til nei. Det har vært sånn de siste dagene, at jeg har blitt så sliten av ingenting, men så er jeg hun som flyr rundt med tusen tanker i hodet og overtenker alt hele tiden så det hjelper vel igrunn ikke så mye. 

Nå skal jeg innta sengen, sette på en film og forhåpentligvis få en god natt søvn hvor jeg ikke våkner hver halvtime. haha!

God natt store og små :)

-Vaske, brette, vaske- • 19.01.2016 - 14:54 // Blogg

Goood day!
For øyeblikket sitter jeg i sofakroken, inntullet i teppet mitt. Deilig. Våknet altfor sent i dag, noe som ikke er så uvanlig i mitt tilfelle. Men siden jeg har vært veldig flink til å stå opp tidelig alle andre dager, går det greit. 

På planen i dag står det aller kjedeligste jeg vet om, nemlig å vaske klær, brette klær og ta oppvasken. Er det noe jeg savner med å bo hjemme så er det at disse tingene ble gjort av mamma. Der var jeg rimelig bortskjemt. Men, sånn er det og hvis jeg ikke skal gå naken de neste dagene må det bli gjort. 


- Hva er dine planer for dagen? :)

-Back- • 18.01.2016 - 23:27 // Blogg

I'm back. 

Jeg har vært borte godt over et år og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal skrive. Alltid like kleint å vanskelig å skulle skrive det første innlegget etter en bloggpause. Når sant skal sies har jeg vært borte ufrivillig. Kameraet ble stjålet og pc'en tok kvelden så dermed har det gjort ting litt vanskelig. Heldigvis har jeg fått ny pc og kameraet er også på plass, so let'ts do this! 

-Wanties for Christmas- • 02.11.2014 - 21:45 // Blogg

Jo eldre man blir, jo vanskeligere blir det å finne ting man ønsker seg til jul. De siste par årene har jeg kun ønsket meg penger og i lengden blir det rimelig kjedelig å kun få konvolutter. Nå som jeg har flyttet for meg selv er det ikke penger som står høyest på listen lenger. Lagde en liten collage over ting jeg gjerne kunne ha tenkt meg. 

1 - HER // 2 - HER // 3 - HER // 4 - HER // 5 - HER

- Hva ønsker du deg til jul? :)

-10 ting dere ikke visste om meg- • 24.09.2014 - 21:39 // Blogg

1. Jeg elsker brokkoli og spiser det så og si til all slags mat, enten den er rå, kokt eller stekt.
2. Jeg er ekstremt utålmodig når det kommer til diverse ting. Vil jeg farge håret må jeg gjøre det med en gang, ikke vente i en uke. Det vil si at håret mitt har mislyktes utallige ganger.
3. Jeg knekker fingrene mine, noe som ser ut til å plage mange ekstremt mye.
5. Jeg peller på alt mulig. Får jeg et sår MÅ jeg pelle på skorpen, dette har resultert i mange pene arr på både hender og ben.
6. Jeg har aldri i mitt liv smakt på kaviar og har heller ingen planer om det i og med at det stinker rett og slett helt for jævlig.
7. Jeg har ikke fullført vgs pga personlige problemer.
8. Jeg klipper håret mitt selv da jeg alltid har gått ut av hår salongen misfornøyd til tusen.
9. Jeg får ikke sove med mindre jeg har tv'en på med lyd.
10. Jeg har falt ut av en bil i fart. Endte opp med brannsår i ansiktet, hendene, magen og bena. 

-Noe du kjenner deg igjen i? :)

- Inspiration - • 24.09.2014 - 12:52 // Blogg

Egg & Bacon • 22.09.2014 - 10:53 // Blogg

Hola♥ 

Utrolig nok våknet jeg helt av meg selv kl 8 i dag morges og for de som kjenner meg vet at jeg har det største sove hjertet noensinne og våkner gjerne ikke før langt ut på dagen. Jaggu så har jeg spist frokost også og ettersom jeg alltid bombanderer kjøkkenet har jeg en fin stabel med oppvask ventende på meg.

