Everyday

-Lærer aldri-

Da var det endelig torsdag, dere! Snart enda en uke over. 
Kan jeg få lov til å klage og sutre litt over hvor inn i helvete kaldt det er? Altså, dette er jo fanken ikke gøy lenger og jeg som i utgangspunktet missliker snø og kulde blir ikke noe blidere av at kulde veggen slår deg i trynet kl 8 om morgningen. Det gjør rett og slett vondt, både i trynet og i sjela. Trenger vel ikke å nevne at jeg gleder meg til sommeren? :) 

Sånn, da var dagens lille klagepreken over så la oss prate om noe som er litt hyggeligere. 
For min del er det endelig helg da jeg ikke jobber fredager. Denne dagen har sust av gårde og det er jo ganske så deilig. Så lenge man klarer å holde med i svingene så klart.

Denne helgen tenker jeg å ta det rolig, bare slappe av, spise god mat og huske den for en gangs skyld. Mehehe. Den setningen der går på repeat sånn ca hver gang det nærmer seg helg og så langt har jeg aldri klart å fullføre den. Det ender som regel opp med at jeg ligger i sengen min i fosterstilling på søndagen med tidenes hangover å hater livet, mens jeg tenker tanken om at jeg aldri skal drikke igjen. Lærer aldri. 


Nå skal jeg dø litt foran tv'en før det er tørking av støv som står på planen. Å så gøy. 

 

-Surrehode numbah one-

Seriøst...

Et større surrehode enn meg skal du lete veldig lenge etter. Jeg nevnte i forrige innlegg at jeg skulle sitte barnevakt for Othilie idag, ja, hadde det bare vært torsdag dere. Sist jeg sjekket er det onsdag idag. Alt som skjer i morgen hadde jeg fått for meg at skulle skje idag. Jeg klør meg litt i hode og lurer på om en legesjekk hadde vært på sin plass. Haha. Neida. Jeg tror at det å ikke gjøre annet enn å sitte hjemme dag ut og dag inn spiller en liten rolle her. Jaja, da får det bli tv kos, lekser og god middag i morgen istedenfor. 


Etter å ha røyklagt hele leiligheten har jeg endelig fått inntatt middagen min. Det ble ris og vår ruller. Enkelt og godt. Nå har jeg en stekeovn jeg må vaske ettersom innmaten til den ene vår rullen ligger igjen i stekeovnen. Hvorfor kan ingenting av det jeg gjør gå like bra som når andre gjør det?! That's my question.  

-Get used to it-

Okei...

Jeg har på følelsen av at den fine døgnrytmen jeg hadde gående begynner å forsvinne sånn smått. Hver dag har jeg lagt meg rundt 11 på kvelden og våknet opp rundt 8 på morgningen, akkurat slik jeg liker det. Igår derimot sovnet jeg ikke før klokken hadde passert 2 på natten. Endte med at jeg måtte sette på en film for å i det hele tatt bli trøtt. Jeg og denne døgnrytmen kommer mest sannsynlig aldri til å bli særlig gode venner, så jeg får vel bare vende meg til det! 

Det resulterte i at jeg våknet altfor sent i dag, men heldigvis i tide til at jeg fikk ryddet leiligheten før Othilie, (tantebarnet mitt) kommer. Jeg skal sitte barnevakt i dag så nå venter jeg bare på at hun skal komme hjem fra skolen. Vi skal kose oss med tv, lekser og god mat. Er ikke helt sikker på hva som står på menyen i dag, men siden hun er gjest skal hun få bestemme middagen. Gleder meg til å høre hva hun skal ha meg til å lage på kjøkkenet. Ikke noe avansert håper jeg, for jeg er ikke akkurat den mest drevende kokken. 


- Hva er dine planer for dagen? :)

-It's been a long time-

Da var straks en produktiv dag over. Jeg har fått ryddet mitt lille såkalte "oppbevarings / walk in closet" rom. Jeg har brettet klær, brettet sengetøyet og puttet alt annet dilldall i skuffer. Nå kan jeg faktisk gå inn og ikke tråkke på ting eller halvveis tryne i vaskekosten. Litt mer oversikt over ting er ikke så dumt skal jeg si dere. Neste prosjekt blir å pante alle de 200 flaskene som står i gangen, neste gang de raser utover gangen kommer jeg til å klikke, bittelitt ihvertfall. Jeg skulle ha pantet de for gud vet hvor lenge siden, det er faktisk ølflasker fra en fest jeg hadde for snart en måned siden. Ok, kanskje ikke så lenge siden, men dere skjønner greia. It's been a long time. 

Nå sitter jeg godt plantet i sofakroken med hårkuren godt gnidd inn i håret og Big Brother på tv'en og har planer om å sitte her til jeg skal legge meg. Dere får ha en fortsatt fin kveld videre og kose dere med hva nå enn dere driver med! :)

- Hva har du gjort i dag? :)

-Gravid?-

God morgen, snupper!
Jeg våknet opp med ekstremt hodepine, men etter å ha tatt en smertestillende er den heldigvis på vei bort. Håper da for guds skyld at det ikke er min tur til å bli syk, ingen som har tid til det. Har følt meg litt uggen de siste dagene, men det har som regel kun vært på morgningen og utover dagen har det forsvunnet. Wow, tenkte dere det samme som meg når dere leste de linjene? Hørtes da nesten ut som at jeg var gravid, men det er jeg altså ikke. Just to clear that up. 

Moving on...Idag er det ingenting spennende som står på planen, bortsett fra å kanskje få ryddet mitt lille "oppbevarings" rom. Det rommet ser virkelig ikke ut og jeg prøver å gå inn dit så lite som mulig ettersom at det ser ut som et bombet horehus. Alt av klær, tennis utstyr, sengetøy osv ligger bare slengt rundt der inne og jeg merker jeg får angst bare av å titte inn dit. Så ja, kanskje på tide å få fikset det problemet. 


- Hva er dine planer for dagen? :)

-Can't wait-

God morgen!
Da var det mandag igjen og jeg skal straks gjøre meg klar for dagens planer. Skal om ikke så altfor lenge ta bussen til Drammen for å møte bestevenninnen min som jeg ikke har vært med på en stund og gud hvor godt det skal bli å endelig få vært litt med henne igjen. Blir nok litt titting i butikkene også og kjenner jeg meg selv godt nok ender jeg vel opp med et eller annet jeg ikke trenger. 


- Hva skal du i dag? :)

-Guess what-

Hola! 
Guess what I woke up to, SNØ!!! 
Blir spennende å se om den blir liggende eller om den er borte iløpet av dagen. Jeg var sikker på at jeg skulle begynne å grine da de første snø fnuggene kom, men overraskende nok ble jeg litt glad. Det er jo ganske koselig med snø som daler ned utenfor vinduet. Om jeg er like glad om to uker er jeg ikke så sikker på. mehehe   

- Snør det hos deg? :)

-Iskaffe eller gal?-

Halloisen og god ettermiddag!

Jeg ble akkurat ferdig med å vaske gulvene i leiligheten og jeg har nå skjønt at jeg har begynt med oppdrett av mini hybelkaniner. Kan noen fortelle meg hvor de kommer fra? Because I have no idea. Jeg er super glad i kaniner og skulle gjerne beholdt de, men siden det ikke er tillatt med dyr i leiligheten får de nå tilbringe sin nye hverdag i støvsugeren. Så får vi håpe at de koser seg der.
Å så morsomme vi skulle være i dag da. Tror jeg har gått for mye hjemme alene og mens vi er inne på det, jeg tok på meg genseren istad, tittet i speilet og innså at genseren var vrang. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg fikk fullstendig latterkrampe. Enten så er det fordi jeg har drukket altfor mye iskaffe eller så er det fordi jeg begynner å bli gal. Hah, I don't know. At jeg i det hele tatt delte det der sier jo sitt.

På lørdag får jeg besøk av to snupper og jeg klarer nesten ikke å vente. God drikke og jenteprat er noe jeg alltid ser frem til. Jeg merker jeg trenger det nå. Hva planene for morgendagen er har jeg enda ikke funnet ut. Lurer på om jeg bare skal ta en rolig fredagskveld i sofakroken foran tv'en med levende lys. Hmm..we'll see!

- Noen crazy planer for helgen? :)

-God morgen-

Gjett hvem som har vasket hele badet, spist frokost, tørket støv og vasket opp før klokken 09:00 i dag morges? Jepp, it's me. Våknet klokken 7 på morgningen i dag etter å ha sovet i hele 11 timer. Det er lenge siden jeg har våknet så tidlig og vært helt uthvilt, ganske så deilig om jeg får si det selv.
Tenkte å få støvsuge gulvet mitt snart, men jeg må først få kroppen ut av sofaen og gå ned til mamma for å hente den. Jeg har enda ikke investert i min egen støvsuger! mehehe. Og om du skulle lure, ja jeg får en del rare blikk fra de som kjører forbi meg der jeg kommer gående opp veien med en støvsuger..-Help, please-Tuslet en tur over til mamma og de i stad for å hente noen små ting og mens jeg var der tok jeg meg like så godt en powernap - ikke helt etter planen, vel og merke. For en hyggelig gjest! mohaha. 

Forresten, er det noe spesielt dere har lyst til å lese om på bloggen? Jeg føler jeg trenger litt mer variasjon i innleggene og siden hverdagen min ikke er så utrolig spennende blir det fort litt kjedelig, så hvis noen har noen ønsker hadde det vært tipp topp tommel opp altså. Jeg skal også bli litt flinkere til å ta bilder, men i det siste har jeg ikke hatt noen form for inspirasjon når det kommer til den biten. *sadface* 

- Hva kunne du tenke deg å lese om på bloggen? :) 

-Boring stuff-

Hola og god mandag!

Enda en helg er over og jeg tror ikke jeg trenger å påpeke hvor fort dagene går, muligens jeg har gjort det sånn typ altfor mange ganger. Anyways, jeg har en del ting på planen i dag og trust me, ikke sånne morsomme ting, men sånne møkk kjedelige ting jeg gjerne skulle vært foruten. Men hvis jeg vil ha tak over hode, rene klær og mat på bordet, må regninger betales, klær vaskes og maten handles inn. Drit kjedelig å gjøre, men veldig deilig når det er gjort - så jeg får kaste meg rundt og begynne før jeg finner på noe annet surr å gjøre istedenfor. 

- Noe boring på planen i dag? :)

-Inspiration-

//Bildene er hentet fra Weheartit og tumblr.

-Lille gode, Justin-For en søndag...tårene har trillet både hos meg, mamma og resten av søsken flokken. Et lite hamster med verdens største personlighet måtte i dag bli avlivet. Han var noe helt spesielt skal jeg fortelle dere. Mange ser på hamstere som noen kjedelige dyr som kun ligger å sover, men sånn var ikke Justin. Han kunne man rope på og han kom løpende ut av det lille huset sitt i håp om få en agurk bit eller en banan bit. Vi vet ikke helt hva som skjedde med han, men plutselig klarte han ikke å gå eller å spise mat fra mat skålen uten å falle ned på siden. Det beste var å la han få slippe, så nå har han det bra. Det er det viktigste!

Lille gode, Justin. Hvil i fred♥

-Thumbs up-

Jeg sitter på akkurat samme sted som jeg gjorde for 5 timer siden, lys våken vel og merke. Sov så lenge i dag så om det ikke blir noen søvn på meg i natt kommer ikke det til sjokkere meg så mye. Jeg tror jeg har hatt tidenes kjedeligste lørdag, ikke fyllesyk og ingen å henge med. De aller fleste hadde lørdagen fullbooket så jeg har ikke gjort annet enn å glo på tv'en, lage mat, glo på tv'en, spise mat og sånn fortsetter det...Jeg har jo fått gjort noe fornuftig da, som å vaske opp, brette klær, rydde bort alt krims kramset som ligger over hele leiligheten, så da har jo ikke lørdagen vært en helt bortkastet dag allikevel. Thumbs up!


Nå skal jeg se ferdig Criminal Minds og finne ut om det er noe annet jeg kan bedrive tiden min med..

-Spontan-

God lørdags kveld!

Jeg har letet febrilsk etter puk koden min i hele dag da en smule full Kristine ikke klarte å taste inn riktig pin kode i natt. Fantastisk. Ble en spontan halloween fest i går og jeg var så og si den eneste som ikke hadde kledd seg ut, like flaut som å være den eneste som har kledd seg ut. De fleste hadde rimelig mye innabords, så det var vel ikke så mange som fikk det med seg. Var veldig morsomt, men kvelden ble litt i det seneste laget. Kom meg ikke inn døren før klokken hadde passert 6..  

Det som er igjen av kvelden skal bli tilbrakt i sofa kroken foran tv'en. Det er gjerne slik de fleste lørdagene mine blir tilbrakt.

- Hva skal du i kveld? :)

-A glass of wine-

God morgen blir vel litt i det seneste laget, så god ettermiddag! 

Det er fredag og for å være ærlig hadde jeg mer fredags følelse i går, enn det jeg har i dag. Det kan kanskje ha noe med at jeg surrer med dagene så til de grader. Anyways, det er halloween og jeg har fått i oppdrag å sminke tre små snupper. Det kan jo bli spennende. Nå skal de jo ikke akkurat ha den mest avanserte sminken, så det burde vel gå bra. Tenkte å snike meg over til søstern etterpå sånn at jeg slipper å måtte åpne døren en million ganger i kveld. Et glass vin og litt skravling høres ikke så ille ut for min del. - Hva skal du i kveld? :)

-Kanakas-

Kan noen fortelle meg hvorfor det plutselig ble så vanskelig å lage spagetti og kjøttdeig? Jeg har lagd det så utallige mange ganger før, men i kveld gikk det så og si rett til helvete. Kjøttdeigen ble brent og spagettien ble overkokt. Lyst til å komme på middag til meg? Tror jeg hadde takket nei til det jeg også. Åååå, er det mulig. Ikke nok med at middagen min ikke gikk helt etter planen, men nå sitter jeg jaggu å skriver et innlegg om det også! Hvor trist er ikke det? Ikke noe sminke, hår eller mote her i gården nei...


Uansett..I morgen er det fredag igjen og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke skjønner en dritt av hvor denne uken tok veien, ikke samme vei som meg ihvertfall. Det føles ut som at det var i går jeg hang over doskålen og sverget på at jeg aldri skulle drikke igjen.
Om det blir noen festligheter denne helgen er jeg ganske usikker på, har ikke lagt noen planer så da blir det spennende å se om jeg sitter stuck i sofaen, eller om jeg ender opp kanakas i en grøftekant. Sistnevnte har jeg planer om å unngå. 

- Har du noen spesielle planer for helgen? :)

-Housewife-

What a day!
Jeg har allerede vært på møte, vasket og ryddet hele leiligheten, handlet et par små ting og nå står jaggu meg rundstykkene i ovnen også. Vet ikke hva som skjedde eller når det skjedde, men jeg har tydeligvis blitt litt av en husmor. All I need now is a man. 

Senere i dag skal jeg opp på gården for å se både lillebror og lillesøster ri. De er så flinke, så er like morsomt å se på hver eneste gang. Jeg derimot liker kun å se på, på avstand. Rimelig mye som skal til for at jeg i det hele tatt nærmer meg hesteryggen! Litt redd? Overhode ikke...Fikk forresten et spørsmål om hvilket redigeringsprogram jeg bruker og jeg bruker photoshop cs6 til å redigere alle bildene mine. Om det er noen som er keen på turtorials er det bare å skrike ut. 

- Hva er dine planer for dagen? :)

-The time of the month-

Jeg elsker å være en kvinne, men når the time of the month kommer, skulle jeg ønske jeg var alt annet enn kvinne. Jeg har ligget å vridd meg så og si hele natten i håp om å finne en sovestilling som var behagelig, men det funket like dårlig som alle de andre gangene tante rød er på besøk, så her har det blitt minimalt med søvn gitt. Passet jo perfekt nå som jeg også er tom for alt som har med smertestillende å gjøre, lette gjennom veskene mine som en gal i håp om å kanskje finne en tablett som kunne hjelpe på smertene, men uten hell. Jeg vet ihvertfall hva jeg skal kjøpe på butikken etterpå. Jaja, håper ikke så altfor mange leste dette mens de satt og spiste frokosten sin. Kan fort bli litt uappetittlig.  

Åh, bare av å se på dette bildet har jeg lyst til å krype tilbake i sengen, men siden tante rød ødela hele døgnrytmen min å jeg skal sitte barnevakt i dag må jeg bare bite i det sure eplet å holde meg våken! This is going to be fun...

-Love u mama-

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har verdens beste mamma! Jeg ble med henne ned i butikken og tror dere ikke dama fylte opp hele kurven med masse mat til meg? Oh yes she did. Nå er både matskuffen, kjøleskapet og fryseren fylt opp med alt jeg kunne tenke meg og som den små spiste personen jeg er trenger jeg ikke å tenke mat den nærmeste uken. Ingenting er som et fult kjøleskap skal jeg si dere. Flytt for deg selv og du skjønner akkurat hva jeg prater om! hihi
Nå skal jeg glane bitte litt til på tv'en, spise opp brødskiva, drikke opp isteen og hoppe til køys. Er ikke vandt til å måtte stå opp så tidlig på morgningen så jeg er helt utslitt... 

-Tempting-

Da var jeg hjemme igjen fra MR timen og det gikk jo som det skulle. Fikk fantastisk musikk på ørene som jeg så vidt hørte pga maskinen, men jeg hørte antydning til musikk sånn i ny og ned og det er jo toppers. Fikk en panikk knapp i hånden sånn i tilfelle det skulle være noe og herre min gud så fristende det var å trykke på den, men jeg var flink å lot det være. Nå må jeg vente nok en uke på resultatet og jeg krysser fingrene for operasjon. Alt hadde blitt så mye bedre om knærne mine var like bra som resten av kroppen, nå kunne de jo like så godt vært knærne til en dame på 90år, om ikke 100år. Neida, så spreke som folk er nå til dags hadde vel de damene hatt bedre knær enn meg..

Nå skal jeg hoppe i dusjen og ta kvelden om ikke så altfor lenge. Skal på et kurs i morgen i 4 timer og jeg vet ikke om jeg gleder meg, gruer meg eller hva fader jeg gjør. Alt angående jobb osv går plutselig mye fortere enn hva jeg hadde forventet og for å være helt ærlig så er det litt skremmende....

- Har du tatt MR før? :)

-What a life-

Da var det mandag igjen, dere!
Å våkne klokken fire var ikke akkurat det jeg hadde planlagt for dagen, men slik ble det gitt. Skjønte svært lite da jeg våknet opp på sofaen med volumet på tv'en litt for høyt. Å sovne ved siden av fjernkontrollen er like dumt hver eneste gang jeg gjør det. Av en eller annen merkelig grunn klarer jeg alltid å legge meg oppå den eller sovne med den i hånden, noe som resulterer i at volumet slår seg høyere og høyere. Plutselig kom Home and Away sangen på lydstyrke 100. Like morsomt hver eneste gang.

I kveld skal jeg endelig få tatt MR bilde av kneet mitt. Virkelig på tide om du spør meg. Timen er ikke før 19:30 så før den tid skal jeg skifte på sengen, vaske opp, brette litt klær og spise litt. Når jeg tenker meg om har jeg faktisk ikke fått dyttet noe i gapet enda, kanskje på tide det også...herregud, for et liv.

- Hva skal du i kveld? :)

-Bloggerne-

Jeg klarte til slutt å løfte på liket for å rydde leiligheten. Kjøkkenbenken er nå tom for tomflasker og oppvasken er borte. Gulvet derimot er fortsatt ikke helt fri for potetgull smuler. But i wil do it. Mamma kom over med middag til meg, noe som er en av fordelene med å bo kun 10 sekunder unna hjemmet. Jepp, you heard me. De fleste må trekke litt på smilebåndet når de får vite at jeg bor i nabohuset. 

Nå er det straks klart for premieren på bloggerne og selvfølgelig må jeg jo få med meg det. Regner ikke med at jeg er den eneste som skal sitte klistret foran tv'en når klokken nærmer seg 20:00. - Skal du se på bloggerne? :)

-Avholds-

Wow, for en helg!!!

