Bloggvurdering

Bloggvurdering # 1 (Sara Alexandra )

Klikk her for å komme til bloggen!
For en gangs skyld skal jeg holde det jeg lover, noe jeg faktisk er lite flink til! mehehe

Har du ikke besøkt bloggen til Sara før kan jeg med hånden på hjertet si at du har gått glipp av noe. Sara har en utrolig fin blogg som jeg er stor fan av. Jeg begynte å lese bloggen hennes når jeg fikk en kommentar av henne for en stund tilbake, noe jeg ikke angrer på. Hun har et veldig fint og ryddig design, noe jeg syntes er viktig når jeg skal lese en blogg. Headeren er også veldig fin som passer godt inn i designet, den er med på å gi et veldig bra førsteinntrykk når du klikker deg inn på bloggen hennes.

Hun oppdaterer ofte og har fine og inspirerende bilder, hun er også flink til å kommentere tilbake, noe som alltid er like koselig! 
Gjør meg en tjeneste å besøk bloggen hennes, jeg kan garantere deg at du ikke vil angre :)

Terningkast 6. 

Hva syntes du?

Vinneren ble...

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Beklager, beklager, beklager! Jeg lovte dere at jeg skulle trekke vinneren av bloggvurderingen i går, men selvfølgelig glemte jeg det...Anyblog, vinneren ble Sara Alexandra. Gratulerer så mye til deg! Kommer til å vurdere bloggen din i morgen :-)

Gratuler henne du også :)

Vil du bli vurdert?

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Alt du trenger å gjøre er å stemme på bildet mitt her. Kun de som har stemt på bildet mitt er med i trekning av en bloggvurdering :) Trekker en blogg i morgen som blir vurdert!
Jeg kan se om dere stemmer eller ikke, så ikke meld dere på om dere ikke har stemt! 

Tusen takk på forhånd ♥

Was it you?

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat
Hei på dere!
Gikk en liten tur bort til Piabestis i stad og på veien bort kom jeg på at jeg har fullstendig glemt bort å trekke ut tre blogger til bloggvurderingen. Skulle jo ha gjort dette i går, men siden jeg har hukommelse på lik linje som en gullfisk gjør jeg det nå. Bloggene som jeg har trekt ut er helt tilfeldig. 

De tre er: Tina EmilieMay-Teresa og Sandra. Det dere må gjøre nå er å lage et innlegg om at dere er med og få leserne til å stemme på dere! Den bloggen med flest stemmer vil bli vurdert :)

Hvem stemmer du på?

Meld deg på

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat
Som noen av dere kanskje vet har jeg en bloggvurdering gående og dere har fortsatt en mulighet til å melde dere på her. Kommer til å trekke ut tre stykker i morgen :)

Har du meldt deg på?

Bli vurdert

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Tenkte å gå i gang med en blogg vurdering, men det blir litt annerledes. Dere melder dere på i kommentar feltet hvor jeg trekker ut tre stykker, om du er en av de tre må du få leserne dine til å stemme på deg og den med flest stemmer blir vurdert. God luck. 

Er du med ?

Congratulations

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT
Hei på dere!
Lovte dere at jeg skulle trekke 3 bloggere som skal bli vurdert så de 3 bloggerne er...trommevirvel.... MariaNina og Anja. Gratulerer så mye til dere :) Kommer til å vurdere disse 3 etter helgen for i helgen skal jeg pusse opp rommet. JIPPI.

Hva syntes du om bildet?

Remember it

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT
Hei på dere!
Minner dere om blogg vurderingen her. Jeg velger ut 3 blogger som skal bli vurdert, litt usikker på når jeg trekker de 3, men blir nok neste uke :)

Har du meldt deg på?

Vil du bli vurdert?

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT
Hei på dere!
Tenkte å dele ut 3 bloggvurderinger, så nå er det bare å melde seg på :) 

Vil du bli vurdert?Kristine - 23år - Foto


+Legg meg til som venn


+Kontak:Kbpfoto@hotmail.com

Norske blogger

Instagram: Kristinebekke