Denne uken ser ganske lik ut de andre ukene i livet mitt - pretty boring. De eneste planene jeg har er å kjøpe meg selvutløser kontroll til kameraet ettersom min har sporløst forsvunnet.  
//Hva er dine planer for uken? :)

Oh my!! • 21.09.2014 - 20:08 // Blogg

Hodebunnen er millimeter ifra å blø etter at jeg har rivd av meg halve håret, genseren er våt tvers igjennom av svette og tårene har trillet et par ganger. Hadde glemt hvor mye jeg faktisk hater html koder og alt som har med bloggdesign å gjøre - spesielt når jeg ikke får det til. Det er en god stund siden jeg har fiklet med html koder og siden jeg ikke er velsignet med en klisterhjerne uten like, ble det ekstremt mye søking på google. Jeg har ikke gjort de største endringene, men litt småtteri her og der. Headeren er kun midlertidig for jo mer jeg stirrer på den jo styggere syntes jeg den blir, derfor skal den byttes ut så fort som mulig. Og ikke nok med det så syntes ikke overskriften i hvert enkelt innlegg noe jeg ikke aner hvordan jeg skal fikse, men med litt tålmodighet kan det hende jeg får fikset det.

Not a bad idea • 21.09.2014 - 13:12 // Blogg

Heihei♥

Å bli brå vekt av at tantebarnet setter på Big Time Rush på lydstyrke 100 er ikke en måte jeg elsker å bli vekt på, men når klokken nærmet seg 12 var det kanskje på tide å komme seg ut av både sengen og pysjen. Pysjen har jeg riktig nok ikke klart å komme meg ut av enda, men det er søndag og det eneste jeg skal i dag er å se noen episoder av Grey's Anatomy og slappe av. Kanskje jeg blir med de andre ut på en tur senere i dag, litt frisk luft i lungene hadde ikke vært så dumt!


//Hva er dine planer for denne søndagen? :)

Never again • 20.09.2014 - 21:47 // Blogg

God lørdag!
Våknet opp i fosterstilling med både hodepine og kvalme. Planen om en rolig helg ble spolert allerede en halvtime etter jeg postet forrige innlegg. Hver eneste gang jeg drikker er det alltid jeg som ligger dagen derpå med hodepine, kvalme og alt annet morsomt som følger med, men allikevel lærer jeg aldri. Så etter litt mat innabords og en god lang dusj er formen tipp topp igjen. Fristende å si at jeg aldri skal drikke igjen, men både jeg og alle andre vet at det mest sannsynlig ikke kommer til å skje. 

Det som er igjen av lørdagskvelden skal bli tilbrakt med familien foran tv'en med potetgull og snadder!//Hva gjør dere i kveld? :)

Hell no • 19.09.2014 - 13:04 // Blogg

FRIDAY♥
Det er sol, det er varmt og endelig er helgen her igjen. Har ingen spesielle planer verken i dag eller i morgen, så tar ting litt som de kommer. Igrunn ganske deilig med en helg hvor jeg ikke må stresse rundt for å rekke alt mulig før et visst klokkeslett. For ikke å snakke om hvor deilig det ska bli å våkne opp uten fylleangst, hodepine og alt annet spennende som følger med etter et par drinker for mye. Skal vel ikke nekte for at det blir en øl eller to i kveld med storesøster, men hardfylla? Oh hell no!

Neste uke skal jeg forhåpentligvis få kjøpt meg dette kamerastativet jeg har lengtet etter så jeg kan få tatt noen litt bedre bilder enn "bilde i speilet" bilder. Skulle kjøpe meg det stativet for 2 år siden..ehe..better late then never, right? Det eneste som gjenstår nå er å finne selvutløserkontrollen min så er alt i boks. Da skal dere se at det blir litt bedre bilder!

//Hva er dine planer for helgen? :)

Prosjekt kne • 18.09.2014 - 15:42 // Blogg

Sup?
Først vil jeg takke han som ikke kom til legetimen sin sånn at jeg kom inn da jeg faktisk hadde time og ikke måtte sitte å vente en halvtime ekstra. Sånne ting gjør meg glad. Ekstra glad ble jeg da jeg fant ut at jeg faktisk har frikort så legetimen ikke kostet meg noen ting. What a wonderful day!

Legetimen gikk som jeg hadde sett for meg, MR it is, men at jeg mulig har "brudd" i kneskålen var noe som kom som en liten overraskelse på både meg og mamma. MR timen skulle visst nok komme ganske fort så da får jeg litt fortgang i dette prosjekt kne greiene mine. Så får vi håpe da, at det ikke popper ut av ledd i mellomtiden. Neida, vi skal ikke tulle med slike ting. Visste dere forresten at hver gang jeg eller noen andre har tullet med det så har det faktisk gått ut av ledd? Well, now u know. Tror jeg stopper her før det popper ut mens jeg sitter å skriver dette innlegget. 