Hadde noen venner over på fredag og vi koste oss så mye. Ble kanskje litt vel mye innabords på oss alle, spesielt meg, noe som resulterte i at jeg lå over do skålen hele lørdagen. Jeg pleier som regel ikke å bli så fyllesyk, men i går tok det virkelig helt av. Vurderer å bli avholds. 

Idag har jeg ikke gjort noe av det jeg egentlig burde ha gjort, jeg skulle ha ryddet og vasket hele leiligheten - for her ser det virkelig ikke ut. Tomflaskene har tatt over hele kjøkkenet mitt og gulvet er fylt med potetgull smuler..Men istedenfor å gjøre det har jeg ligget i sofaen og sett på "side om side" på nrk. Det er i stunder som dette jeg skulle ønske jeg hadde nok penger til å leie inn vaskehjelp. Det hadde vært noe det. 


- Hvordan har din helg vært? :)

-Ingen kjære mor-

Ble akkurat ferdig med å vaske badet og stuen, så nå lukter det helt fantastisk her. Får besøk av bestevenninnen min i morgen som skal sove over og siden det er en evighet siden jeg har vært med henne, gleder jeg meg som en liten unge. Blir nok til at jeg må vaske litt i morgen også, men prøver å ta det meste i dag slik at jeg slipper å måtte stresse med det i morgen.  

Planene for resten av dagen er å få vasket soverommet og skifte på sengen, nå som jeg bor alene må jeg gjøre alt selv. Vasker ikke jeg så blir det ikke vasket, her er det ingen kjære mor lenger nei. 

-Here comes the king-

Tantebarnet mitt hadde time hos tannlegen i dag og siden søsteren min var på jobb ble det min oppgave å få henne dit i tide. Ikke bare bare når så og si alt av veier var sperret av ettersom at kongen skulle besøke skolene her jeg bor. Jeg endte opp med å gå den omveien for å komme meg ned dit og ikke nok med det så begynte det å regne så sinnssykt mye at jeg så ut som en våt kattunge der jeg kom traskende. Jaja, jeg fikk henne inn til tannlegen å levert henne tilbake på skolen før kongen hadde kommet. "klapp på skulderen" Jeg fikk sett kongen hele to ganger faktisk, eller...toppen av hode hans ihvertfall. Det tells jo det, gjør det ikke??

Det var så mye mennesker og politi at jeg ble jo helt stresset der jeg stod under et bittelite tak i håp om å ikke bli enda mer våt enn det jeg allerede var, både jeg og kongen hadde valgt å la paraplyen ligge igjen hjemme, dum ide. Han fikk sitte under et litt større tak da, vel og merke. 

Prøvde å ta noen brukbare bilder til innlegget, men flertallet av bildene endte opp som dette. Har visst ikke lagt fjortis tiden helt bak meg ser jeg...

-Round two-

HeiHei!
Ble nok en gang litt fravær på bloggfronten, men ettersom jeg endelig har fått leilighet har flytting og innredning stått høyest på listen. Mangler fortsatt noen få ting før leiligheten er komplett. Mangler blant annet sengebunnen til sengen, jeg og Ikea går visst ikke så bra sammen som jeg trodde. Spaserte stor fornøyd ut fra Ikea med både seng, bord og nattbord. Ikke så fornøyd da sengebunnen ikke var med, så på onsdag må vi ta en runde nr 2.   

Nå skal jeg se ferdig masterchef, hoppe i dusjen og legge meg om ikke så lenge. Er så sinnsykt trøtt, stod jo trossalt opp kl 10:00. Mehehe....


-Kjøttkake tryne-

Heihei!

Enda en uventet bloggpause dukket visst opp igjen. Jeg har vært så sliten den siste tiden at jeg ikke har orket å gjøre mer enn jeg faktisk må før jeg legger meg godt tilbake i sofa kroken. Kroppen har verket, nesen har vært tett og eksemen har tatt over hele ansiktet mitt. Wonderful. Hele jeg tørker ut som en rosin på vinteren pga eksemen, men jeg kan ikke huske sist jeg var så plaget som det jeg er nå. Hele ansiktet er stivt å ekkelt så noe sminke har det vært lite av for å si det sånn, med mindre jeg vil se ut som en kjøttkake som flasser! OK, det var bare ekkelt. 

Anyways, ville bare si hei jeg lever og at neste gang skal dere få slippe et innlegg hvor jeg lager trutemunn og peace tegn. That's a promise

- Sliter du med eksem?

-Pointless-

God kveld!

Etter jeg hadde vært på nav og fått svar på de en million spørsmålene mine tok jeg å mamma turen til Bohus for å kikke litt. Ikke den mest gjennomtenkte ideen vi har hatt på lenge ettersom vi måtte drasse med oss tre unger i tillegg. De var ikke like opptatt av å kikke på sofaer, tepper, kommoder og diverse andre små ting som det jeg å mamma var. Så etter litt gråting og masing fra deres side var det bare å ta beina fatt, betale og turen til Mc Donalds. Da var de fornøyde ja. 

I morgen må jeg fader i meg ned på nav igjen. Alt jeg har gjort de siste dagene har hatt ett eller annet med nav å gjøre og jeg merker jeg begynner å bli en smule lei av å fylle ut skjemaer, løpe ned fordi jeg lurer på noe eller fordi jeg ikke skjønner en dritt av disse skjemaene. Heldigvis har jeg en super dame som hjelper meg så da håper jeg det ikke tar så altfor lang tid til alt er sendt, fikset og ferdig. Det skal bli en gledenes dag - tro meg!

Et helt sinnssykt random bilde til et helt sinnssykt random innlegg. Takk for meg og god natt! :)

-Sovedyr-

God morgen!
Sovnet ikke før 3 inatt så og da skulle stå opp klokken 9 merket jeg var en smule vanskelig. Jeg er jo tidenes sovedyr så med bare noen få timer på øyet er noe kroppen min ikke er særlig fornøyd med. Hjelper ikke så veldig på humøret heller.

Skal straks ned på nav for å fikse noen papirer, er det bare jeg som ikke skjønner noen ting av disse skjemaene man skal fylle ut? I tillegg så har jeg fått feil papirer så da er det jo ihvertfall vanskelig å fylle de ut. 

-Getting old-

Hei på dere!

Tok meg en liten "blogg pause" etter helgens festligheter, kroppen min ikke er like stor fan av en to dagers som det den var før. Kunne til og med ta en tre dagers uten at det var noe problem. Sånn er det når man begynner å dra på årene, er jo tross alt blitt 21år. 

Hadde det så koselig på lørdag forresten, med masse gode venner og masse god drikke. Ble litt mer innabords enn hva jeg hadde regnet med, men alt i alt så var det en super vellykket kveld. Gleder meg allerede til neste gang. 

Nå skal jeg se dagens episode av masterchef Norge og deretter innta drømmeland. Må opp tidlig i morgen for å fikse en haug med papirarbeid, noe jeg virkelig ikke ser frem til, men hey, det må gjøres! 

-Har du hatt en fin helg? :)

-Lazy friday-

It's FRIDAAY!♥

I natt har jeg fått så lite søvn så at jeg faktisk er våken nå overrasker meg. Kneet har verket noe helt ekstremt så har igrunn bare ligget å vridd meg i smerter. Tror jeg har sovet 2 timer alt i alt.

Enough about that. Det er fredag dere, herregud som dagene flyr av gårde. Er så vidt jeg klarer å henge med - i mitt hode er det fortsatt mandag. Ser ut som dette blir en rolig fredag med tv titting å sofa kos. Må lade opp til morgendagens festligheter - da er det hæla i taket og tenna i tapeten. Neida...joda. 

-Noen spennende planer for kvelden? :)

-Praying to God-

Puh!
Dagen startet med å ringe NAV for å få tak i veilederen min, men med min flaks var hun selvfølgelig opptatt. Jeg har så mye jeg må fikse på alt for liten tid, så jeg håper hun ringer meg så fort som overhode mulig. Er en smule stresset, overlykkelig og bittelitt redd. Om alt dette går i boks er livet mitt nesten komplett, men siden ting ikke er 100% enda og det er en mulighet for at det kanskje ikke går velger jeg å holde det hemmelig til jeg vet noe mer! 

Er det forresten bare jeg som surrer med dagene? Først i stad gikk det opp for meg at det allerede er torsdag å nesten helg. say what!!
På lørdag er jeg invitert til en venninne sammen med noen andre venner og siden det er så lenge siden vi alle har vært samlet gleder jeg meg masse masse. Det skal bli så koselig. 

- Bare jeg som surrer med dagene? :)

-Lærer aldri-

Tok meg en tur i butikken med noen få ting på handlelisten. Endte opp med en full bærepose av alt mulig dritt jeg kunne finne, pringels, iste, cola zero, kakao, pai, u name it.
Jeg var så sulten og det ser ut til at jeg aldri lærer av mine feil - ALDRI gå i butikken sulten. Men at jeg skal kose meg, ja det kan du banne på. Jeg skal drikke kakao og spise pringles til det tyter ut av ørene mine. 

Fikk brev i posten i dag angående MR timen og jaggu så er den ikke før 27 oktober. Trodde en haste MR time skulle komme litt fortere, men men. Da er det bare å smøre seg med tålmodighet å vente.


Nå skal jeg kose meg med paien min og Grey's anatomy.

- Andre enn meg som alltid ender opp med alt annet enn det som står på handlelisten? :)

What a beautiful morning

Whatsup dudes?

Jeg våknet opp til tidenes dritthumør i dag morges, noe som gjorde at jeg egentlig bare ville trekke dynen over hode å sove en time til, men når håret føltes ut som om jeg hadde dyppet det i en frityrkoker var en dusj på sin plass. Klarte å traske inn i dusjen hvor jeg på veien presterte i å nesten tryne og brekke alt av armer å ben, det hjalp ikke på humøret om noen skulle tro det. Endelig inne i dusjen fant jeg ut at sjampo flaska var tom og av de 50 flaskene som stod der var det kun balsam igjen. Jeg har da vasket håret med kun balsam. Ahhh, what a beautiful morning. 

Nå skal jeg leke litt lærer for småsøsken og tantebarn. Burde sende inn en jobbsøknad så flink som jeg er. Neida, kanke bli lærer når man ikke kan gangetabellen i en alder av 21år. Kan 1,2 og 5 gangen da. OK, tror jeg gir meg nå før jeg deler flere pinlige facts om meg..


- Hvordan var din start på dagen? :) Bedre enn min håper jeg!

Old lady

God kveld i stugo!

Føler meg som en gammel dame her jeg sitter innpakket i pledd, skjerf, 40 stearinlys og en kropp som snart faller sammen. Okej, ikke 40 stearinlys, men 3. Jeg har skiftet klær utallige ganger i håp om at det ene plagget er varmere enn det andre, at det ene sokkeparet skal varme føttene mine mer enn sokkeparet før det. Skulle tro det var -100 sånn som jeg sitter å klager - heldigvis er det ikke så ille. Men ok, jeg skal gi meg med klagingen og heller finne frem litt kveldsmat før det er duket for farmen. Det er jo tross alt sesongpremiere og som den tv slaven jeg er må jeg jo få med meg den.


- Skal du se på farmen? :)

Shut up

Av en eller annen merkelig grunn klarer jeg alltid å få en fjott ved siden av meg, bak meg eller foran meg som aldri klarer å holde kjeft når jeg skal på kino, og i dag var ingen unntak. Denne fjotten var plassert foran meg. En sosseklump med uggs som syntes det var ekstremt morsomt å slafse høyt..fuck you! Jessda, som dere sikkert skjønner var jeg på kino i dag. Måtte jo få med meg den nye paranormal activity filmen i og med at jeg har sett alle de andre. Jeg likte den faktisk. 
Har du sett den? 
Hva syntes du om bildet? 

Guess who's back

Jepsi pepsi, I'm back. 
Har ikke blogget på år og dag så gi meg fem minutter og jeg har sikkert glemt at jeg har begynt å blogge igjen! 

Skulls

ALOHAA! Missed me? Mekket nytt design som jeg overhode ikke liker..Bakgrunnen ødelgger alt, så den skal byttes ut så fort jeg finner en annen jeg liker. Maria har lenge mast om at jeg måtte blogge, so here you go!

Rise and shine

Igrunn så frister det å legge seg igjen, men jeg skal passe en ungeflokk på fire. Det er ihvertfall fint vær da, da kan det hende at denne dagen ikke blir så ille allikevel. Ønsk meg lykke til, har på følelsen av at jeg kommer til å trenge det!

Upside down

Istedenfor å få en god natts søvn bombaderte jeg heller hode med masse html koder, angrer nå. Ble en god del banning, svetting og litt tårer, men nå ser det ihvertfall ikke ut som en fjortis kom å spydde html koder over hele bloggen. Dere vet, de som oppdager html koder for første gang...Headeren er bare midlertidig!

-Hva syntes du om designet? :) 

Obs obs

Etter å ha tittet innom noen blogger på morgenkvisten er vel jeg den eneste som ikke våknet klokken 07:00 på 17 mai og pusset sølvtøy. Jeg derimot lå å sov til langt ut på dagen, obs. Jaja, tar det igjen neste 17mai. Kom hjem og var litt redusert etter en fet natt til 17. Regnet som bare det, men vi klarte oss bra for det! Ekte nordmenn. Skal straks finne meg noe frokost og kanskje bevege meg ut i finværet. 

-Har du hatt en fin 17.mai feiring? :)
-Hva syntes du om bildet? :)  

Lucky me

HeyHey!
Har ikke gjort annet enn å tenke over hvor heldig jeg er som ikke går på skole, blir gal av alle disse eksamens statusene på facebook. Føler selvfølgelig med de, har jo vært der selv. Stakkars Mariabeste som kom opp i 3 skriftelige eksamener. Kjenner jeg henne godt nok klarer hun dette kjempe bra! ♥

I morgen er det natt til 17 og dette skal nok en gang feires. Alle planer er lagt og det eneste vi trenger nå er at været er med oss. Stikker til Tanita i 5-6 tiden og før det skal jeg bake muffins til mamma, få ut et par innlegg, rydde rommet osv..Full rulle for å si det sånn. Svarene på spørsmålsrunden kommer om noen dager, hadde selvfølgelig glemt den bort..

-Hva har du gjort i dag? :)
-Hva syntes du om bildet? :) 

Sunday means movie time

Piabestis kom en liten tur i stad og siden det ikke er så mye å gjøre på søndager ble det til at vi så to filmer. To filmer vi lenge har hatt lyst til å se, nemlig The devil inside og paranormal activity3. The devil inside må være noe av det mest tragiske jeg har kastet bort over en time på, den ble rett og slett for dum og slutten gjorde ikke akkurat filmen noe bedre. Paranormal activity 3 var faktisk overraskende bra, mye bedre enn eneren og toeren etter min mening. 

Som sagt er det ikke allverdens å finne på på en søndag. Derfor har jeg sittet på den samme plassen i hele dag, med pc'en som underholdning selvfølgelig. Skal prøve å løfte meg selv opp og rydde rommet,prøve. 

-Har du sett "The devil inside" og "Paranormal activity 3"? :)
-Hva syntes du om bildet? :)

Today's gonna be a good day

God morgen!
Jeg våknet rundt ni, på en lørdagsmorgen!! Hva skjer? Dagen startet ganske så bra ettersom solen skinner og jeg fikk pakken min fra Gina Tricot. Viser dere hva jeg fikk i dagens antrekk før jeg turer til Drammen med Piabestis. Skal straks finne frem litt frokost og så er det vel på sin plass å fikse dette mårratrynet. 

-Hva er dine planer for dagen? :)
-Hva syntes du om bildet? :) 


Minner om spørsmålsrunden HER!

Shut up

 

Etter en natt med altfor lite søvn fristet det svært lite å gjøre noe som helst i dag, men torsdager er dagen hvor jeg er så heldig at jeg må vaske rommene til mine 3søte små monstre. Heldigvis er jeg ferdig, men kan ikke puste lettet ut helt enda. Stuen, kjøkkenet, badet og gangen gjenstår og jeg får pusteproblemer bare av å tenke på det..

Ordnet meg tidligere i dag og trodde jeg hadde klart å få brynene mine ganske like, men så tok jeg en titt på bildet over..Faen, det ser jo ut som de ikke skal sitte på samme trynet! Hvorfor klarer jeg aldri å få de like?!?! Senere i dag kommer det et innlegg som jeg har jobbet en del med, så håper dere kommer til å like det :)

-Sliter du med å få brynene dine like? lol
-Hva syntes du om bildet? :) 

Do it, do it now

Hvis du skulle ha fått en kommentar av meg litt for mange ganger skyldes det problemene til blogg.no, kunne vel kanskje begrenset meg litt der jeg satt å trykte på "publiser kommentar" knappen som en gal toåring som endelig fant noe spennende å trykke på. Kan også meddele at jeg sitter her stuptrøtt og irritert over at jeg enda ikke har fått somlet meg til å vaske rommet mitt..

Har tatt en del bilder idag så de skal redigeres og legges ut senere, må bare komme meg ut av sofaen og rydde å vaske rommet først. Damene på 100år er mer oppegående enn det jeg er for øyeblikket..skremmende. 

-Er du flink til å holde rommet ditt ryddig? :)
-Hva syntes du om bildet? :)

Some die young

Er det noe jeg er blitt kjent for på denne bloggen så er det vel å alltid ta de dummeste og ikke fult så gjennomtenkte valgene, som f. eks å døgne. Vel, I did it again. Nå har jeg ikke noe valg enn å presse meg helt til klokken ihvertfall er syv i kveld, da er jeg sikret en bra uke med en ordentlig døgnrytme. Her snakker jeg av erfaringer. Hvordan jeg skal klare meg utover dagen aner jeg ikke, men jeg sitter her med både ben og armer krysset, igrunn litt ubehagelig. 

-Sliter du med døgnrytmen?
-Hva syntes du om bildet og sangen? 

The result can be discussedDrasset med meg kameraet ut og bildene over ble resultatet..fantastisk. Vi gjorde ikke annet enn å sitte i sentrum og se kule ut, hvor kul jeg så ut vet jeg ikke. Neida, vi lo og skravlet som vanlig. Skal straks finne noe digg jeg kan knaske på mens jeg venter på at paradise skal begynne, merker jeg må få fikset tv'en snart. 

-Hva har du gjort i dag?
-Hva syntes du om bildene? 

Bleed it out

Føler hvert eneste innlegg jeg poster på denne bloggen inneholder "Beklager for dårlig blogging." De fleste vrenger seg nok i smerter når de leser de berømte ordene, inkludert meg selv. Var i konfirmasjon til fetteren min i dag og misunte han ikke et sekund når pinlige øyeblikk fra barndommen ble dratt frem for hele familien, for ikke å snakke om bilder. Maten var helt sinnsyk, var like før jeg trillet ut av lokalet. Var som sagt på bursdagsfest i går for å feire Tanita som ble 20år. Var sinnsykt morsomt, men kan vel si at det ble litt for mye innabords og ikke fult så morsomt å skulle dra i konfirmasjon i dag. Jeg klarte det med glans, men skal innrømme at det å treffe puta skal bli fantastisk. 

Sangen over går på replay hver dag 24/7. Check them out, de har mye bra :)

-Hva har du gjort i dag?
-Hva syntes du om bildet og sangen? 

Not very good friends

HeiHei!
Piabestis sov over her i går, noe som var utrolig koselig i og med at det er altfor lenge siden. Satt å så på skrekk film til klokken nærmet seg halv 5. Senere i kveld skal jeg på bursdagsfest til Tanita og før den tid skal jeg rekke å dusje og alt..Burde vel igrunn begynne med å fikse meg nå sånn at jeg rekker alt jeg skal rekke, jeg og den berømte tiden har aldri vært gode venner!  

-Hva skal du i kveld?
-Hva syntes du om bildet? //Arkiv 

Typical

Blæh!
Har prøvd å skrive et nogenlunde bra innlegg til dere i over en time nå, men det ser ikke ut som kommer til å skje så derfor skriver jeg et super fantastisk innlegg uten mål og mening. Skal straks ta kameraet og komme meg ut for å tå tatt litt bilder, har ikke et eneste bilde som dere ikke har sett før så sjansen for et arkiv bilde i dette innlegget er ganske stor. Ser ikke ut som jeg får lastet opp noe bilde i det hele tatt, noe som er ganske standard blogg.no!

-Har du problemer med blogg.no?
 
Hva syntes du om bildet?

Just a little bit easier

Bloggen har ikke vært på sitt beste denne uken, men når mangelen på inspirasjon har vært ganske stor forklarer jo det saken. Begynner å komme seg litt nå, men da er det jo selvfølgelig meldt dritt vær og muligheten for å få tatt litt bilder ute blir ganske liten. Hvorfor kan ikke ting bare være bitt litt enklere til tider? faen.

-Mangler du inspirasjon?
-Hva syntes du om bildet? 

Surre hue!

Hvem glemte kameraet sitt? Jo det surre hode som sitter å skriver dette! Jaja, så er det vel menneskelig å glemme ting av og til. Fikk meg forresten en meget god latter når jeg tok turen innom vg.no i stad. Jeg har nemlig fått tre like meldinger hvor det har stått følgende: "Hei! I morgen onsdag 2.mai skal dere ha naturfagsprøve i 2.økt dere som ikke var på skolen på fredag. Hilsen Ellen." Det som viste seg var at noe teknisk hadde skjedd sånn at hun hadde fått sendt den til 31.000 mennesker. Resten kan dere lese HER. Da fikk jeg noe å le av i dag også. Nå skal jeg se dagens episode av Paradise Hotel før jeg skal innta drømmeland. 

-Opplevd lignende? HAHA 

There is nothing better

Endelig har sommerværet kommet, finnes ikke noe bedre enn å våkne opp til sol og blå himmel. Kjipt for de som må sitte på skolebenken, misunner de ikke litt en gang. mehehe. Senere i dag skal jeg ut med Piabestis så da skal jeg for en gang skyld få tatt med meg kameraet mitt, tror jeg da! 

-Hva skal du i dag?
-Hva syntes du om bildet? 

Herlig

Sitter for øyeblikket med en iskald øl i hånden og venter på to søte jenter som straks kommer, senere skal vi ut får å møte resten av den herlige gjengen. Med andre ord, dette blir en super herlig kveld. Håper dere koser dere like mye som meg :)

Arkiv bilde ettersom pc'en snart er tom for strøm..haha

-Skal du noe i kveld?
-Hva syntes du om bildet? 

Tonight's gonna be a good night

Nå som jeg skal tilbringe mesteparten av kvelden ute sammen med masse herlige folk er det typisk at det skulle være overskyet i dag. Er vi heldige så slipper vi regnevær. Har masse små ting som skal ordnes før jeg skal slå meg løs så vet ikke hvor bra bloggingen blir i dag :)

-Har du planer for kvelden/natten? 
-Hva syntes du om bildet? 

The perfect sunday


Redigerte bildene i svart/hvitt rett og slett for å spare dere for et ubehagelig syn. Hadde det vært snø hadde nok folk forvekslet meg med en snømann. Heldigvis er jeg en av de som ikke har problemer med å bli brun på sommeren, så forhåpentligvis slipper jeg å se ut som dette så altfor lenge. 

-Fint vær hos dere?
-Hva syntes du om bildene? 

When will I learn?

Dusjet, sovnet, våknet nå. FAEN. Prøve å sove i natt er vel noe jeg igrunn bare kan glemme. Dagen i dag har vært utrolig deilig, sol og blå himmel er noe jeg har savnet de siste dagene. Håper været kan holde seg slik fremover, jeg er vel ikke den eneste som er møkk lei regn? Skal straks få redigert noen bilder som skal legges ut i morgen, men først må jeg prøve å komme til meg selv igjen. Øynene henger ikke helt med for øyeblikket. 

-Hva har du gjort i dag?
-Hva syntes du om bildet? 

Spontan tur

Ble en liten spontan tur ned til Mariabestis hvor vi snakket og lo som vanlig, men nå er det natta for min del! Er så trøtt at ingenting annet frister mer enn å treffe pute med hode og innta drømmeland. Dere får kose dere videre med hva nå enn dere måtte drive med :)

-Hva har du gjort i kveld?
-Hva syntes du om bildet? 

T.G.I.F

God morgen! Litt vel sent, men sånn går det når man ikke sovner til normale tider. Skal straks dra meg ut av sengen og ta fatt på vaskekosten. Frister svært lite, men må man så må man. Planene for helgen er fortsatt ikke satt så muligheten for at helgen blir tilbringt på sofaen er ganske stor. Krysser fingrene for at jeg slipper det i og med at det er noe av det kjedeligste som finnes, jeg vil finne på noe sprell!! 

-Hva er dine planer for helgen?
-Hva syntes du om bildet? 

Not so much

Har vært en lang dag så nå skal det bli deilig å legge hode på puta. I morgen skal jeg vaske rommene til mine kjære små søsken, gleder meg allerede. Well, not so much.

-Hva har du gjort i dag?
-Hva syntes du om bildet? 

Oh, that feeling

Nå skal det bli ordentlig godt å kaste kroppen ned i sengen. Byttet sengetøy tidligere i dag og etter min mening er det ingenting som er bedre enn det. Har også latt vinduet stå åpent sånn at det er godt og kaldt på rommet mitt. Hvis ikke jeg får en fantastisk natt med masse søvn etter alt dette vet jeg virkelig ikke om jeg noen gang kommer til å få det, dette pleier som regel å funke så da håper jeg på at det gjør det i natt også. Nå er kveldens høydepunkt rett rundt hjørnet, nemlig paradise hotel. Faen at jeg ikke har tv..
Natta♥


-Sover du også bedre med nytt sengetøy?lol
-Hva syntes du om bildet? 

I'm weird, maybe too weird

Ettersom jeg ikke har hatt tv siden søndag har det også blitt lite med søvn, jeg er så teit når det kommer til sånne ting. Legger meg godt til rette, hører en lyd, spretter opp og venter på at noen skal komme inn døren og drepe meg. Skulle tro jeg var 10år og ikke 19. Marwin bet over flere ledninger i går så det er muligheter for at jeg ikke får tv'en tilbake så fort som jeg hadde håpt på, dette kan jo bli spennende. Felte en liten tåre gjorde jeg også..ah, livet er herlig folkens♥ 

At jeg deler dette med dere skjønner jeg ikke helt, jeg er jo dømt til å få rare blikk. Jaja, da vet jeg ihvertfall hvorfor. 


-Er du mørkredd?
-Hva syntes du om bildet? 

"Talking about the weather is like talking about what you ate for breakfast, boring"

Endelig var det såpass bra vær at jeg kunne dra frem skinnjakka. Litt kaldt å gå hjem i, men jeg skal ikke klage. Håper jeg slipper å dra frem boblejakke før neste år, er så lei av den at jeg nesten spyr hver gang jeg må tre den på meg. Satser på finere vær fremover sånn at jeg har en liten tro på at vi faktisk nærmer oss sommeren, noe jeg ikke har hatt de siste dagene. Sitter for øyeblikket å venter på at paradise skal slutte på tv'en sånn at jeg kan se det på tv3play. 


-Fint vær hos deg?
-Hva syntes du om bildet? 

I appreciate it

Er for øyeblikket litt usikker på om jeg skal le eller grine her jeg sitter. Tok meg en velfortjent powernap i stad og mens jeg var i drømmeland bet Marwin over ledningen til tv'en min så atter en gang sitter jeg her uten tv. Bare for å vise hvor lite morsomt det er å ha kanin noen ganger kan jeg jo ramse opp det han har ødelagt:
-Tv'en tre ganger.
-Fire ladere til iphonen.
-Ledningen til musikk greia mi.
-Rettetangen.
-To par med ørepropper.
-Laken.
-Dynetrekk.
-Tre gensere.
-Tre joggebukser.
Det er jo kun en tv, men jeg er kanskje litt mer avhengig av den enn folk flest. Er så mørk redd at jeg ikke får sove med tv'en av så dette kan bli en lang natt..Bilde over er tatt med iphone så derfor er ikke kvaliteten på sitt beste. 


 -Har dette noen gang skjedd deg?

Party all night long

Hei sunshines!
Ble en spontan tur ut med jentene i går og nok en gang måtte lommeboka få svi. Har brukt altfor mye penger denne helgen, mer enn jeg hadde planer om. Satt å skrapte sammen penger til en burger i stad og da gikk det opp for meg at jeg muligens må leve som en fattiglus de neste dagene.Can't wait.
Sitter for øyeblikket og venter på middag, er så sulten og lukten av koteletter gjør ikke saken noe bedre. 


-Har du hatt en fin helg? :)
-Hva syntes du om bildet? :) 

So worth it

Hei sunshines!
Gikk en tur ut med Marte i går i og med at hun er her på besøk. Har ikke sett henne på veldig lenge så det var utrolig deilig å endelig få snakket med henne igjen♥ Planen var en rolig fredags kveld, men vips så var vi ute på byen. Virkelig ikke godt for lommeboka, men alikevel verdt det! Både Tanita og Marte kommer en tur på besøk i dag så da blir det litt drikking og jente snakk, ingenting som er bedre enn det :)
Forresten så var det forrige innlegget kun ironi, godt noen av dere fikk dere en god latter! haha 


-Hva gjorde du i går?
-Hva syntes du om bildet? 

"Det verste ville vært om jeg måtte føde masse edderkoppbarn"

God morgen sunshines. 
Har prøvd å legge meg til normal tid hele uken uten hell, men i går klarte jeg det utrolig nok. Av en eller annen merklig grunn sitter jeg her med ekstremt vondt i det ene øret mitt, aner ikke hva jeg har gjort. Enten har jeg ligget for lenge på den ene siden eller så får jeg øreverk. Ikke vet jeg jeg, men weird er det ihvertfall.

Noen som fikk med seg gårsdagens episode av paradise hotel forresten? Åh, jeg trodde jeg skulle dø når Iselin begynte å skravle om disse edderkoppene. "Jeg er redd for at edderkopper skal gå inn i fi**a mi og legge egg. Det verste ville vært om jeg måtte føde masse edderkoppbarn. Selv om de ikke hadde vært i slekt med meg, for jeg ville jo aldri i livet pult en edderkopp. Det blir litt som å være surrogatmor" - Iselin. Imponerende at ordet surrogatmor faktisk ekisterer i ordforrådet hennes. haha. 


-Fikk du med deg gårsdagens episode av paradise hotel?
-Hva syntes du om bildet? 

Days like this

Det er dager som dette jeg skulle ønske jeg ikke hadde blogg på blogg.no, utrolig irriterende at jeg ikke kan blogge når jeg selv føler for det fordi blogg.no lever sitt eget lille liv. Har ingen anelse av hvor mange ganger jeg har oppdatert siden i håp om å få skrevet et innlegg. Liker sjeldent slike klage innlegg, men i dag klarte jeg ikke å dy meg. Det er vel ikke bare jeg som syntes det er ekstremt irriterende at man ikke får blogget når man selv har lyst til det.

Anyblog, sitter for øyeblikket og titter på rettsaken på tv2 nyhetene. Alle mine tanker går til de overlevende og pårørende i denne tunge tiden.


Har du hatt noen problemer med blogg.no?
Følger du med på rettsaken?
Hva syntes du om bildet?

Last priority

Etter å ha lest hundrevis av statuser på facebook om regneværet er jeg sikkert den eneste som var glad for regnevær i dag. Ikke at jeg er så utrolig glad i det sånn generelt, men da fikk jeg tatt meg selv i nakken og ryddet å vasket rommet. Hadde solen stått på himmelen hadde nok dette vært siste prioritet hos meg. Men nå som rommet lukter rent og ikke ser ut som et horehus håper jeg selvfølgelig på sol i morgen. Etter hva jeg har hørt er sjansen for sol ganske liten, men vi kan jo håpe :)


Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildet? 

I don't know

Statistikken synker og det samme gjør blogglysten. Prøver å grave inne i topplukket etter noe som kanskje kan være interessant, men jeg kan fortelle dere at det ser dårlig ut. Jeg har innsett at jeg må gjøre noe med livet mitt, noe interessant som jeg kan blogge om. Hva det skal være aner jeg ikke, kunne jo ha beskrevet hvordan Marwin prøvde å gnage seg ut av buret i går, men i og med at jeg ikke er så flink til å forklare ville dette bare bli en hau med rot. Å hjelp, dette innlegget kunne jeg sikkert spart meg for, men jeg gidder ikke :)


Sliter du med blogglysten for tiden?
Hva syntes du om bildet? (Arkiv bilde)

Happy again

Er det bare jeg som har hatt problemer med blogg.no i dag? Har prøvd å logge meg inn flere ganger og etter en god stund kom jeg endelig inn. Trodde alt dette tullet med blogg.no var over, men det ser dårlig ut. Krysser fingrene for at dette kun var et engangstilfelle. Har forresten fått fikset tv'en min så nå er jeg den lykkelige tv slaven jeg som regel er, nå må jeg bare finne ut hvordan jeg skal få gjemt bort ledningene så ikke Marwin biter over de igjen. Er ikke bare bare å ha en liten kanin skal jeg si dere. 


Har du hatt problemer med blogg.no i dag?
Hva syntes du om bildet? 

Whopsi

Etter å ikke ha blogget siden helgen, har jeg faktisk glemt den helt bort i dag. Skrev et lite innlegg i går, men bloggen gikk i glemme boken alikevel. Det er dette de kaller en super blogger, eller hva? Sitter for øyeblikket og ser på paradise hotel og hvem skulle tro at man fikk lære noe av å se på det? Ikke visste jeg at chihuahuaer var vill dyr før og at de levde i ørkenen, derfor en liten ekstra takk til Paradise Iselin som kom med denne fantastiske informasjonen. 


Noen andre enn meg som har lært noe nytt i dag?
Hva syntes du om bildet?

"Irony is just honesty with the volume cranked up"

Akkurat hivd på meg pysjen og satt meg godt til rette i sofaen. Marwin har atter en gang gnagd over ledningen til tv'en så da blir det en film på pc'en istedenfor. Trodde jeg skulle være flink til å oppdatere dere, men hele helgen har gått i ett så den lille tiden jeg hadde til å slappe av utnyttet jeg så godt jeg kunne. Var deilig å komme hjem igjen til folk som faktisk vet hva ironi er, de oppi gokk har ikke kommet så langt enda. Alt i alt har det vært morsomt og jeg gleder meg allerede til neste gang, må bare passe på bruken av ironi. 


Hva har du gjort i helgen?
Hva syntes du om bildet? (Arkiv bilde ettersom jeg ikke orker å redigere) 

Going on a trip

Skal straks hive meg i dusjen før jeg skal gå løs på pakkingen, skal bort i helgen med Tanita. Noe jeg virkelig ser frem til♥ Kommer ikke til å ta med pc eller kamera rett og slett fordi jeg ikke vil risikere at det blir stjelt eller ødelagt. Skal prøve å oppdatere dere med iphonen, men kan ikke love noe. Det er kun en helg, så vi overlever nok. Reiser i morgen rundt fem så skal prøve å få lagt ut et par innlegg før den tid :)


Hva er dine planer for helgen?
Hva syntes du om bildet? 

Only dead fish go with the flow

Inne i mitt lille hode hadde jeg tenkt å gjøre store forandringer på bloggen, men som dere sikkert ser er ikke forandringene så store. Dette er så klisje, men jeg har blitt så glad i designet mitt at jeg så vidt klarer å endre på det. Grunnen for det er rett og slett fordi det er veldig ulikt alle andre sitt. Only dead fish go with the flow, you know.

Prøvde meg på døgning i natt, noe som har gått rett i vasken alle de andre gangene og denne gangen er ingen unntak. Jeg er som en unge, lærer aldri. Stikker å steker meg et egg, kanskje jeg får litt futt i kroppen av det. doubt it.


 //Pleier du å døgne? L to the OL
//Hva syntes du om bildet? 

Now it's my turn to have money

Etter å ha gått hele påsken uten penger kan jeg endelig slippe å tigge etter penger hos mamma eller å pante flakser for den saks skyld. Skal straks gå i dusjen for så å ordne meg, skal en tur ut med Piabestis. Frister svært lite å gå ut i regneværet, men har ikke vært med Piabestis på det jeg kan huske så det skal bli koselig å endelig få vært med henne igjen♥


 //Hva er dine planer for dagen?
//Hva syntes du om bildet? 

I'm not stupid, just a little bit blonde

Atter en gang ble jeg hentet tidligere enn hva jeg hadde regnet med, dette med tid er virkelig ikke min sterkeste side. Var som sagt en liten tur ute med Mariabestis og som alle andre jenter har vi litt av det blonde i oss, så vi klarte å kjøre oss bort i holmestrand. Hjalp svært lite med en nokså ustabil gps, men heldigvis fant vi frem til slutt. Skal om få strakser rydde rommet ettersom jeg ikke rakk det før jeg dro og så se på paradise hotel.


//Hva har du gjort i dag?
//Hva syntes du om bildet?

As long as it's not snow

Dette må ha vært den tristeste morgningen på lenge, grå himmel og regn er ikke akkurat det som får meg i super humør, men så lenge det ikke snør skal jeg ikke klage. Skal ut med Mariabestis etterpå og før den tid skal jeg rydde rommet, fikse på trynet og få tatt antrekks bilder til dere, er jeg heldig klarer jeg å gjøre alt dette uten problemer. 


 //Hva skal du i dag?
//Hva syntes du om bildet? 

Housework is something you do that nobody notices until you don't do it.

Sitter for øyeblikket å ser på gamle episoder av pardise hotel rett og slett fordi jeg ikke har noe annet kult å finne på, det sier jo igrun sitt. Skal straks ta fatt på rydde ferdighetene mine og rydde rommet, for så og slappe av foran tv'en resten av kvelden. 


 //Hva skal du i dag?
//Hva syntes du om bildet? 

Party like a rockstar

Kom inn døren for ikke så lenge siden og har akkurat hivd i meg masse mat, har aldri vært så sulten før som det jeg var for fem minutter siden. Fikk ikke lagt ut kveldens antrekk ettersom vi skulle dra tidligere enn jeg trodde, rakk ikke en gang å dusje håret. Nå skal jeg straks hoppe til køys og få meg en god natts søvn, er så trøtt og sliten. Håper dere har hatt en fin kveld og at dere har kost dere masse :)


 //Hva har du gjort i kveld?
//Hva syntes du om bildet? 

What to wear

God morgen!
For øyeblikket ligger jeg i sengen og ser på biefilmen, mens jeg prøver å tenke ut hva jeg skal ha på meg i kveld. Stikker ned til Mariabestis i fem tiden og før den tid har jeg en hau med ting å gjøre, skal også prøve å legge ut kveldens antrekk til dere :)


 //Hva skal du i kveld?
//Hva syntes du om bildet? 

Thumbs up

God morgen! 
Hadde helt glemt bort at den nye versjonen av blogsoft skulle komme, så jeg skjønte så og si ingenting da jeg logget meg inn. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med hvordan det har blitt, mye mer oversikt + at det ser ti ganger bedre ut enn den gamle! thumbs up. 


 //Hva syntes du om den nye blogsoften?
//Hva syntes du om bildet?

That feeling

Igrunn hadde jeg verken energi eller ork til å vaske og rydde rommet, men fikk til slutt dratt meg selv i nakke skinnet. Nå ser det helt plettfritt ut her, that feeling♥ Gleder meg til å legge meg i sengen ettersom den er skiftet på, skulle igrunn ha skiftet på sengen hver dag, sover alltid så mye bedre. 


 //Hva har du gjort i dag?
//Hva syntes du om bildet? 

Make no sense


Etter alt for lang tid fikk jeg endelig lastet opp bildet. En fotoblogg som ikke får lastet opp bilder er som et basseng uten vann, make no sense. Ikke nok med at blogg.no er klikk, våknet også opp til regn og grå himmel..Trodde gårsdagen var en dårlig dag, der tok jeg visst feil. 