//Har du tatt MR før? :) 

Krysser fingrene • 18.09.2014 - 11:42 // Blogg

God morgen!
Brå våknet klokken 08:00 i dag morges, liveredd for at jeg hadde forsovet meg til legetimen jeg har senere i dag. Heldigvis er ikke timen min før klokken 13:00 så da har jeg god tid til å surre med andre unødvendige ting. Skal til legen å sjekke kneet mitt som stadig går ut av ledd, satser på en MR undersøkelse og krysser fingrene for en operasjon. Var ikke så høy i hatten når jeg lå på utestedet her jeg bor med kneet stående ut av ledd fordi jeg skulle tulle med en jeg kjenner. 

Ellers er planene for dagen å rydde i rotet mitt, altså alle klærne mine som ligger strødd rundt på gulvet og samler opp hybelkaniner. Liker kaniner, men hybelkaniner er jeg ikke så stor fan av. 

//Hva er dine planer for dagen? :)

I have a mission • 17.09.2014 - 18:06 // Blogg

Happy wednesday!
I mitt tilfelle er den ikke så happy ettersom jeg fikk minimalt med søvn i natt, jeg sover så dårlig om nettene at jeg har begynt å tvile på at det faktisk eksisterer en såkalt døgnrytme i min verden. Neida, det eksisterer vel en hos meg også, den fungerer bare ikke like bra som hos alle andre. Så mitt mission har nå blitt å få den tilbake til normalen, da ser dere hvor spennende livet mitt er for tiden.
Var en tur oppe på gården i stad med mamma hvor både lillesøster og lillebror rir. Åh, må si storesøsters hjertet smiler når jeg ser hvor flinke de er. Jeg derimot har ingen planer om å nærme meg en hesterygg. 
Nå skal jeg hoppe i dusjen, innta pysjen og kose meg med frustrerte fruer resten av kvelden. Favoritt serien som jeg har sett så mange ganger at jeg kan den så og si utentatt.  

//Andre som har problemer med døgnrytmen, eller er det bare meg? I sure hope not..

And so on • 16.09.2014 - 19:31 // Blogg

Wow, at den lille gullfisk hjernen min faktisk husket passordet er jo igrunn noe jeg burde klappet for, men jeg velger å ikke gjøre det da jeg så og si har samme passord på alt som behøver et passord. Lite gjennomtenkt? Oh yes. 

Både kameraet og bloggen har ligget og støvet ned i flere måneder og ettersom livet mitt består av å sove, sitte i sofaen, se på serier, sove, sitte i sofaen and so on tenkte jeg å prøve dette nok en gang. Har allerede knipset noen bilder, men ser ut som jeg må knipse noen flere i morgen ettersom at alle bildene ser ut som de har blitt tatt av en person som aldri har vært borti et kamera før.
Nå skal jeg torturere meg selv ved å stirre på dette innlegget helt til jeg kommer på en overskrift annet enn "long time no see." 

Birthday girl • 22.10.2012 - 04:33 // Blogg


Det herligste tantebarnet fylte 4år på fredagen og selvfølgelig ble det feiret med rosa ballonger, prinsesse cupcakes og alt mulig annet usunt dritt..akkurat sånn en bursdag skal være, eller hva? :) 
Hva syntes du om bildene?

Hvordan komme på topplisten • 20.04.2012 - 17:47 // Blogg

Flertallet av de som oppretter en blogg har som hovedmål og komme seg opp på topplisten, grunnen for dette er at man kan tjene penger og få masse stæsh sendt til seg i posten, men å komme seg opp på topplisten er ofte enklere sagt enn gjort. Jeg skal nå vise dere noen enkle ting dere kan gjøre for å mest sannsynelig havne der. 
♦  Det er viktig at du er brun, man kan ikke være en blekfisk når man skal ligge på topplisten. Helst ligg så lenge du klarer sånn at du ser ut som en vandrene rosin. Gjerne legg ut bilde av deg selv mens du ligger i solsengen. 

♦ Langt hår er et must om du vil opp på topplisten, har du kort hår kan du bare kjøpe deg extension. Vi alle vet at langt hår er mye mer interessant enn kort hår. Håret ditt burde også være blondt, helst platina. Har du brunt hår kan du bare bleke dritten ut av det og gjerne ta med leserne dine gjennom prossessen. 

♦ Du må være over interessert i mote, sminke og hår. Du må ta antrekks bilder hver dag sånn at leserne dine kan beundre stilen din. Ikke skriv hvor klærne er fra, dette gjør at leserne blir nyskjerrige.

♦  Skriv gjerne om proveserende ting, ingenting er bedre enn noen haters. Haters makes you famous. 

♦  Du må trene og vise at du liker å ta vare på kroppen din. Gjerne legg ut noen bilder av deg selv hvor du er ute i naturen med treningstøy, husk at du skal gå frem som et godt eksempel. 