 //Hvordan er været hos deg?
//Hva syntes du om bildet?

Just mye luck

Gjett hvem som fikk påskeegg? I did. Jeg er vel sikkert den eneste personen i norges befolkning som ikke er superduperoverdramatisk glad i små godt, så det at jeg skulle få påskeegg hadde jeg ikke regnet med. Lucky me fikk jeg hundre kroner også, lite som skal til for å varme et fattig hjerte. 


 //Har du fått påskeegg?
//Hva syntes du om bildene? 

When everything goes wrong

Idag har jeg hatt den berømte dårlige dagen. Håret ser for jævli ut, trynet henger ikke med, hode dunker så mye at jeg er rett for at det snart skal eksplodere utover hele rommet mitt, sliten og sulen er jeg også. synd på meg. Skulle egentlig ha vært på familiedag i dag, men siden formen ikke er med meg i dag føltes det bedre å bare ligge som et slakt på sofaen. Skal prøve å få laget meg noe godt som jeg kan knaske på, mens jeg prøver å unngå tanken på all den gode maten mamma og de skal få..shoot me. 


 //Hvordan har dagen din vært? bedre enn min håper jeg!
//Hva syntes du om bildet? 

Oh my

Skal straks hive i meg litt frokost og se gårsdagens episode av paradise hotel, må utnytte den lille tiden hvor monstrene sitter som tente lys foran tv'en. Gleder meg til å se hvordan det ser ut på kjøkkenet etter at de har laget sin egen frokost, oh my. 


 //Pleier du å se på paradise hotel?
//Hva syntes du om bildet? 

Pretending To Be Cool Is The Most Uncool Thing


Kom inn for ikke så lenge siden, men har allerede klart å hive i meg en salat og sett på tv. Har vært en koselig kveld, men når vi skulle leke kule og så klarte å kvele bilen, må jeg si at jeg ble en smule flau.  Jaja, morsomt var det iallefall :) Skal straks pusse tenner og innta drømmeland, skal tidlig opp i morgen for å passe unger og så i familiemiddag. Kos dere videre, hva enn dere måtte gjøre!

NATTA ♥ 


 //Hva har du gjort i dag?
//Hva syntes du om bildet? 

Monsters

Dæven,nå er jeg lei av disse monsterne jeg pleier å kalle mine søte små søsken. De skriker, slåss, krangler og alt annet små monstre pleier å gjøre. Lol har blit et populært ord og jeg har fått slengt det i trynet et par ganger. Heldigvis sitter de for øyeblikket og leker uten å nesten drepe hverandre, men det er vel ikke lenge før de kommer gråtende en etter en..


 //Har du små søsken?
//Hva syntes du om bildet? 

I need a powernap

Akkurat nå skulle jeg ønske jeg var en sånn person som kunne ta seg en time på øyet uten å ødelegge alt som har med døgnrytme å gjøre. Er så trøtt og sliten etter å ha lagd middag, vasket alt av gulv, passet to barn + at jeg har gått tur med de og ryddet opp alt det de har kastet rundt seg. Stolt over meg selv? Ja, en smule. Godt å vite at jeg har gjort noe annet enn å bare surre foran pc'en, da kan jeg igrunn ta en powernap med god samvittighet, eller hva?


 //Hva har du gjort i dag?
//Hva syntes du om bildet? 

Lonely I'm so lonely

Etter å ha lest 4000 statusoppdateringen fra personer som har gjort et forsøk på å lure noen, må jeg si at nivået har nådd bunnen. Så og si alle har skrevet at de er gravide osv..JADDA, rart at så mange plutselig ble gravide på samme dag og at den dagen tilfeldigvis var 1.April. Selv har jeg vært altfor sliten til å lure noen, kunne prøvd meg på en slik gravid status jeg også, men er rimelig sikker på at den ikke hadde virket helt troverdig i og med at jeg er forever alone og for det meste sitter på rommet mitt og leker emo. 

Nå skal jeg hoppe til køys og få i meg litt søvn før jeg skal opp for å passe tre små barn, det kan jo bli morsomt det!


 //Har du blitt lurt eller lurt noen?
//Hva syntes du om bildet? 

Important


(Endelig kom bilde på plass)

Yoyo. 
For øyeblikket ligger jeg i sengen som et slakt, ble sent i går og stod opp nokså tidlig i dag så du kan kalle meg en smule trøtt. Skal hive meg i dusjen om ikke så altfor lenge, men først må jeg selvfølgelig oppdatere meg selv på det jeg gikk glipp av i går på både facebook og blogg.


 //Hvordan har din helg vært? :) 
//Har du problemer med å laste opp bilder? 
//Hva syntes du om bildet?

God morgen Norge

At dette dovendyret skulle åpne øynene før klokken var 09:00 var noe jeg ikke hadde sett for meg, men hey, jeg klager ikke. Tanita kommer til meg ikveld og før den tid har jeg en del ting å gjøre så da er det greit å ikke sove bort hele dagen, noe jeg er flink til. 


 //Hva skal du i kveld?
//Hva syntes du om sangen og bildet? 

Me + beer = tired

Etter å ha scrollet meg gjennom 4000 "påskeferie" statuser på facebook, fått vite om en uheldig prest som fikk en potet opp i bakparten tror jeg at jeg skal ta kvelden. Tok en øl med mamma i stad, men den gjorde meg ikke annet enn super trøtt, så med andre ord blir det en tidlig kveld på meg. 


//Hva har du gjort i dag?
//Hva syntes du om bildet? 

Oops! I did it again. I ate too many dots

Etter å ha stappet altfor mange dots i trynet sitter jeg her en smule kvalm, mens jeg spør meg selv om når jeg skal lære at nok er nok. I grunn tror jeg ikke jeg noen gang kommer til å lære, men jeg lever i håpet. Those who don't believe in magic will never find it. 

Etter å ha vasket 3 rom, stue, kjøkken, gang, bad og hengt ut klær var det ikke noe som føltes bedre enn å få en flyvende 500 lapp inn på rommet. Denne var ikke fra mamma vel og merke, hun tror nok hun slipper unna med å ikke betale meg, men bare vent! I will get my money. 

//Hva har du gjort i dag?

Woopwoop

Skal straks ta fatt på vaskekosten og gjøre det jeg duger best til, nemlig å vaske gulv. Dagens lille høydepunkt. Fikk forresten jakka mi fra Gina Tricot i dag, lykke♥ Kan prøve å få vist den til dere i dag eller i morgen :) 

Someday in the future

Skulle nesten ha lagt meg ut i sola i dag for å steke kroppen litt som alle andre mennesker, men jeg brukte heller tiden på å sove. Kunne alltids lagt meg ut i skyggen, men noe sier meg at det ikke har like stor effekt. Skal straks bevege meg ut i stua for å vaske gulvene, noe sier meg at jeg kommer til å bli en super husmor en gang i fremtiden. 

//Hvordan er været hos deg?
//Hva syntes du om bildet? 

Super helg

(Litt slapp, så orket ikke å redigere et bilde..haha)
Etter gårsdagens festligheter med Tanita var det ikke noe annet som føltes mer riktig enn å gå en tur ned i sentrum for å bestille en heftig dagen derpå burger, smakte godt skal jeg si dere. Tanita dro for en stund siden så nå sitter jeg her litt ensom og forlatt, har vært en super helg med noen supre folk ♥ 

//Hvordan har din helg vært? :) 

Gullfisk i en bolle

Etter gårsdagens festligheter har bloggen blitt lagt bort og glemt i et lite hjørnet. Det virker noen ganger som jeg har et liv på lik linje med en gullfisk i en bolle, men i går hadde jeg faktisk et liv som alle andre normale mennesker så da ble bloggen siste prioritet. Gårsdagen endte meg at jeg måtte gå et stykke for å komme hjem, ikke det som fristet mest, men da fikk jeg litt trim også. 

For øyeblikket venter jeg på Tanita som skal komme og sove her så da blir det nok litt festligheter i kveld også :) 

//Hva skal du i kveld? 
//Hva syntes du om bildet? 

The amazing daughter

Var en fornøyd mor som kom hjem fra jobb tidligere i dag, hennes fantastiske datter hadde trossalt vasket stuegulvene, gangen, badet, kjøkkenet og tømt oppvask maskinen. Jeg har lært av den største og beste vaskeavhengige dama ever, så når det kommer til å vaske gulv er jeg suveren, just saying! Siden jeg var så godt i gang tok jeg like så godt og vasket rommet også, skal bli deilig å legge seg i nytt sengetøy om få strakser. 

//Hva har du gjort i dag?
//Hva syntes du om bildet?

Bil + høy musikk = Rånebabes

Det skjer så lite for tiden så å skrive et innlegg som dette tar som oftest flere timer, prøver å grave etter noe juicy å fortelle dere, men nå har jeg gravd så lenge at hode er helt sårt og noe juicy fant jeg heller ikke. Hadde store planer for dagen, men klarte å ødelegge alt ved å sovne fredlig på sofaen etter en dusj, fuck my life. Var en liten tur ute med Mariabestis og lekte rånebabes så noe har jeg fått gjort i dag da, men å skrive et innlegg om at jeg har sitti i en bil, hørt på høy musikk og lekt at jeg er sinnsykt kul er vel kanskje ikke så interessant. 

Selvom jeg sitter her å hater alle som har hatt en mer innholdsrik dag enn meg håper jeg alikevel at dere har hatt det, ikke det at det skal så mye til :)

Det var den fredagen

(Måtte bli arkiv bilde denne gangen, alle bildene ligger trossalt på cd'er..)
Det er nå jeg skulle ha skrevet et heftig innlegg om alt det kule jeg har gjort i dag siden jeg ikke har blogget, men istedenfor å gjøre noe kult og virke som en person med et liv har jeg brukt hele fredagen min på å overføre bildene mine på brenne cd'er og med altfor mange bilder og en nokså ustabil pc tok dette veldig mye lenger tid enn hva jeg hadde sett for meg. Skulle ha gjort dette for flere måneder siden da pc'en begynte å tulle, men som dere vet er jeg altfor flink til å utsette ting. Nå er heldigvis redselen for å miste alle bildene mine borte, nå ligger de trygt på cd'er!

 Nå skal jeg gå å finne meg noe jeg kan knaske på og nyte det som er igjen av denne fredags kvelden!

//Hva har du gjort i dag?

Zero

Var en tur i bassenget i dag med Piabestis og mange fler, men det sjokkerte ingen at det største surre hue av alle sammen hadde klart å somle bort bade shortsen sin. Null bading på meg. Skal straks ordne meg for senga, er så sliten at ingenting frister mer enn å pakke seg inn i dyna og innta drømmeland. 

//Hva har du gjort i dag?

Mitt lille kunstverk

Etter en del krangling med html koder kan jeg endelig lene meg tilbake og nyte synet av mitt lille kunstverk. Å blande trøtthet og html koder er vel kanskje ikke den beste kombinasjonen så da ble det litt surr her og der, men med et godt inntak av cola gikk alt bra til slutt. 

//You like?

Man vet ikke hva man har før man mister det

(Man er ikke en ordentlig blogger før man klistrer et fjortis bilde av seg selv i innlegget)
Beklager for at jeg har vært litt dårlig på bloggfronten, men har hatt litt lite inspirasjon for tiden. Heldigvis kommer den sakte men sikkert tilbake, sier dette fordi jeg er synsk..liker å tro det ihvertfall. Marwin bet over ledningen til tv'en i går noe som er fullstendig krise for en sånn tv slave som meg, men heldigvis har jeg en handy stefar som fikset den uten noen problemer! Man vet ikke hva man har før man mister det! 

Beklager for at innlegget om copyright logoen ikke har kommet enda, men det kommer! I promise. 

Tv is like chewing gum for the eyes

Det er søndag, noe som betyr tv titting for min del. For øyeblikket ser jeg på "Avatar" som er en av mine favoritt filmer. Har fått ryddet rommet og skiftet på buret til Marwin, så nå bor verken jeg eller Marwin i en grisebinge hvor det hadde gått av fire bomber, buret til Marwin var ikke like ille som rommet mitt da vel og merke. 

Bildet over er tatt i sommer, fader som jeg savner sommeren..
Hva syntes du om bildet?
Hva pleier du å gjøre på søndager?
 

I guess that's me

Obs obs obs, hvem har ikke gjort som de lovte?  I guess that's me. Prøvde å forklare utifra bilder hvordan man lager en copyright logo og vi kan vel si at jeg dreit på draget. Nå er ikke jeg den som er en mester i å forklare så det kan være hovedgrunnen for at det ikke funket. Skal høre med broren min om jeg kan låne pc'en hans siden han har webcam lizzzom. 

På bilde over prøvde jeg å være søt, funket det? just kidding

Cash money millionaire

Fredagskvelden i går ble tilbringt slik den alltid pleier, nemlig å sitte barnevakt. Blir jo litt ekstra cash i lomma så skal ikke klage på det. Skal straks ut for å ta litt bilder til dere før jeg skal sette meg ned og lage tutorial på hvordan man kan lage en copyright logo, nå hadde det passet bra med pc hvor jeg faktisk kunne ha filmet skjermen. Får prøve så godt jeg kan med å forklare utifra bilder :)

Hva gjorde du i går? :)

Something funny

Hadde planer om å dra bort hele helgen med en venninne, men har ikke så altfor mye penger jeg kan rutte med så da valgte jeg heller å spare de ved å tilbringe helgen hjemme! Good girl. Nå tenker jeg mamma blir stolt. Sjansen for at hun leser dette er like liten som at jeg en gang vinner en million så derfor skal jeg trøkke det opp i trynet hennes, bare sånn at hun kan se hvor flink jeg er blitt med penger! Thumbs up for that. 

Her skulle jeg skrive noe morsomt, men kom ikke på noe..

Gratulerer så mye!

Vinneren av blogg konkurransen er trukket og det ble søte Tora♥ med sin søte kakeblogg som man egentlig helst vil spise opp. Jeg kom verken på andre eller tredje plass, men jeg depper ikke av den grunn. Bare at jeg i det hele tatt ble nominert er en ære i seg selv. Jeg måtte dra dit helt alene fordi ingen kunne, men jeg tenkte at det var like greit. Men når jeg så at alle hadde med venner osv skjønte jeg fort at jeg gjerne skulle hatt med meg noen, må ha sett ut som verdens største loner og for ikke å snakke om håret. Alt i alt har det vært en morsom opplevelse + at jeg er noen erfaringer rikere :)

Nå skal jeg kose meg med god mat som var ferdig akkurat i det jeg kom hjem, snakk om bra timing!

Gjort er gjort

Jeg har sett at fler av de som er nominert til Drammens beste blogger reagerer på dette at noen har startet konkurranser for å hente inn stemmer, selv startet jeg en konkurranse på bloggen min. Jeg hadde i bunn og grunn ingen planer om å starte opp en konkurranse, men siden den hadde kommet en dag senere uansett tenkte jeg at jeg like greit kunne slå det sammen. Alt var lov så da brukte jeg den muligheten, hva folk mener om det betyr veldig lite akkurat nå i og med at jeg ikke får gjort noe med det. Jeg gleder meg iallefall til å møte de som står bak de fantastiske bloggene som er nominert, måtte den beste vinne♥

De dagene du vil ligge i fosterstilling under dyna!

Jeg som sikkert alle andre tenkte at sommer været var like rundt hjørnet, men når jeg våknet opp til full snø storm i dag tidlig hadde jeg mest lyst til å legge meg i fosterstilling under dyna, men så kom jeg på at jeg hadde masse å gjøre så da gikk det i vasken som alt annet pleier å gjøre. 

I morgen turer jeg til Drammen for å finne ut hvem som stikker av med en splitter ny macbook og tittelen Drammens beste blogger så da må dere alle komme! Først må jeg jo finne ut hvor dette skal holdes, for nå har jeg fått beskrivelser fra fem forskjellige personer til fem forskjellige steder, which one should i pick? Neida, vi satser på at jeg finner frem :) 

Spennende liv, penger og inspirasjon..give me some of that

Har ikke gjort annet i dag enn å passe barn, lekt husmor og tenkt at jeg muligens ender opp barneløs med en hau med kaniner når jeg blir gammel, koselig? Neida, dette er bare enda en liten spøk fra min side. Dere ser nå hva to dager inne omringet av små barn gjør med meg. Jeg misunner de som har et spennende liv, penger og en hau med inspirasjon..I got nothing. 

I need a new life

Nå hadde dere vel trodd jeg ikke skulle blogge mer i dag? Nei, måtte bare grave litt i topplukket for noe mer interessant enn døgnrytme snakk eller barne snakk for den saks skyld, skuffende nok fant jeg ingenting som dere kan finne nytte av å lese..I need a new life.

Premie til meg selv!

Skulle legge ut bilder osv osv til dere i dag, men jeg har ligget under dyna og sett på tv i så og si hele dag. Sunday is my lazy day. Har en del ting å fikse i morgen så jeg skal prøve å legge meg tidlig, men i og med at jeg sov helt til klokken to i dag ser dette mørkt ut..Åå, jeg skriver så interessante innlegg noen ganger at jeg vurderer å gi meg selv en premie!


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

Of course

Gårsdagen festligheter ble en smule ødelagt ettersom lillesøster Siri klarte å brekke armen mens hun lekte med en kamerat av lillebroren min. Jeg som hadde håpt at dagen i går skulle være like bra som den var før jeg postet gårsdagens innlegg, selvfølgelig kunne den ikke det. Ble tidlig kvelden i går etter mye om og men, men det var vel kanskje like greit :)


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

tonight's gonna be a good night

Idag blir det nok minimalt med blogging, har en del å gjøre før kveldens festligheter. Mulig jeg legger ut kveldens antrekk, men det kan jeg ikke love..dere vet jo hvordan jeg er! Ellers har dagen vært helt super frem til nå så da krysser jeg fingrene for at dette fortsetter helt til jeg kommer hjem i natt :)

Kos dere masse i kveld, det skal ihvertfall jeg!


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)   

I need some of that

Sitter å ser på The Voice og skal om ikke så lenge få lagt disse små jentene, de roter og styrer som bare det. Hvor får de all energien fra? Det er noe jeg gjerne skulle ha visst, I need some of that. Å gi de godteri osv før de skal legge seg er vel kanskje ikke noe av det smarteste jeg har gjort, men så få jeg tittelen verdens beste barnevakt da. 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

Stop staring, it's just bottles

Kom akkurat inn døren etter å ha pantet to søplesekker med flasker, like flaut hver eneste gang. To-tre poser er greit, men når du kommer med søplesekker stirrer folk så mye at man skulle tro jeg hadde gjemt lik i sekkene. 

Resten av kvelden skal jeg sitte barnevakt for verdens beste tantebarn, skal passe henne til i morgen tidlig! Gjett om vi skal kose oss :)


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

The dark knight

Er det ikke typisk at nå som jeg er så sliten at alt jeg vil er å legge meg under dyna og drømme de søte drømmene mine går de beste filmene på tv. Tuller ikke når jeg sier at dette skjer hver gang jeg er super trøtt. "The Dark Knight" som er en av mine favoritt filmer går selvfølgelig nå, hvorfor skal alltid de beste filmene gå på kvelden? Dette er noe jeg irriterer meg over hver gang det skjer og det er ikke sjeldent for å si det sånn!! 

Hvis du er en av de som har kommentert på bloggen min og ikke fått en kommentar tilbake på bloggen din er det fordi jeg ikke har rukket å godkjenne og svare osv osv, but I will do it tomorrow!
Never mind at bilde ikke er i ordentlig fokus, men hadde ikke noe annet bilde for øyeblikket. 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

10:22

Den dagen jeg vinner masse penger skal jeg ansette en personlig stylist som kan fikse meg fra topp til tå hver morgen, tenk hvor deilig livet hadde vært da! Jeg har en hau med fine klær, men det å finne noe er allikevel like vanskelig som å overføre vann fra et basseng til et annet med hjelp av et sugerør. 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

En finfin dag!

Våknet kl syv i dag og har vært på farten siden da, har fått ordnet en del ting som jeg har dratt ut altfor lenge + at jeg har vært ute med Piabestis, så nå er jeg rimelig sliten. Supert for min del for da har ikke fristelsen til å ta en powernap vært så stor. Skal se ferdig "The devils were prada" før jeg turer inn i drømmeland. En finfin dag♥


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)   

A little bit lazy

Etter å ha vært i Drammen hos bestemor og bestefar er jeg endelig hjemme where I finally get to be lazy again. Skal kose meg med denne herlige salaten som jeg så stolt kan si jeg har laget selv og noen episoder av frustrerte fruer før jeg muligens sleper kroppen ut en liten tur :)


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

God morgen!

Klarte å sovne før jeg hadde fått av klærne og slukket lysene i går vel og merke, men sovet godt har jeg gjort. Var en smule svett når jeg våknet, men å sove under en dundyne med joggebukse og hettegenser ville nok hvem som helst ha vært det. Skal straks gå å ordne meg før jeg og mamma turer en tur til Drammen for å fikse et par små ting :)


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

Tuesday means desperate housewives time

koseklærne er på og jeg merker det blir tidlig kvelden for min del. Skal prøve å holde ut til frustrerte fruer begynner, men merker allerede nå at hode heller mot puten. Ellers har jeg prøvd å rydde rommet, men jeg ga opp ganske fort, fant heller noe mer interessant å gjøre som å se på tv. 

Ser du på frustrerte fruer?
Hva syntes du om bildet? 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

Shel will tell you

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Nå har jeg prøvd å skrive dette innlegget et par ganger og det ser fortsatt ut som om en 10åring som nettopp har fått seg blogg har skrevet det. Mulig dette er et tegn på at jeg burde legge bort pc'en og innta ihvertfall litt søvn, men hva vet vel jeg?

Har ikke gjort så altfor mye i dag, men klarte å slepe kroppen min ut en tur med bursdagsbarnet og siden jeg er fattig noen dager til må hun vente med gaven sin. Lurer du på hvordan det er å ha en fattig bestevenninne? Ring Piabestis, she will tell you!

Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildet? 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

Oh no

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Litt sen blogging kan du si, men våknet med tidenes hodepine hvor jeg var redd at hele hode skulle eksplodere. Yay for that. Så derfor har jeg ikke gjort annet enn å ligge i sengen fram til nå. Heldigvis er hode bedre nå og redselen for at det skal eksplodere er borte, skal prøve å slepe meg ut av sengen for å finne noen klær som passer seg til å bli vist ute i offentligheten. Skal forrsten ikke blogge så mye som jeg har gjort i det siste, jeg har vel spammet alle på vennelista mi med ca 1000 innlegg hver dag..

Piabestis har bursdag i dag så da vil jeg gratulerer verdens beste bestevenninne med 20årsdagen! Love you♥

Hva er dine planer for dagen?
Hva syntes du om bildet? 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

I wish

Nikon d3000 + 50mm macro // privat
Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Er det noe jeg misunner søsteren min så er det kokkekunstene hennes og sangstemmen da vel og merke, men den vet jeg at jeg aldri får så det er det igrunn bare å glemme. Jeg er flink til å koke pasta da. 

Så det ikke godt ut?


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

Sunday clears away the rust of the whole week.

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Noen av dere sitter sikkert i en krok på rommet å griner ettersom ferien er over og noen av dere sitter nok å planlegger ukens festligheter fordi ferien deres akkurat har startet, jeg derimot sitter i sofaen og ser på film fordi det er søndag. Dette skal jeg nok gjøre helt til jeg ikke gidder mer og finner ut at litt søvn ikke hadde vært så altfor dumt. Sunday is a funday, right?

Er ferien din over eller akkurat startet?
Hva syntes du om bildet? 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

You bitch

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Hipphoppduertopp♥
Har vært en veldig lite innholdsrik lørdag, men igrunn ganske deilig. Prøvde å leke litt handywoman i stad med verktøy og greier for å fikse kamerastativet, men vi kan vel si at jeg enkelt og greit faila big time. Jeg har alltid levd i den troen av at superlim fikser det meste, men jeg fikk bevist i dag at det gjør det ikke. Da får jeg vel bare begynne å spare penger til et nytt et da. Mitt lille nye prosjekt som sikkert går i vasken før du klarer å si fail. 

Skal finne meg noen middagsresten før jeg tar kvelden her. Kos dere videre, hva enn dere måtte gjøre :)

Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildet? 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

I guess not

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Det er lørdag og jeg sitter hjemme som en annen loner. Alle er opptatte med sitt og jeg sitter her å lurer på hvorfor jeg ikke får være med på noe? Jeg er jo spesiell, men jeg har alltid trodd at det hellet mer mot den positive siden, I guess not. 

Neida, jeg har godt av å holde meg inne, da slipper jeg å sitte inne i morgen og tenke på hva jeg sa, hva jeg gjorde, hvem jeg slo eller hvem jeg spyttet i trynet. Noen ganger har jeg ikke godt av å ha blogg heller, jeg er så RANDOM.  

Hva gjør du i kveld?
Hva syntes du om bildet? 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

No problemo

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Hei på dere!
Var rimelig sikker på at jeg hadde klart å stå opp tidlig i dag, men ifølge klokken var den over to, faen. Skal straks gå å få i meg litt mat før jeg slenger ut dagens antrekk! Fikk forresten en pakke i posten i dag som inneholdt en personlig almanakk som jeg vant på en blogg for en stund tilbake. Venter faktisk på enda en, hadde glemt at jeg allerede hadde vunnet en så jeg meldte på meg en konkurranse til og vant. Så innholdsrikt som livet mitt er klarer jeg vel å fylle ut begge to uten problemer :)

Har du personlig almanakk?
Hva syntes du om bildet? 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

Try it

Nikon d3000 + 50mm macro // privat (Jeg utnyttet ikke fjortis perioden min godt nok når jeg faktisk var 14, så da tar jeg litt igjen nå som jeg er 19. Du kaller det teit, jeg kaller det effektivt.)

HeiHei♥
I skrivende stund sitter jeg i sofaen og tar livet med ro. Har tatt meg selv i å gjøre dette litt for ofte, bare spør mamma. Prøvde å underholde meg selv med noen vitser, men det gikk dårlig, så jeg fant heller noe annet underholdene på tv, nemlig disney channel. Det er det jeg kaller underholdning folkens, prøv det selv. 

Håper dere har hatt en fin fin fredag, men venner, familie eller med hvem andre dere måtte tilbringe tiden deres med :)

Hva har du gjort i kveld?
Hva syntes du om bildet? 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

I'm spescial you know.

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Hei!
For øyeblikket sitter jeg i sofaen å ser på akvariet på tv2. Haha, jeg elsker sånne progammer og det er det ikke alle 19åringer som gjør skal jeg si deg, I'm spescial you know. 

Ellers har jeg ikke gjort stort annet enn å irritere meg over denne dritt pc'en, nå har den begynt å slå seg av så fort laderen dette ut noe som er ekstremt irriterende når jeg sitter å holder på med noe..Ting skakke værra lett nei.

Hva gjør du?
Hva syntes du om bildet? 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :) 

It's friday, friday!

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

" It's friday, friday. Gotta get down on friday. Everybody's lookin' forward to the weekend, weekend. Friday friday. Getting down on friday. Everybody's lookin forward to the weekend." 

Nå har jeg prøvd å skrive dette innlegget litt for mange ganger, denne firkanta greia skulle jeg gjerne ha kastet i veggen, men i og med at jeg ikke har en annen pc ville det vært en smule idiotisk. Våknet forresten med tidenes kvise, at en kvise kunne være så vond visste jeg ikke. En erfaring rikere! Yay for that. 
Kvelden skal tilbringes på sofaen foran tv'en. Hadde et lite håp om at noen skulle se mitt forrige innlegg og syntes synd på meg, men neida. 

Skal straks ut for å ta litt bilder, noe nyttig må jeg jo få gjort. Sola skinner, himmelen er blå og snøen forsvinner sakte men sikkert. Herlig ♥

Hvordan er været hos deg?
Hva syntes du om bildet? 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :) 

Ta det med et smil


Nikon d3000 + 50mm macro // privat 

Helgens festligheter er avlyst og jeg må atter en gang underholde meg selv en hel helg. Er alltid deilig med en rolig helg, men det er som regel når man har vært opptatt hver eneste helg, noe jeg ikke har vært på en god stund. Vi får ta det med et smil og håpe neste uke går fort, for neste helg skal jeg underholde alle andre enn meg selv med mine fantastiske vitser og dumheter. Thumbs up!

Skal snart krype under dyna og drømme om enhjørninger, stjerner og alt annet tragisk og fantastisk. 
God natt alle dere søte, fantastiske lesere♥ Jeg er så søt noen ganger!

Har du lagt planer for helgen?
Hva syntes du om bildet?


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :) 

Sad, but it's the truth

Nikon d3000 + 50mm macro // privat
Nikon d3000 + 50mm macro // privat
Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Endelig tok jeg meg tid til å rydde og vaske rommet mitt, nå lukter det så rent som det aldri har gjort før. Gleden varer vel ikke så lenge for i morgen kommer det sikkert til å være like bomba som det var før jeg startet. Sad, but it's the truth

Føler jeg blogger litt kjedelig for tiden, så hvis dere har noen forslag er det bare å skrike ut i kommentarfeltet!  

Noe du vil jeg skal blogge om?
Hva syntes du om bildene? 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

Help me

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Siden mamma skulle i møte på jobben i dag har jeg fått æren av å passe tre små troll jenter som syntes det er ekstremt gøy å gjøre det motsatte av alt jeg sier, og siden jeg ikke har våknet helt enda syntes jeg ikke dette er så ekstremt morsomt. Sitter her og føler meg hjelpesløs, hvem hadde vel trodd at tre små jenter skulle ha overtaket på meg? Vel, det har de.Så hvis du er glad i barn og har lyst til å kidnappe tre søte små jenter skal jeg ikke stoppe deg, så lenge du gir de tilbake før mamma kommer hjem selvfølgelig. 

Er det ikke morsomt å passe barn?
Hva syntes du om bildet? 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :) 

Meningsløst

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

HeiHei!
Kom inn døren for ikke så altfor lenge siden, men har allerede klart å dytte i meg noe helt jævli som jeg kjøpte på butikken. Pasta et eller annet som man putter i mikroen, nå vet jeg ihvertfall hva jeg skal unngå neste gang jeg går rundt i butikken og har lyst på noe godt. Da lærte jeg noe nytt i dag også, som jeg gjør alle andre dager også, alltid like morsomt, right?

Skal vel komme meg i seng snart, selvom jeg er ganske sikker på at jeg ikke kommer meg opp i morgen..Livet til et b menneske!
Gud, for et meningsløst innlegg..kommenter gjerne om du faktisk tok deg tid til å lese alt.

Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildet?
 


 Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!

Not here

Nikon d3000 + 50mm macro // Privat ( Dette er Othilie når hun smiler, haha♥ )

Noen ganger får jeg ting til å virke litt vanskeligere enn de er, hadde det ikke vært for denne jenta hadde jeg nok sittet her like dum som i stad. Det har vel kanskje noe med at jeg ikke har vært helt til stede i dag. Endelig er designet slik jeg vil ha det, bildene er mye større, noe jeg selv syntes er fint, er jo trossalt en fotoblogg så da er det jo viktig at bildene kommer ordentlig frem :)

Nå skal jeg endelig legge meg godt til rette under dyna og få en god natts søvn, I need my beauty sleep! NATTA ♥

Hva syntes du om designet?
Hva syntes du om bildet? 

Fordømte kode!

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Hei!
Etter å ha sittet i noen timer å kranglet med disse html kodene har jeg lært meg en ting og det er at man ikke skal begynne med html før man har litt tålmodighet, noe jeg tydeligvis ikke har i dag. Jeg må si med en skuffende stemme at html kodene vant over meg denne gangen, faen. Men jeg gir ikke opp så lett, så i morgen skal jeg jagge meg prøve igjen, må bare finne den fordømte koden jeg trenger som visst nok skulle være lettere sagt enn gjort. 

Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildet?

I am good

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

God morgen! 
For en gangs skyld er jeg våken før folk slutter på jobb, kan ha noe med at sola tittet inn gjennom vinduet mitt ganske så tidlig. Som den flinke og effektive personen jeg viser meg å være har jeg allerede fått tatt antrekks bilder og skitftet på doen til Marwin + at jeg har fått sett på litt dritt program på tv, I am good. 

Hvordan er været hos deg?
Hva syntes du om bildet? 

Tro det eller ei

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Heioghoppduertopp!
Har ikke vært så flink til å legge ut disse fantastiske innleggene mine i dag, men jeg har rett og slett ikke hatt tid, tro det eller ei. Våknet veldig sent og gikk vel så og si ut med en gang jeg hadde fått fikset morgen trynet og afroen min. Som den flinke bloggeren jeg er tok jeg med meg kameraet så det ble noen bilder, så de kommer i morgen :)

Skal få hivd i meg litt mat, se ferdig Sex and the City også skal jeg busselalle, eller hva faen det heter fornoe. NATTA ♥

Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildet? 

Let's do it

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Nå skal jeg stupe til køys, ikke at jeg er så forferdelig trøtt, men fordi jeg skal prøve å ikke sove bort hele morgendagen. Det kan jo bli spennende, noen som vil vedde? tulla. 

Setter forresten utrolig stor pris på alle som er innom og legger igjen en liten kommentar, betyr veldig mye♥ Klisje, huff..natta!

Er du flink til å sove bort dagen når du har ferie osv? wtf?
Hva syntes du om bildet? 

På sitt beste

Nikon d3000 + 50mm macro // privat ( Måtte beskjære bilde, men dette er da Marwin på sitt beste )

Lille søster sover som aldri før, Piabestis og Michael har dratt hjemover og jeg sitter her en smule redd..Har jeg noen gang nevnt at jeg er ekstremt husredd? Trives alene hjemme på dagen, men vil helst slippe å måtte være alene hjemme på kvelden! Er jo ikke helt alene selvfølgelig, men hvor mye selskap er det i en sovende lillesøster og en kanin som ikke tørr å gå ut i stua? Sånn ca ikke noe..
Heldigvis er det ikke så altfor lenge til mamma og de kommer hjem :)

Sjekk ut dette forresten, må si det er en ære bare det å bli nominert! 

Er du husredd?
Hva syntes du om bildet? 

Slapp lørdagskveld

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat ( Man er ikke en ordentlig blogger før man klistrer på et fjortiss bilde )

Hei på dere!
Kom inn døra for ca 20 minutter siden og herregud jeg må fikse kondisen min, er jo nesten døden nær bare ved å gå opp den bittelille bakken hjem. Kjøpte meg mye fint som jeg gleder meg til å gå med, dere skal få se det senere eller i morgen.

Piabestis og kjæresten hennes kommer snart en tur, fant ut at jeg trengte litt selskap nå som jeg blir etterlatt alene med verdens søteste lillesøster. Vi skal kose oss med taco og film. Tommel opp for chill lørdags kveld. 

Hva skal dere i kveld?
Hva syntes du om bildet? 

Feeling pretty

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

God morgen!
Sitter her med et hår til alle kanter og øyer som ikke er helt oppe enda, kom på at jeg skal til Drammen i dag så jeg satte meg opp ganske fort, kanskje litt for fort. Skal ikke ta bussen som går før 15:25 så da har jeg litt tid til å våkne helt. 

Skal prøve å få lagt ut noen kleine antrekks bilder før jeg drar, men kan ikke love noe for akkurat nå frister det mer å ta på seg kosedressen.

Hva skal du i dag?
Hva syntes du om bildet? 

La La La La La La La La That's all I hear you saying

Nikon d3000 + 50mm macro // privat ( Marwin er god å ha når jeg ikke har noe annet å ta bilde av)

Har sittet å fargelagt med verdens søteste lillesøster og jeg har nå tusj på begge hendene mine, ser ut som en eller annen 2 åring som nettopp har funnet frem tusjen og dere må tro det er enkelt å fjerne. Siden det ikke har drysset inn med meldinger på mobilen ser det ut som at dette blir en rimlig rolig fredagskveld, noe som kanskje er like greit i og med at jeg skal sitte barnevakt i morgen. Kvelden skal ihvertfall tilbringes i sofaen klistret til The Voice på tv'en. 

Hva skal du i kveld? 
Hva syntes du om bildet? 

Oops, I did it again

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Å gå inn i matbutikken når jeg er så sulten at jeg nesten dør er vel kanskje ikke det smartese man kan gjøre. Jeg pleier som regel å ende opp med en hau med dritt mat, mesteparten blir liggende igjen fordi jeg har stappet i meg altfor mye. I dag var det ikke så ille, kjøpte meg bare et kyllinglår, salat og iste. 

I morgen skal jeg forhåpentligvis en liten tur til Drammen, ikke fordi disse toppbloggerne er der, men fordi jeg er på desperat jakt etter nye klær. Første gang på lenge jeg er ordentlig lei av klærne mine. 

Pleier du å gjøre det samme?
Hva syntes du om bildet? 

Tomat i 2 uker, wish me good luck

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Selvom jeg våknet tidlig og følte meg uthvilt og alt det derre har jeg alikevel gått litt i halvsøvne, kjenner at det skal bli godt å la hode treffe den deilige myke puta miiiiiii..overdrivelser er kult, ikke sant? 
I morgen kan det hende at jeg er så snill at jeg setter i gang en konkurranse, er ikke store greien, men det er da noe. Må ordne litt rundt akkurat det, men dere får mer beskjed rundt dette i morgen :)

Fant akkurat ut at jeg har gått tom for sminkefjerner..well, that's just great. Da må jeg ta det av med vann og se ut som en tomat i 2 uker fremover, neida, nå tuller jeg fælt med dere. Herregud..natta.

Er dere gira på konkurranse?
Hva syntes du om bildet? 

Farlig gode

Nikon d3000 + 50mm macro // privat 

Hei!
Som den slappfisken jeg er kommer det vel ikke som noe sjokk at jeg sitter godt plantet i sofaen med hotel cæsar på tv'en, har gått glipp av alt for mange episoder. Ellers er jeg egentlig litt altfor mett også, stappet vel ned litt for mange muffins i stad. Farlig gode var de. 

Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om det super kule speilbilde? 

What the fuck?

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Har akkurat tatt bilder til dagens antrekk, men når jeg så på bildene så antrekket helt jævlig ut..faen. Jeg trenger nye klær..NÅ. Heldigvis er det ikke så altfor lenge til jeg skal til byen og jeg vet allerede om noen godbiter jeg skal ha, om de ikke er utsolgt så klart, det skulle vel ikke komme som et sjokk. 

Må bare nevne at jeg har blitt veldig flink til å slette noen av innleggene mine, jeg vet faktisk ikke helt hva jeg driver med når jeg gjør det. Det høres jævli dumt ut, men det er faktisk helt sant!

Pleier du å shoppe mye?
Hva syntes du om bildet? 

Annoying

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Prøvde å skrive et innlegg i går før jeg skulle legge meg, men selvfølgelig kom jeg ikke inn på blogg.no fordi siden nok en gang hadde noen problemer, er det bare jeg som syntes det har vært mye tull med blogg.no i det siste? Når du endelig kommer inn får du ikke lastet opp bilder og når du endelig får lastet opp bilder får du ikke publisert innlegget, kan ikke telle på fingrene hvor mange ganger dette har skjedd. 

Skal straks slepe meg ned i dusjen før jeg må rydde og vaske rommet, hybelkaninene vokser som bare det og både jeg og Marwin begynner å mislike de sterkt. 

Har du hatt problemer med blogg.no i det siste?
Hva syntes du om bildet? 
Husk og stem på de to som gikk videre i blogg vs blogg her :)

Fuck valentine, im dating myself!

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Er det bare jeg som syntes valentine's day er en oppskrytt dag? Jeg blir så kvalm av alt dette kliss klasset, ikke fordi jeg er forever alone, men rett og slett fordi jeg ikke er en sånn person. Jada, selvfølgelig er det koselig med gaver osv, men det blir litt mye etter min smak. Hele facebook blir spammet av valentine's day statuser og man kan så og si ikke klikke seg inn på en blogg eller en nettside uten å få prakket på med hjerter og dill dall. Kall meg gjerne sær, men jeg skjønner ikke helt greia, det er vel en grunn for at vi har bursdager osv, or what?