♦  Husk at du alltid må ta bilder av hva du spiser, kun det sunne selvfølgelig. Spiser du en cheesburger på kebabsjappa trenger ikke det å komme på bloggen. Som sagt, kun det sunne.

♦  Legg alltid ut bilder av hva du bestiller fra nettet, helst med summen slik at leserne tror at du har masse penger. 

♦  Skriv gjerne et par innlegg som fremstiller livet ditt som perfekt, husk og skriv et klage innlegg nå og da sånn at det ikke blir for mye perfekt. 

♦ Gå på cafe hver dag og ta masse bilder, da får du leserne dine til å tro at du faktisk har et liv utenfor bloggen. 

♦ Legg ut masse bilder fra helgen, helst et bilde med en øl eller to. Når leserne maser om øllen skriver du et overbevisende innlegg om at den ikke var din og at du ikke drikker alkohol fordi det ikke er bra for kroppen. Da går du frem som et godt eksempel for de unge som leser bloggen din. 

♦  Legg ofte ut videoblogger av deg selv, gjerne hvor du sover slik at hele Norge kan se hvor hvordan du ser ut med trynet trøkt ned i sofaen, gjerne med litt søt sove musikk til. 

♦  Før du skaffer deg en blogg er det viktig at du skaffer deg et dyr, gjerne et dyr som kan være med på alle bildene dine og gjerne i de fleste innleggene.

♦  Legg ut bilder av deg selv uten sminke og skriv under at du er stygg uten sminke eller noe, da vil du få mange fine og støttende kommentarer. 

♦ Skriv om viktige temaer slik at leserne dine får følelsen av at du har noe mellom øra og at du bryr deg om noe annet enn deg selv. 

♦ Legg ut masse bilder av deg selv og skriv under at du tok noen sjappe bilder av deg selv, du vil ikke at leserne skal vite at du tok 40000 bilder av deg selv og kun de du la ut ble bra nok for bloggen.

♦ Gjerne skriv et innlegg dedikert til leserne dine sånn at de får følelsen av at de faktisk betyr noe for deg.

Om noen av dere kommer opp på topplisten pga disse punktene vet dere hvem dere skal takke :)


-Var det til hjelp?

Bursdagsbarn • 16.01.2012 - 00:22 // Blogg

Nikon d3000 + 55 - 200mm // privat

Endelig var det min tur til å være bursdagsbarn! 

F**N I H******E • 08.01.2012 - 22:15 // Blogg

Har prøvd å laste opp et bilde i en time snart og det ser ikke ut til å hjelpe at jeg banner og slår i pc'en. Skal prøve igjen etterpå, men hvis ikke så får jeg legge de ut i morgen. Hater innlegg uten bilder :(

Har du problemer med å laste opp bilder?

Goodiebag fra moroccanoil • 12.11.2011 - 22:40 // Blogg

Nå kan hele 40 bloggere stikke av med en goodiebag fra morroccanoil til en verdi av 697,- og hvem vil vel ikke det?

Har du meldt deg på?

cutrinsample

This heart is to each and one of you that reads my blog • 04.10.2011 - 21:36 // Blogg

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT
NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT

Hva syntes du om bildene? 

"Det er greit å drepe dyr" • 28.08.2011 - 14:15 // Blogg

Kom over denne bloggen da jeg tittet rundt på facebook og jeg må si at jeg blir utrolig provosert. Det eneste jeg har å si er at denne jenta er syk i hode!

"Jeg har da drept verre ting enn en kattunge, og det gjør meg ingenting. Tenker 'jaja, da var det gjort', og går min vei. Fordi det er helt naturlig." 

Når ble det helt naturlig å drepe kattunger uten å føle noe som helst?

Hva mener du?

Big Brother 2011 • 26.08.2011 - 15:55 // Blogg

Nå er det ikke lenge til Big brother 2011 starter, skal du se på det?

bigbrothersumo

ISADORA BIG BOLD MASCARA • 15.08.2011 - 02:49 // Blogg

Lyst på ny mascara? Heng deg på da vel :)

isadorasample

Love • 30.07.2011 - 14:09 // Blogg

I skrivende stund sitter jeg på stranda og soler den bleke kroppen min, faktisk fått en del farge, ingenting som er bedre enn det! Nå må jeg skyndte meg ut i vannet, jeg har en trang til å være først under vann! Neida, JODA.

- Hva gjør dere ? :)Kristine - 23år - Foto


+Legg meg til som venn


+Kontak:Kbpfoto@hotmail.com

Norske blogger

Instagram: Kristinebekke