How am I going to spend Valentine's Day? Naked, on the floor with a bottle of Captain Morgan in my hand, screaming Adele songs to my rabbit! Happy Valentine ♥

Hva mener du om denne dagen?
Hva syntes du om bildet? 

Don't do it

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Noen ganger tror jeg selv at jeg tar smarte valg, men det viser seg atter en gang at disse "smarte" valgene mine ikke er så smarte likevel. Jeg tenkte at det ville være smart av meg å døgne, dette er min måte på å fikse døgnrytmen min og det har jo funket før så hvorfor skulle det ikke funke nå? Det har vel kanskje noe med at jeg har vært trøtt i så og si hele dag. Jeg har prøvd å underholde meg selv i hele natt, men det funker dårlig når jeg er så trøtt at jeg ikke orker noen ting. At jeg fortsatt sitter her våken er jo et under i seg selv. shoot me

Har du døgnet før?
Hva syntes du om bildet? 

Lite inspirasjon

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Hei!
Har akkurat stappet i meg litt popcorn og sjokolade som jeg smeltet i mikrobølgeovnen, sykt godt! Skal snart få gjort meg klar til senga, men først har jeg noen små ting jeg må ordne. Skal forresten bli litt bedre på å legge ut dagens antrekk, men har ikke hatt noe inspirasjon når det har kommet til klær i det siste så da har det kun blitt joggebukse og hettegenser. 

Pleier du å gå i kosedress ofte?
Hva syntes du om bildet? 

Happy face

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

God morgen!
Har vært våken en stund, men ikke så altfor lenge. Fikk ikke sove før langt ut på natt i går enda så trøtt som jeg var, våknet vel rundt 9 idag morges, men nakken min holdt på å drepe meg. Jeg kan si med hånden på hjertet at jeg aldri har hatt så vondt før, må ha ligget feil i natt! Anyblog, nakken er bedre, jeg vant en konkurranse og jeg er glad! Det er slik det skal være, eller hva?  

Når la du deg i går?
Hva syntes du om bildet? 

Who can blame me?

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Endelig er jeg hjemme, nesten litt fælt å si at jeg har sittet i et selskap og ventet på å dra hjem helt siden jeg kom. Følte meg ikke helt i form i og med at jeg nesten ikke fikk noe som helst søvn i natt og det gjorde ikke akkurat saken bedre når vi kom frem. Han som stod bak den stolen jeg satt i begynte plutselig å kaste opp og heldige meg fikk det på ryggen, ikke så mye, men nok til å ødelegge humøret mitt enda litt mer. Det var jo selvfølgelig koselig, men jeg er glad dagen er over. Jada, så er jeg litt negativ, but who can blame me for that?

Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildet? 

Lucky me

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

HeiHei.
Heldig som jeg er skal jeg tilbringe søndagen min i et 80årslag, føler ikke helt for det etter gårsdagens festligheter, men må man så må man. Blogger mer når jeg kommer hjem igjen :)

Hva skal du i dag?Hva syntes du om bildet? 

Frityrkoker på mcdonalds

Nikon d3000 + 50mm macro // privat | redigert i photoshop cs 4 i full fart!

Åherrejesuslord. Klokken er litt over 3 og jeg ligger fortsatt i sengen som et slakt, må komme meg ned i dusjen snart og få vasket håret som ser ut som det har vært dyppet i en frityrkoker på mcdonalds. Senere i kveld kommer Tanita på besøk, noe som er utrolig lenge siden! Vi skal drikke litt og høre på musikk osv før vi går ut senere og finner på noe sprell :) 

Hva skal du i dag?
Hva syntes du om bildet? 

What to do?

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Jeg som var utrolig stolt over meg selv i går fordi jeg faktisk presterte å legge meg før klokken elleve,sitter her og er ikke like stolt. Våknet litt over et..ååå, noen som vet om hvor jeg får kjøpt ny døgnrytme, eller noen som forhåpentligvis vil bytte med meg? Takk på forhånd ♥

Det er helg og jeg har ingen planer, eller jeg hadde, men nå sitter jeg her som et stort spørsmålstegn og aner ingen ting, det er som regel slik det pleier å være. 

Hva er dine planer for helgen?
Hva syntes du om bildet? 

Gått ut på dato

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Tok meg selv i å sitte å høre på en julesang av Mariah Carey, sånn går det når man lar spillelisten gå..Julen er over og det er kun sommer som gjelder for øyeblikket, eller hva? Jada, skal ikke blogge om hvor mye jeg savner sommeren for det har gått ut på dato, iallefall for min del. 

Nå skal denne overtrøtte drittungen legge seg, prøvde meg på en liten powernap tidligere, men ble vekt igjen ganske fort når mamma stormet inn på rommet mitt for å se på Hotel Cæsar. Må nevne at det er ganske så utrolig at jeg sitter her stup trøtt og klokken er ikke halv elleve en gang, jippi. 

Peace out!
Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildet? 

Dreams do come true!

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Ingenting er som å våkne til en liten kanin som står i gangen og tramper for harde livet, hva han så/ble redd for er og forblir et mysterium! Det spøker vel da, noe som ikke er så uvanlig her. 

Nå skal jeg ta meg en titt i kjøleskapet, gjorde det samme for 5 minutter siden vel og merke, men jeg har trua på at det har dalt ned noe fristende siden sist :) Dreams do come true, right? 

Hva våknet du til i dag? Teit sa du? Nope
Hva syntes du om bildet? 

Explodes

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

HeiHei!
Har akkurat tatt en smertestillende og skal snart legge meg, hode verker så mye at jeg er redd det snart eksploderer, hjelper kanskje ikke så mye å stirre inn i pc skjermen 24/7. Krysser fingrene for en bedre dag i morgen selvom denne har vært veldig fin, hvis du ser bortifra hodepinen da. 

Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildet? 

Lazy day

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Hey!
Er akkurat ferdig med å ordne meg, skal en liten tur ut med Piabestis og siden jeg ser ganske så-ikke-pen-ut uten sminke, velger jeg å spare omverden for det.  Følte ikke helt for å ta på meg noe annet enn kosedressen idag så derfor blir det ingen dagens antrekk, thumbs up for lazy days!

Hva skal du i dag?
Hva syntes du om bildet? 

Rånebabe

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat 

HeiHei!
I og med at Mariabeste har fått lappen måtte vi selvfølgelig ut på en liten rånetur. Utrolig koselig, men herrejesus jeg er sjalu..skulle gjerne hatt den friheten til å bare kjøre rundt helt alene! Jaja, en dag skal jeg vel bli en ordentlig rånebabe jeg også. tulla. 

Nå skal jeg se ferdig "ung, dum og gravid", de er så dumme at jeg syntes en smule synd på de. 

Har du lappen?
Hva syntes du om bildet? 

One big mess

Nikon d3000 + 18 - 50mm // privat

HeiHei!
Kom hjem for en stund siden, men har ikke fått satt meg ned før nå. Måtte ryddet før det hadde klikket for meg, jeg, hater at ting ligger overalt. 

Skal legge ut dagens antrekk om ikke så lenge, men må bare få tatt bildene først for jeg rakk jo selvfølgelig ikke det før jeg måtte løpe ut døren! Piabestis stod som vanlig å ventet på meg, slår aldri feil! haha

Må beklage på bilde fronten, har blitt en del arkiv bilder i det siste. Har mistet litt inspirasjon til å ta bilder, men skal prøve å godt jeg kan, det verste jeg vet er å måtte bruke bilder jeg har brukt før...

Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildet? 

Treig.no

Nikon d3000 + 50mm macro // privat ( Arkiv bilde )

HeiHei!
Er straks på vei ut døren, men siden jeg er så flink tenkte jeg å skrive et kort og meningsløst innlegg til dere :) 
Piabestis har allerede gått så hun står vel nede i bakken her og lurer på hvor jeg blir av, treeeig. Legger ut dagens antrekk til dere når jeg kommer hjem!

Før jeg går vil jeg gratulere min kjære Mariabeste med lappen, det er så fortjent! Utrolig stolt ♥

Hva skal du i dag?
Hva syntes du om bildet?
 

Paranormal activity Tokyo

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Hei på dere!
Har vært en liten tur borte hos Piabestis og kom akkurat inn døren, sikker på at ørene mine detter av snart..skulle virkelig ha tatt på meg lua mi. Som vanlig satt vi og skravlet om alt og ingenting før vi satte på paranormal activity Tokyo, har hatt lyst til å se den lenge. Nå er ikke jeg så skvetten av meg så syntes ikke den var så skummel, mer ekkel! 

Nå skal jeg spise litt mat, sette på en film og forhåpentligvis sovne ganske tidlig :)

Har du sett paranormal activity Tokyo?
Hva syntes du om bildet? 

Maraton

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

HeiHei!
Det er søndag, noe som betyr frustrerte fruer maraton for min del, må jo ha noe til å se fram til på en søndag!
Dere har forresten fortsatt sjangsen til å melde dere på bloggvurderingen, innlegget finner du her. Husk og les innlegget før du melder deg på :-) Trekker en blogg senere i dag! 

Nå skal jeg finne meg noen hvitløksbaguetter og sette meg godt til rette foran tv'en ♥

Peace out!
Hva pleier du å bruke søndagene til?
Hva syntes du om bildet? 

I wish I could give all of you one big hug

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

HeiHei!
Først og frems vil jeg takke alle som har stemt på meg, det betyr utrolig mye ♥ Vil også beklge for at jeg ikke har fått vært innom bloggene til alle og lagt igjen en kommentar slik jeg pleier, men det har vært så mye i dag så jeg skal prøve å få gjort det i morgen :-) 

Har sittet i stua å sett Bride maids med mamma, stefar og store søster. Kan ikke huske sist jeg lo så mye, ler jeg litt til ender jeg opp med en six pack, yay for that. 

Peace out!
Har du sett Bride Maids?
Hva syntes du om bildet?  

To på rømmen

Nikon d3000 + 50mm macro // privat ( arkiv bilde ) 

Hei på dere!
Våknet for en halvtime siden, fikk nemlig ikke sove i går enda jeg var så trøtt at jeg ikke klarte å sitte oppreist, hater når det skjer! Aner ikke hva denne lørdagen har å by på, kanskje en liten tur ut med Piabestis, vi får se :)
Før jeg gjør noe som helst skal jeg se ferdig "To på rømmen", haha.  

Hva er dine planer for dagen? 
Hva syntes du om bildet?  

Avlyst

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Hei på dere!
Nevnte i forrige innlegg at jeg skulle legge ut kveldens antrekk, men jeg rakk ikke å komme meg ut av kosedressen før jeg fikk melding om at det var avlyst, regner med at dere har sett en grå kosedress før. 
Kanskje like greit i og med at jeg er stup trøtt etter to cidere! Skal se ferdig senkveld før jeg stuper til sengs :-)

Har du hatt en koselig kveld? 
Hva syntes du om bildet?
 

Kos

Nikon d3000 + 50mm macro // privat ( Arkiv bilde )

HeiHei!
Var nesten sikker på at fredagskvelden skulle tilbringes på rommet i dag, men så ble jeg bedt bort a gitt. Kos ♥

Har akkurat fått på klærne (kosedressen vel og merke) etter en varm og deilig dusj og skal snart se om jeg finner noe litt mer passende klær til i kveld. Det er jo fortsatt en god stund til jeg skal dra så legger ut kveldens antrekk før jeg drar senere i kveld :-)

Hva skal du i kveld?
Hva syntes du om bildet?
 

I miss summer!

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

HeiHei!
Våknet altfor sent i dag, heldigvis er det fortsatt dagslys ute da! Skal prøve å komme meg ut og ta litt bilder, det er jo super fint vær ute. Hadde jeg ikke sett snøen skulle man nesten tro det var sommer. Klarer nesten ikke å vente til sol og varme, det å kunne gå ut uten å fryse ihjel hadde vært supert akkurat nå, right?

Gleder du deg til sommeren?
Hva syntes du om bildet? 

Latsabb

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

HeiHei!
Kom akkurat inn etter å ha vært ute med Piabestis og noen andre. Utrolig lenge siden jeg har vært med de, men det er rett og slett fordi jeg har vært en latsabb og ikke orket. Var ihvertfall flink til å kle på meg da, er så utrolig kaldt ute og det jeg hater mest er å fryse. Så om du ser en vandrene eskimo er det bare jeg som er ute å lufter meg. Nå skal jeg ta meg en kopp kakao før jeg hopper til sengs :)

Peace out! 
Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildet? 

Carmex is the boss

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

HeiHei!
Kom akkurat hjem fra butikken, måtte ha leppomade og den eneste som funker er carmex. Hvis du får sykt sprekte / tørre lepper kan jeg anbefale denne på det sterkeste. I mitt tilfelle er dette kun på vinteren, heldigvis!
Fikk også kjøpt meg nye lys på nille, koster kun 10kr så da får jeg ikke så dårlig samvittighet ved å brenne de døgnre rundt.

Har du prøvd carmex?
Hva syntes du om bildet?
 

Do me a favor, don't ask

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

HeiHei!
Føler det ikke har blitt så bra blogging i dag, men det er jo grenser for hva man opplever ved å ligge som et slakt i sofaen. Satser på en bedre dag i morgen. Skal blant annet prøve å få tatt antrekks bilder ute fordi jeg fant nemlig ut at det lille stativet mitt som jeg har irritert meg så mye over egentlig ha lengre ben og jeg har nå hatt det i over et år. Merket jeg ble utrolig irritert, hvorfor har jeg ikke sett det tidligere? Don't ask. 

Nå skal jeg legge meg godt under dyna og drømme en hau med fantastiske drømmer..tulla. 

Peace out!
Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildet? 

Thumbs up!

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

HeiHei!
I dag har jeg ikke gjort annet enn å ligge rett ut i sofaen, hvis du ser bort ifra at jeg har stilt meg opp foran kameraet for å ta bilder til dagens antrekk da, men utenom det har jeg bare ligget her. Spennende liv? Joda. 
Føler meg ikke helt frisk for tiden, er vel min tur til å bli syk i og med at alle andre her i huset er / har vært syke. Kan vel ikke regne med noe annet når vi er 8 personer under samme tak!
Nå skal jeg gå og hjelpe til med å lage mat, vi skal ha hjemmelagde hamburgere og pommes frites! Thumbs up for that. 

Hva har du gjort så langt i dag?
Hva syntes du om bildet?
 

Rødt & hovent..

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat ( Jeg må slutte å redigere bildene mine slik...)

HeiHei!
For øyeblikket sitter jeg i sofaen med et øre som er så rødt og hovent atte fy. Det hadde grodd igjen så jeg bestemte meg for å stikke det opp igjen, ikke det at jeg er så flink til å bruke øredobber, men jeg fikk en trang til å gjøre det. Har planer om å utvide ørene mine og da lønner det seg å ha hull i de fra før av. Før noen av dere tar helt av så har jeg ikke tenkt til å ha sånne store, men sånne søte små :)

Nå skal jeg plante hode på puta og se på noe dritt som jeg finner på tv.

Peace out!

Har du hull i ørene?
Hva syntes du om bildet?
 

Donuts

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

HeiHei.
Ble litt senere blogging enn jeg hadde regnet med, men jeg har holdt på med rommet helt siden jeg våknet. Har fått dilla på å rydde og vaske så da er det viktig å utnytte det så lenge det varer, eller hva? Var en tur på nille for å kjøpe en sånn stor boks til å ha skjerf osv i og noen lys, kan vise dere senere om dere vil?

Nå skal jeg stappe i meg de deilige usunne donutene jeg kjøpe meg.

Er du flink til å rydde og vaske rommet ditt? 
Hva syntes du om bildet?  

Long day

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Nå merker jeg det skal bli deilig å plante hode på puta, føler denne dagen har vært utrolig lang. Har brukt dagen på å kaste masse unødvendige ting som har ligget og tatt opp masse plass på rommet mitt, er ikke så lenge siden jeg gjorde det samme vel og merke. 

NATTA!

Hva har du brukt dagen din på?
Hva syntes du om bildet? 

Tortilla chips & Guacamole dip

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

God morgen!
For øyeblikket sitter jeg i senga og ser på en gammel episode av Hotel Cæsar, mens jeg stapper i meg tortilla chips med guacamole dip. Herregud, jeg høres ut som verdens mest usunne menneske. Som regel spiser jeg noe som er litt mer sunt, men har en tendens til å kun skrive når jeg spiser spagetti eller noe annet tull til frokost.

Hva pleier du å spise til frokost? 
Hva syntes du om bildet? 

That's how I like it

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

HeiHei!
Da var det klart for å hoppe til køys, skal se ferdig søndags filmen på fem godt plantet under dyna med mr. Marwin ved siden av meg. Piabestis kom bort en tur i stad, noe som er alltid like koselig. Har ikke vært så mye med henne i det siste så det var godt å se henne igjen. Ellers har ikke denne søndagen blitt brukt til annet enn å ligge i sofaen og se på en hau med dritt på tv. That's how I like it. 

NATTA!

Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildet? 

Sunday is a funday, right?

Nikon d3000 + 50mm macro 

HeiHei!
Søndager for meg betyr kun en ting og det er frustrerte fruer maraton på tv2 bliss, blitt min lille tradisjon. Fikk ryddet rommet etter søndags frokosten så nå sitter her med stearinlys og et stykk glad Marwin, han fikk nemlig eple. 

Har du noe fast du gjør på søndager? 
Hva syntes du om bildet?  

Fuck

Nikon d3000 + 50mm macro ( mening med støy og uklarhet i bildet ) 

Selvom jeg våknet rundt 7 og hadde helt til kl 5 å gjøre meg klar osv klarte jeg det ikke, jeg satt å surret rundt på nettet litt for lenge, det endte med at jeg klarte å glemme blitsen min. Derfor tok jeg kun noen få bilder, men syntes ikke de ble noe fine...fuck. Planen var at vi skulle kjøre hjemover i 9 tiden, men selvfølgelig ble maten litt forsinket osv så jeg kom ikke hjem før 10 minutter siden.

Det var ihvertfall utrolig koselig, masse god mat og god stemning hvis du ser bortifra at jeg falt helt over i min egne lille verden på slutten av kvelden, var så utrolig trøtt.  
Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildet? 

Midnight City

God morgen!
På tide å hoppe ut av pysjen og få gjort det jeg skal før vi skal dra. Vi skal ikke dra før klokken 5 vel og merke, men jeg liker å ha god tid, you know. 

Hva skal du i dag?
Hva syntes du om sangen og bildet? 

I wish

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat ( Har blitt helt avhengig av å redigere bildene mine slik ) 

Heihei!
For øyeblikket sitter jeg i sofaen omringet av stearinlys, koselig ♥ Har fått ryddet rommet, men om 5 minutter så er det vel like rotete igjen, det pleier som regel å skje...

I morgen skal jeg og resten av familien avgårde til bestemor og bestefar hvor vi skal feire bestemor som blir hele 70år, men som ikke ser en dag eldre ut. Håper jeg holder meg så godt når jeg blir eldre. Hva jeg skal ha på meg kan jo bli litt av et prosjekt, føler jeg går i det samme hele tiden..Can someone give me some money, plis?

Hva har du gjort i dag? 
♥Hva syntes du om bildet?

That's just great

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Ånei, hvem klarte å sovne rund 6 tiden i går? Jo, denne jenta her. Jeg som var fast bestemt på å ikke sovne i og med at jeg hadde en del ting å gjøre, thats just great. Jeg fikk ihvertfall svart på spørmålsrunden deres da og det er jo ikke dårlig bare det, håper dere fikk svar på det dere lurte på :)

Nå skal jeg prøve å få meg litt mer søvn, er vel ingen som er våken på denne tiden av døgnet? Utenom meg så klart..

Når la du deg i går? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

Nada

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Hei på dere!

Nå skal jeg endelig legge meg, har gått litt i halv søvne i hele dag, føler meg ikke så bra for tiden. Er vel snart på tide at jeg blir syk i og med at alle i huset har vært syke.

Har forresten glemt helt bort spørsmålsrunden og jeg orker ikke å begynne med det nå, because I'm lazy,så det får jeg ta i morgen, om jeg ikke skulle klare å glemme det igjen da..typisk. Sånt skjer når man har hukommelse på lik linje som en gullfisk, altså nada! 

Pleier du å glemme ting? :-) lol
♥Hva syntes du om bildet? :)  

weirdo

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Må innrømme at det var utrolig deilig å våkne opp kl 07:00 etter å ha sovet hele natten, jeg har en vane hvor jeg våkner midt på natten og er lys våken. Var utrolig sliten i går etter å ha sittet barnevakt, så da var det deilig når hode endelig traff puta. 

Nå skal jeg spise opp kyllingsalaten min og se på en gammel episode av Hotel Cæsar...

Har du noen rare vaner? :)
♥Hva syntes du om bildet? :)  

Just to remind you about it

Nikon d3000 + 50mm macro // privat (mening med litt støy i bildet)

Tenkte å minne dere på spørsmålsrunden som pågår her Jeg kommer til å svare på spørsmålene i morgen, så da er det siste frist til å spørre om noe dere lurer på :)

Hva syntes du om bildet? :)

Den følelsen...

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

...når du setter deg godt til rette i sofaen og hele rommet lukter rent. Skulle ha ryddet og vasket rommet mitt for lenge siden, men har dratt det så langt ut som mulig, men i dag orket jeg ikke mer. Måtte uansett skifte på buret til Mr. Marwin så da var det like greit å ta alt i samme slengen. Til tross for at Mr. Marwin koste seg med disse hybelkaninene var det på tide å få de vekk, det er vel ikke så altfor lenge til de dukker opp igjen, men til det skjer får Marwin kose seg med meg istedenfor, ikke det at jeg tror jeg er halvparten så morsom. 

Vasker du rommet ditt ofte? :) lol
♥Hva syntes du om bildet? :)  

I'm not normal

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

God morgen!
For øyeblikket sitter jeg i sengen og nyter blåbær yoghurten min. Egentlig ikke noe glad i yoghurt, men siden mamma nekter meg å lage spagetti kl 08:00 (07:53, men 08:00 hørtes bedre ut) om morgningen har jeg ikke så mye valg. Det er vel kanskje ikke så normalt det, but hey i'm not normal.

Har på følelsen at denne dagen kommer til å gå utrolig sakte, store søster slutter ikke på jobb før kl 20:00 og er ikke hjemme før 21:00, noe som vil si at jeg skal sitte barnevakt til da. Jaja, penger blir det ihvertfall. 

Hva skal du i dag? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

Minner dere om spørsmålsrunden her!

Takk til dere

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Oi, sen blogging i dag. Jeg klarte å sovne ved ti tiden i dag tidlig og våknet nå..supert. Skal snart hoppe i dusjen for så å finne meg mat og etter det tvinge meg selv til å sove. 

Vil forresten takke for alle de fine kommentarene jeg får på bloggen og alle dere som er innom å leser innleggene mine, setter utrolig stor pris på det! Prøver så godt jeg kan med å kommentere tilbake til alle som kommenterer hos meg :)

Hva har du gjort i dag? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 
 

Minner dere om spørsmålsrunden her!

The proposal

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Hei på dere!
Beklager for sen blogging, men kom hjem ganske sent i natt noe som resulterte i at jeg kun har ligget i sengen og syntes synd på meg selv, ble utrolig dårlig i går..fikk hodepine osv så da var det på tide å komme seg hjem. Enten mistet jeg 500 kr i går eller så er det noen som har stjelt de, ååå blir så utrolig irritert. 

Nå skal jeg se på "The Proposal" og slappe av resten av kvelden, ikke det at jeg orker noe annet. 

Hva skal du gjøre resten av kvelden? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

Minner om spørsmålsrunden her

Butterflies

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Gikk en liten tur ut i stad for å møte Mariabeste, var utrolig koselig, men herregud så kaldt. Hendene mine var helt ømme når jeg kom inn døren. Nå er pysjen på og jeg skal hoppe til køys. Skal en tur ned til Mariabeste i morgen, men tror ikke jeg tar med kameraet for mulig det blir drikking og jeg risikerer ikke å ødelegge kameraet! 

Hva har du gjort i dag? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

What a life

Nikon d3000 + 55 - 200mm // privat

Skal si det var godt med noen timer på øyet, føler meg så mye bedre! 
Planene for kvelden var å gå en tur ut, men så ble det noen endringer så da blir fredags kvelden tilbrakt på sofaen foran tv'en, kanskje like greit i og med at jeg ikke føler meg helt bra..

Nå skal jeg gå å gjøre noe litt mer fornuftig enn å spamme hele facebook med statuser som ikke henger på greip..what a life!

Skal du noe i kveld? :)
♥Hva syntes du om bildene? :) 

I hate you!!!

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Sammenlagt har jeg sovet i ca en time i natt, hvorfor jeg plutselig våknet vet jeg ikke. Får finne på masse sprell i dag slik at jeg ikke sovner utpå dagen og ødelegger døgnrytmen min enda mer.

Denne helgen blir en nok så rolig helg for min del, kan hende jeg får overnattingsbesøk av Piabestis så da går kvelden til å stappe i oss masse usunt, se på film og planlegge bursdags festen. Er på tide vi får rompene våres i gir når det kommer til å planlegge dette, har vi uflaks så får vi ikke det lokalet vi har sett for oss. Er det noe vi er flinke til så er det jo nettopp det å utsette ting til siste liten. 

Hva skal du i helgen? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

Flink jente

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Nå skal jeg hoppe inn i dusjen og så rett til sengs, skal prøve å være flink jente og legge meg tidlig. Har blitt ganske mange bilder i dag rett og slett fordi jeg har brukt hele dagen på å leke med objektivet. Skal prøve å få lagt ut dagens antrekk i morgen, men har ikke orket å kle på meg annet enn kosedressen i det siste. 

Hva har du gjort i dag? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

Ikke eksisterende

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Litt sent, men god morgen! Trodde jeg skulle klare å fikse den ikke eksisterende døgnrytmen min, men der faila jeg ganske stort. Å lese om døgnrytmen min er vel ikke akkurat dagens høyepunkt, så jeg runder av her. Skal ut og leke mer med objektivet mitt, har masse andre bilder som også skal ut på bloggen etterpå :)

Sliter du også med døgnrytmen din? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

Miss you

Nikon d3000 + 55 - 200mm // privat

Sporet pakken min og fant ut at den er i Drammen og kan regne med å få den i morgen..Lykke ♥ Våknet opp til full snø storm ute, må innrømme at jeg savner sommeren utrolig mye akkurat nå! Hadde så mye mer inspiriasjon når det kom til bilder, klær osv..krysser fingrene for at den ikke er så langt unna :)

Savner du sommeren? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

00:12

Nikon d3000 + 50 - 200mm // privat

Fjernet sminken i stad og det eneste jeg kunne se var to store kiwi poser under øynene, noe sier meg at jeg burde komme meg i seng. Har vært en utrolig koselig dag med mange koselige bursdags hilsener, må takke alle som har gratulert meg her på bloggen, utrolig koselig ♥ 

Skal prøve å fange Marwin for å få han inn i buret, han løper rundt her for harde livet, noen ganger lurer jeg på hva som er galt med han..tulling! Ønsk meg lykke til. 

Natta ♥
♥Hva syntes du om bildet? :)

Happy face

Da er denne herlige saken bestilt, kan nesten ikke vente med å få den i posten! Sigma 50mm 2.8 macro for nikon om noen skulle lure :)

Har du et slikt objektiv? :)

Woop woop

Nikon d3000 + 55 - 200mm // privat ( Siste gang jeg bruker arkiv bilde. LOVER ) 

Hei på dere!
Noen har sikkert fått det med seg, andre ikke...JEG HAR BURSDAG! Som alle andre bursdager merker jeg ingen forskjell, men det gjør vel ingen! Gleder meg mest til gavene, som jeg selvfølgelig håper er penger for da skal jeg bestille meg et nytt objektiv jeg har sett på en stund :)

Beklager for mye bruk av arkiv bilder i det siste, men jeg har rett og slett ikke hatt så veldig mye inspirasjon når det kommer til bilder, håper den kommer snart for dere er sikkert like lei av å se arkiv bilder som meg. 

Når har du bursdag? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

En shopoholikers bekjennelser

Nikon d3000 + 55 - 200mm // privat

Hei på dere!
I skrivende stund sitter jeg å ser på "En shopoholikers bekjennelser", går på fem om noen lurer :) Har ikke gjort stort annet i dag enn å ligge i senga, dytte i meg mat og se på en hau med filmer, en typisk søndag for meg. 

Hva har du gjort i dag? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

Fylla har skylda

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat ( Orket ikke å redigere et bilde, så da ble det arkiv bilde )

Beklager for at jeg ikke blogget mer i går, men jeg skulle ned til en venninne og glemte bloggen helt bort. For øyeblikket ligger jeg i senga med gårsdagens sminke, hår til alle kanter og ser på frustrerte fruer. Hadde det utrolig koselig i går, men en smule kleint i og med at jeg spørte nesten alle på face om de ville komme, folk jeg så og si ikke snakker med ellers! Jaja, fylla har skylda, tulla. 

Nå skal jeg godkjenne noen kommentarer osv før jeg hopper i dusjen :)

Hva gjorde du i går? :)
♥Hva syntes du om bildet? :)

Hurra for helg

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Blir litt feil å si god morgen nå, men jeg våknet for ca en halvtime siden. Etter jeg hadde postet siste innlegget i går og var klar til å legge meg, ble jeg plutselig sittende som barnevakt og jeg kom meg ikke i seng før 03:30 / 04:00, hurra for helg. Satser på at jeg kommer meg litt tidligere i seng i kveld. 

Nå skal jeg finne meg litt mat og redigere noen bilder som jeg tok i går :) 

Var du barnevakt i går? :) lol
♥Hva syntes du om bildet? :) 

Tidlig kveld


Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat (PENA)

Hei på dere!
Har sittet i stua og tatt noen øl med mamma og store søster, men merker nå at det er på tide å komme seg i seng, er utrolig trøtt vel og merke! Skal prøve å ta litt bilder i morgen, har fått litt mer inspirasjon ved å titte rundt på nettet, så har fått en del ideer :)

Tidlig fredagskveld på deg også? :)
♥Hva syntes du om bildet? :)
 

Klinger fint i mine ører

Nikon d3000 + 55 - 200mm // privat

Skulle legge ut dagens antrekk i stad, men så likte jeg ikke det jeg hadde på meg så jeg legger ut antrekket etterpå med andre klær vel og merke! hah

Planene for kvelden var å stikke en tur ned til en venninne, men så ble det heller en kose kveld foran tv'en. Skal rydde ferdig rommet, tenne litt lys og sette på en film, klinger fint i mine ører.  

Skal du noe spennende i kveld? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

Mr.Marwin

Nikon d3000 + 55 - 200mm // privat ( Bilde er fra i sommer, har litt lite inspirasjon for tiden når det kommer til bilder)

Mamma vekte meg i dag og lurte på om jeg ville bli med en tur til gulskogen, Mr. Marwin hadde nemlig ikke mer mat igjen og selvføgelig ble det litt godteri på han også, gud så godt den kaninen har det! Nå skal jeg dra meg selv ned i dusjen før jeg skal vise dere dagens antrekk :) 

Har du dyr? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

Vaskekjerring

Nikon d3000 + 55 - 200mm // privat (merker jeg savner sommeren nå)

Endelig er det på tide å finne senga. Har ryddet og vasket rommet som en gal i dag og jeg er enda ikke ferdig. Har fortsatt en del ting som skal kastes, sånne ting som blir liggende rundt som jeg overhode ikke trenger, men som jeg aldri får kastet. Jeg får fortsette i morgen for nå skriver jeg vel snart i søvne. 

Hva har du gjort i dag? :)
♥Hva syntes du om bildet? :)  

Feels good

Nikon d3000 + 70 - 300mm // privat

I dag tok jeg meg tid til å rydde i kærne mine, noe som virkelig var på tide, gikk ikke an å finne noe uten å måtte tømme hele skuffen. Fant masse som jeg skal gi bort og kaste, så nå har jeg masse plass til nye klær. herlig ♥

Hva har du gjort i dag? :)
♥Hva syntes du om bildet? :)

4 days left

Nikon d3000 + 70 - 300mm // privat

God morgen!
Våknet for litt over en time siden, men jeg har enda ikke klart å dra meg ut av senga. Har surret litt rundt på nettet etter et nytt objektiv, det er trossalt kun 4 dager igjen til bursdagen min. Tror jeg skal bestille meg et 50mm objektiv med macro, hørt veldig mye positivt om det! :)

Hva slags objektiv ønsker du deg? :)
♥Hva syntes du om bildet? :)

Obs

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Hadde store planer om å legge meg tidlig, men etter å ha sett på klokka kan jeg ikke si dette er veldig tidlig! Krysser fingrene for at jeg kommer meg opp i morgen tidlig.

Når pleier du å legge deg? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

På bærtur

Nikon d3000 + 70 - 300mm // privat

Den siste tiden har jeg våknet rundt 7 hver dag noe som er utrolig deilig, men i dag våknet jeg rundt 11, ikke bra. Dette er et tegn på at døgnrytmen drar på bærtur igjen, gjett om jeg skal legge meg tidlig i kveld. 

Sliter du med døgnrytmen? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

Here I come

Nikon d3000  + 70 - 300mm // privat

Da var det tid for å krype under dyna og innta drømmeland, blogges i morgen ♥

Hva syntes du om bildet? :)

You tell me

Nikon d3000 + 70 - 300mm // privat

God morgen til dere!
For øyeblikket ligger jeg fortsatt som et slakt i senga, hadde utrolig vondt i hodet når jeg våknet, men det ser ut til å gi seg nå, heldigvis! Skal dra meg ut på kjøkkenet for å finne litt mat før jeg skal ut i snøen og ta bilder, kanskje jeg skal ta dagens antrekk ute ? God ide :)

Hva liker du best, antrekk inne eller ute? :)
♥Hva syntes du om bildet? :)

Sminken fjernet og pysjen tatt på!

Nikon d3000 + 70 - 300mm // privat

Da var sminken fjernet å pysjen tatt på og jeg er mer eller mindre klar for å treffe hodeputa. Krysser fingrene for at det ikke snør like mye i morgen som i dag, for jeg har store planer om å ta bilder ute og har lite lyst til å ta med kameraet ut i full snø storm! 

Snør det mye hos deg? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

For sent...

Nikon d3000 + 70 - 300mm // privat

Planen min var å gå ut å ta litt bilder, men når jeg endelig fikk rompa i gir var det allerede mørkt ute, så da får jeg bare blåse i det og vente til i morgen..faen. Jeg får gå å trøste meg med middag istedenfor!

Er det ikke irriterende at det blir mørkt så tidlig? 
♥Hva syntes du om bildet? :)

"After you date a player or two it's nice to just chill with a guy that can keep it basic."

Nikon d3000 + 70 - 300mm // privat

Finnes ikke noe bedre enn en lang varm dusj og så rett i kosedressen, blir ikke dagens antrekk i dag, med mindre dere har super lyst til å se meg i joggedress. Nå skal jeg se på tv, mens jeg venter på at håret skal bli tørt sånn at jeg kan gå ut og ta litt bilder :) 

Er du ikke enig? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

Latskap

Nikon d3000 + 70 - 300mm // privat

God morgen!
For øyeblikket sitter jeg pakket inn i dyna med gårsdagens sminke på, var så trøtt at jeg ikke orket å fjerne trynet, lenge leve latskap ♥ Skal snart hoppe i dusjen, men først skal jeg få i meg litt mat!

Noen som er like late som meg? :) lol
♥Hva syntes du om bildet? :) 

"Getting an inch of snow is like winning 10 cents in the lottery."

Nikon d3000 + 70 - 300mm // privat

Kom hjem ganske tidlig i går og la meg så og si med en gang, noe som var helt greit i og med at jeg skal til bestemor og bestefar etterpå for å feire lille søster som fylte 7 år 2 januar. Viser dere hva jeg skal ha på meg senere og kameraet skal selvfølgelig bli med :)

Tok du kvelden tidlig i går? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

Kos

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Jeg som trodde jeg måtte tilbringe lørdagskvelden på sofaen,det måtte jeg heldigvis ikke:) Skal en tur ned til en venninne hvor det kommer fler så da skal vi kose oss masse! Rekker dessverre ikke å redigere et bilde, så dere får nøye dere med et arkiv bilde :)

Kos dere masse i kveld ♥

Hva skal du i kveld? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

A little too late

Nikon d3000 + 70 - 300mm // privat

Er det ikke typisk at nå som julen er over kommer all snøen? Våknet opp til snø i dag, noe som jeg har lengtet etter i hele desember, loser. Blir vel til at jeg går ut en tur for å ta litt bilder, få litt inspirasjon vet dere :) 

♥Snør det hos deg? :) 
♥Hva syntes du om bildet? :) 

Fun fun fun

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Takk gud for at denne dagen snart er over, har passet to små jenter i dag som gjør alt det motsatte av det du sier til de..gøy. Skal snart hoppe til køys for å se på tv, men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg vel til å slokne i det hode treffer puta. Skal være barnevakt i morgen tidlig også så da er det viktig å være uthvilt og da mener jeg virkelig uthvilt. 

Hva har du gjort i dag?
♥Hva syntes du om bildet? 

No, I'm not

Nikon d3000 + 55 - 200mm // privat

Dette burde jeg ha skrevet med en gang jeg var ferdig med designet, men så gikk det i glemmeboken. Grunnet korset i sidemenyen er det noen som har spørt om jeg er kristen, det er jeg altså ikke..eller jeg ser ihvertall ikke på meg selv som kristen. Jeg har det der fordi jeg elsker alt som har noe med kors å gjøre, bare se på dagens antrekk :) 

Digger du kors? :) 
♥Hva syntes du om bildet? :) 

breakfast at kristine's

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

God morgen!
Må si jeg har blitt god på det å legge meg tidlig for så å stå opp tidlig, er utrolig deilig å stå opp uten at halve dagen har gått. Nå skal jeg finne meg litt frokost før jeg sulter i hjæl her jeg sitter!

Er du flink til å stå opp tidlig? :)
♥Hva syntes du om bildet? :) 

Ship O'hoi

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er utrolig uthvilt, sovnet rundt 5 i går og sov hele natten..herlig ♥
Nå skal jeg sette kameraet på lading sånn at jeg får lagt ut bilder til dere etterpå!

Er du uthvilt i dag? lol
♥Hva syntes du om bildet?

Like it?

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Endelig ble det litt forandringer i designet, merket at det var på tide! Har sittet og kranglet med html koder i hele natt, men kan nå si at det var verdt det! Det skal ikke mer til enn noen få koder før jeg får blogglysten tilbake. Jeg håper dere liker det like mye som jeg gjør :)

Nå skal jeg finne meg litt mat også kommer dagens antrekk etterpå!  

♥Hva syntes du om designet?
Hva syntes du om bildet?

Almost

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat
Føler jeg bare har sløvet meg gjennom denne dagen, skulle legge ut dagens antrekk, noen bilder osv osv..men det eneste jeg har fått gjort var å rydde rommet, noe som virkelig trengtes så det var deilig å få gjort det, men da var jeg jo nesten døden nær når jeg var ferdig. 

Tror jeg skal fikse litt på designet mitt, merker det er på tide med en liten forandring :) 

Hva har du gjort i dag?
♥Hva syntes du om bildet? 

God morgen!

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Finnes ikke noe koseligere enn å våkne opp til en sovende kanin ved siden av seg ♥ 

Hva syntes du om bildet? :)

Ufrivillig pause!

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat # Rekker ikke å redigere bilde så da blir det arkiv bilde :)

Hei på dere!
Ettersom Marwin bestemte seg for å gnage over laderen min måtte jeg ta en ufrivillig pause, akkurat nå blogger jeg på bitte litt strøm, så det blir ikke mer blogging før i morgen når jeg har fått skaffet ny lader! Jeg kan jo si at jeg har hatt en super nyttårsaften sammen med gode venner og jeg håper dere har hatt det like koselig!  Nå må jeg avslutte sånn at jeg rekker å poste innlegget før pc'en takker for seg! 

Hvordan var din nyttårsaften? :)

Everybody loves sale

//nikon d3000 + 70 - 300mm // privat

Hei på dere!
Var en tur i byen med mamma i dag i og med at det er salg over alt og hvem elsker vel ikke salg? Trodde jeg skulle komme hjem med litt mer enn jeg gjorde, men det ble iallefall en bukse på meg! Kjøpte meg en svart bukse på cubus som jeg har sett etter lenge i og med at den jeg allerede har drar til seg alt av støv..greit å ha hybelkaniner på rommet, men jeg har da ikke planer om å dra de med ut i offentligheten. 

Nyttårsantrekket mitt er nå i boks, så lenge toppen fra Gina Tricot kommer før lørdag :)

Har du fått noe fint på salg i romjulen?
♥Hva syntes du om bildet? 

Thank you very much, Santa Claus

//nikon d3000 + 70 - 300mm # f4-5.6 macro // privat

Hei på dere!
Vi skulle til bestemor og bestefar i dag, men siden jeg ble utrolig dårlig over natten valgte jeg heller å bli hjemme, det var med et tungt hjerte, hvem vil vel gå glipp av all den gode maten? Klarte å sovne igjen etter at mamma og de dro så det forklarer hvorfor jeg blogger så sent! Nå skal jeg lage meg litt mat og se julefilmer på tv :)

Hva har du gjort i dag?
♥Hva syntes du om bildet?

Rabbit ears

//nikon d3000 + 70 - 300mm # f4-5.6 macro // privat

Hei på dere!
Da skal jeg hoppe til køys, hele familien skal til bestemor og bestefar i morgen så da er det viktig å være uthvilt, noe jeg så og si aldri er..Kameraet blir selvfølgelig med så da legger jeg ut bilder til dere når jeg kommer hjem, som den flinke bloggeren jeg er :)

Skal du noe spesielt i morgen?
♥Hva syntes du om bildet? 

Tell me something I don't know

//nikon d3000 + 70 - 300mm # f4-5.6 macro // privat

Hei på dere!
Tenkte å gi en liten respons til en kommentar jeg fikk i stad, rett og slett for å bare forklare meg! Fikk en kommentar på dette innlegget som lyder: 

"Emh..
Det er ett slikt bilde alle kunne tatt, så synes det blir tåpelig og skrive navn på det og skrive privat ;)
Vil du bli fotograf? Sats på litt bedre bilder.. og litt mer øving ;) 

Jeg er fullstendig klar over at alle kan ta et slikt bilde, så ingen trenger å fortelle meg det. Det var også et bilde som jeg ikke var fornøyd med, men siden et sommer bilde ikke passet inn og jeg ikke ville bruke et arkiv bilde valgte jeg å legge det ut. Jeg skriver alltid navn og privat på bildene mine, så det kommer jeg ikke til å slutte med! Grunnen for at jeg skriver det er fordi det er mitt bilde, et bilde jeg har tatt. Selvom bildet hadde vært helt svart hadde jeg skrevet navn og privat under, dere skjønner.

Ja jeg vil bli fotograf og selvfølgelig satser jeg på bra bilder, men det finnes stunder der alle bilder ikke blir like bra, de som liker å ta bilder skjønner det! At jeg trenger mer øving vet jeg, jeg har utviklet meg masse med kameraet rundt halsen, men jeg vet også at jeg har masse mer å lære, så der brukte du ekstra unødvendige krefter, nok en gang :)

Alt i alt virker det som du har kun dømt meg utifra et bilde på bloggen min og uheldigvis for meg har du dømt meg utifra et bilde jeg er lite fornøyd med! Syntes du heller kunne ha tatt en titt på litt flere bilder og ikke kun det bildet. Neste gang du skal skrive en slik kommentar burde du titte litt mer på bloggen, kanskje ta en titt i arkivet.

Noen syntes nok det er unødvendig av meg å skrive et innlegg om det, men fikk en liten trang til å forklare meg! 

Enig/uenig?

Koselig kveld!

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Hei på dere!
Da var julemiddagen godt plassert i magen og alle gavene åpnet, er kjempe fornøyd med alt jeg fikk, men ekstra fornøyd med objektivet! Har jo selvfølgelig lekt litt med det, så da kommer det en del bilder senere i kveld :) 

Glemte helt bort å vise dere antrekket jeg hadde på meg og nå sitter jeg her i pysjen, kan heller vise det til dere 2.Juledag for da skal vi til bestemor og bestefar og jeg vurderer å ha på meg det samme!

Håper dere har hatt en fantastisk kveld og fått masse fint ♥

Fornøyd med alt du har fått? :)
♥Hva syntes du om bildet? :)
 

Merry Christmas to all of you

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

God morgen!
Åh, man vet at det er jul når man våkner opp til julefilmer og en hau med tegnefilmer. Om jeg ikke har blitt kalt tv slave før, blir jeg iallefall kalt det i dag. Har jo en del små ting jeg må få gjort, så det blir nok ikke bare tv titting, må blant annet finne ut hva jeg skal ha på meg! Hadde det perfekte antrekket i hode, men siden jeg ikke fikk den toppen jeg bestilte må jeg bruke noe annet..fuck. 

Ellers vil jeg ønske dere en fantstisk jul, håper dere får alt dere ønsker dere og koser dere masse med familiene deres :) God jul fra meg, til deg ♥

Vet du hva du skal ha på deg i kveld? :)
♥Hva syntes du om bildet? :)
 

The day before Christmas

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

God morgen til dere!
Litt sent å våkne nå, men jeg har sovet så utrolig dårlig i natt. Rart å tenke på at det er juleaften i morgen, det har fortsatt ikke gått helt opp for meg, men må si jeg gleder meg :) Det første jeg skal i morgen er å se på tre nøtter til askepott, har sett på den hvert eneste år og i år er ingen unntak!

Legger ut bilder av juletreet senere i dag, det skal nemlig pyntes etterpå :)

Pleier du å se på "Tre nøtter til askepott"
♥Hva syntes du om bildet?
 

Fra sengekanten

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat # Føler dette er et standard blogg bilde når snøen har kommet.

Da vil jeg takke Marwin for å tisse ned dyna mi sånn at jeg må bruke mine siste krefter på å re opp, tulling. Trodde jeg var på bedringens vei i går, men over natten har jeg bare blitt værre. Muligens det har noe med at jeg glemte å lukke igjen vinduet mitt i natt! Kanskje ikke så interessant å lese om hvor syk jeg er, men hey, hva skal jeg ellers blogge om fra sengekanten?

Skal prøve å bevege meg ut etterpå for å ta noen bilder, det har trossalt kommet snø. 

Har det kommet snø hos deg? 
♥Hva syntes du om bildet? 

Sleeping time

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

NATTA ♥

Sick and tired

//nikon d3000 + 55 - 200mm // privat

Hei på dere!
Nok en gang må jeg beklage for dårlig blogging, men jeg har rett og slett ikke hatt noen form for blogglyst eller inspiriasjon, har også blitt syk så da frister det heller å ligge i sofaen med noen gode filmer. Skal prøve å bli litt bedre, har også noen bilder jeg skal legge ut til dere etterpå :)

Er du syk?
♥Hva syntes du om bildet?
 

Surprise

//nikon d3000 + 55 - 200mm // privat
//nikon d3000 + 55 - 200mm // privat

De som kjenner meg godt, vet at jeg har ønsket meg kanin en stund og endelig er jeg en stolt eier av en liten kanin, kalt Marwin. Han ser ganske stor ut på bildene, men i virkeligheten er han ganske liten. Vi skulle ha en som var enda mindre, men det hadde de ikke før etter jul og hele meningen var å overraske ungene før jul. 

Er han ikke søt? :)
♥Har du dyr? 

Too early

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Hei på dere!
Beklager for at det ikke ble noe blogging i går, men måtte stå opp utrolig tidlig i går fordi vi skulle dra å hente overraskelsen, så når jeg kom hjem orket jeg rett og slett ingenting, forkjøla har jeg også blitt...Skal skrive et innlegg til dere etterpå og avsløre denne overraskelsen, men må bare få tatt noen bilder til dere :) 

Nå skal jeg fikse meg litt mat og se resten av High School Musical (lol)

Hva tror du overraskelsen er?
♥Hva gjorde du i går?  
♥Hva syntes du om bildet? 

The day where everything went wrong

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Hei på dere!
Pakken fra Gina Tricot kom endelig i dag, men ble en smule lang i fjeset da jeg åpnet pakken og fant ut at den ene toppen som jeg har gledet meg til ikke var med..dritt dag!! Viser de andre tingene til dere etterpå.

Opplevd noe lignende?
♥Hva syntes du om bildet? 

"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that."

//nikon d3000 + 55 - 200mm // privat

Hei på dere!
Selvfølgelig kom ikke pakken fra Gina Tricot i dag heller, men jeg skal vise dere det jeg kjøpte i dag etterpå. Har spilt wii med lillebror en stund og da glemte jeg helt bort å ta bilder av tingene, skal få postet det så fort som mulig. I morgen (eller fredag) kommer det et innlegg som jeg har gledet meg til i over en uke, kan nesten ikke vente med å fortelle dere det, men dere får vente til i morgen (eller fredag) :)

Hva tror dere innlegget i morgen kommer til å handle om? :) haha
♥Hva syntes du om bildet? 

Hopefully

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat
Hei på dere!
Dro til byen med mamma og broren min ganske tidlig i dag, så derfor har jeg ikke fått blogget før nå. Måtte ha noe småtteri som jeg viser til dere etterpå, venter også på en pakke fra Gina Tricot som forhåpentligvis kommer i dag så da tar jeg alt i samme slengen :)

Nå skal jeg spise maten min og se litt på tv, før jeg må rydde rommet..hvorfor klarer jeg ikke å holde det ryddig?

Hva har du gjort i dag?
♥Hva syntes du om bildet?
 

"If you're still in a bar when the lights go on, you are a loser"

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat
God morgen til dere!
For øyeblikket ligger jeg fortsatt i senga, frister mer å legge seg til å sove igjen enn å stå opp. Det regner som bare det ute og man kan se snøen sakte men sikkert forsvinne, krysser fingrene for at den kommer tilbake.

Jeg har ikke så mye å blogge om for tiden, føler det blir veldig uinteressante innlegg, så hvis dere har noen forslag til hva jeg kan blogge om kan dere slenge inn en kommentar :)

Forslag til hva jeg kan blogge om?
♥Hva syntes du om bilder? 

Hate you..

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat
Hei på dere!
Som den treige personen jeg er rakk jeg ikke å legge ut dagens antrekk til dere, skiftet gjorde jeg også noe som resulterer i at jeg ikke kommer til å legge ut dagens antrekk. Siden det er så super glatt ute må jeg gå med den stygge bandasjen min som jeg hater, den klør, stikker og klyper..For ikke å nevne at det ser ut som jeg har protese når jeg har olabukse over så da består dagens antrekk av joggebukse og hettegenser..fantastisk. 

Hva er vel en blogg uten et klage innlegg? Nei, nå skal jeg ned i dusjen før jeg legger ut litt bilder til dere :)

Noe du hater om dagen? hahaha LOL
♥Hva syntes du om bildet?
 

"Either write something worth reading or do something worth writing."

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat
Hei på dere!
For øyeblikket sitter jeg på rommet og venter på middag, lukter i hele huset og jeg vet snart ikke om jeg orker å vente mer. haha. Skal en liten tur ut etterpå så jeg skal prøve å få slengt ut dagens antrekk før jeg går.

Hva skal du i dag?
♥Hva syntes du om bildet? 

"The first fall of snow is not only an event, it is a magical event"

//nikon d3000 + 55 - 200mm // privat
Hei på dere!
Beklager for at det ikke ble mer blogging i går, men jeg dro til byen med Piabestis og pc'en gikk tom for strøm og siden jeg ikke hadde lader, var det ikke så mye å gjøre med det! Heldigvis fikk jeg kjøpt meg ny, så da blir det mer blogging :)

Viser dere gårsdagens innkjøp og dagen antrekk etterpå!

Hva gjorde du i går? 
Hva syntes du om bildet? 

Fin start på dagen!!

God morgen!
Blir blogging fra iphonen i dag fordi laderen til pc'en min begynte å brenne i stad, en fin start på dagen! Skal se om jeg finner ny lader i byen etterpå. På bilde over ser dere min sunne frokost :)

Crazy, Crazy, Crazy!!

//nikon d3000 + 55 - 200mm // privat

Hei på dere!
Akkurat ferdig med å pakke inn noen julegaver, inkludert min egen. Mange syntes sikkert det er utrolig kjedelig å vite hva de får til jul, men jeg syntes faktisk det er like morsomt. Får et macro objektiv til kameraet som jeg gjerne skulle ha tatt i bruk nå, men jeg får vente til jul som alle andre :) Har fått vite noe helt sykt i dag, noe som dere skal få vite på torsdag, jeg gleder meg så mye at jeg faktisk ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. 

Vet du hva du får til jul? :)
♥Hva syntes du om bildet? 

Come back

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

God morgen til dere!
Alle har vel fått med seg at det tordnet og lynte i går, iallefall de som har facebook. Man skulle ikke tro at det er desmeber og snart jul..jaja, vi får krysse fingrene og håpe snøen kommer tilbake :)

Dagen i dag skal gå til å redigere design, må få fikset sidemenyen min! Aner ikke helt hvordan jeg skal gjøre det, men finner vel ut av det, håper jeg!

Hva skal du i dag?
♥Hva syntes du om bildet?
 

"Running to the edge of the world"

//nikon d3000 + 55 - 200mm // privat
God morgen til dere!

Våknet for en stund siden og det første jeg gjorde var å tenne levende lys og sette på nrk super, JUL ♥
Tenkte å lage en liten konkurranse til dere etterpå, så følg meg på bloggen senere i dag!

Keen på konkurranse?? :) lol
♥Hva syntes du om bildet? 

Going to sleep .. for 3 years

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat (Lat for øyeblikket så da blir det arkiv bilde)
Hei på dere!
Merker at jeg er utrolig sliten etter helgen, har vært litt mer på farta enn jeg hadde planer om. Fikk forresten klærne mine fra Gina Tricot i går som jeg skal vise dere senere + at jeg skal vise dere gårsdagens antrekk. Nå skal jeg finne meg litt mat og se på frustrerte fruer! 

Hva har du gjort i helgen?

Can't wait

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat
Hei på dere!
Hadde håpt at jeg skulle våkne opp til snø i dag, men istedenfor våknet jeg opp til grå himmel og regn..Trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg sitter faktisk å venter på snøen. Våknet ganske tidlig i dag så jeg fikk sett kveldens episode av Jul i Blåfjell også klarte jeg å sovne igjen. Kan ikke forklare hvor mye jeg gleder meg til jul og nå er det ikke lenge igjen!

Er det snø der du bor?
♥Ser du på Jul i Blåfjell? :-D 

Freezing cold

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat
Hei på dere!
Kom akkurat inn døren etter å ha vært ute med noen venner, super koselig, men merker det er på tide å kle på seg litt mer...godt vi har kebab sjappa sånn at vi kan sitte inne og ikke fryse helt i hjæl. Nå skal jeg pakke meg godt inn i dyna og se kveldens episode av Big Brother :)

Hva har du gjort i dag? :)

God morgen!

//nikon d3000 + 55 - 200mm // privat
God morgen!
Sovnet nokså tidlig i går, noe jeg virkelig trengte. Utrolig deilig å våkne opp og være helt uthvilt. Nå skal jeg en tur i butkken med mamma for å kjøpe frokost, finner ingenting på kjøkkenet som frister, merklig nok. 

Er det ikke deilig å våkne opp helt uthvilt? lol
♥Hva syntes du om bildet? 

Natta søte små

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat
Hei på dere!
Nå skal jeg legge meg i håp om å få i meg litt mer søvn enn hva jeg har fått de siste dagene, mangel på søvn er aldri morsomt. Legger ut outfit bilde til dere i morgen :)

Hva syntes du om bildet?

I love sleep, but hate going to bed. It's so strange.

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat
Hei på dere!
Etter å ha tatt meg en powernap på 8 timer er det nesten tragisk og si at jeg sitter her super trøtt (og super forkjølet vel og merke), burde jeg ikke være lys våken nå? Vel, med min døgnrytme er alt mulig.

Det er nå jeg ser hvorfor jeg ikke skriver så mye, de siste innleggene med tekst har jo kun inneholdt noe med søvn, lover at dette blir det siste innlegget angående søvnen min. Blir jo ikke annet enn trøtt av å lese om det! 

Sliter du med døgnrytmen?
♥Hva syntes du om bildet? 

I am sick and tired of being sick and tired

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat
Hei på dere!
Hadde planer om å ta meg en time på øyet, men det gikk rett vest (i og med at jeg tok meg 8 timer i steden) så nå sitter jeg her litt halvtrøtt og har egentlig bare lyst til å legge meg ned igjen og ikke våkne før imorgen. Hadde planer om å gå ut en tur for å møte noen venner, men det frister svært lite å gå ut i det kalde været. En ting jeg er ganske sikker på er at jeg skal gå å få i meg litt mat, må jo si at det ikke skader og våkne opp til taco.

Hva skal du i dag? :)
♥Hva syntes du om bildet? 

Sometimes i wish i were a boy

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat
Hei på dere!
Har ikke sovet et sekund i natt. Har ligget å vridd meg med magesmerter, skal ikke være lett å være jente skal jeg si dere!  Heldigvis er jeg mye bedre nå så da blir det vel snart en liten powernap, er utrolig trøtt vel og merke. 

Har du sovet godt i natt? :)
♥Hva syntes du om bildet? 

Jeg har blitt vurdert!

//Klikk her for å komme til bloggen!

Klikket meg inn på bloggen hennes og så at hun hadde vurdert meg og jeg kan ikke annet enn å trekke på smilebåndet. Det er så utrolig koselig. Hun skrev også at jeg burde variere mellom å skrive og å legge ut bilder, noe jeg faktisk har tenkt mye på i det siste. 

Vil dere at jeg skal begynne å skrive litt mer?
♥Har du blitt vurdert før? 

Ønskeliste

I grunn så ønsker jeg meg ikke så altfor mye til jul, men har jo selvfølgelig funnet noe som jeg håper ligger under juletreet. 

Sigma 70-300mm F4-5.6 DG Macro for Nikon 


Stativ til kameraet

 Tro det eller ei, men det er det eneste jeg ønsker meg + penger selvfølgelig. 

Hva ønsker du deg til jul?

"Sunday clears away the rust of the whole week."

//nikon d3000 + 55 - 200mm // privat

Tok meg visst en liten pause fra bloggen jeg, har rett og slett ikke hatt noen som helst inspirasjon. I dag skal jeg slappe av foran tv'en med masse filmer og ta noen bilder til dere :)

Hva skal du i dag?
♥Hva syntes du om bildet? 

"I'm blonde whats your excuse?"

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT

Dårlig blogging, I know. Gidder ikke å lage et langt innlegg om hvor mye jeg beklager, for jeg har trossalt et liv utenfor bloggen. Nå skal jeg ned på posten for å hente en pakke som har ligget der en stund å ventet på meg.

Hva tror du jeg skal hente på posten?
♥Hva syntes du om bildet?

"Ask her who she is, and what she's doing here!"

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT

Hei på dere!
Kom akkurat inn etter å vært en liten tur ute med Piabeste og typen hennes. Har også vært en tur på barneskolen, de hadde aksjons kveld hvor de solgte ting de hadde lagd osv, hadde med kameraet, men ble desverre dårlig med bilder. Rakk ikke å legge ut outfit bilde til dere før jeg dro så det kommer senere. Nå skal jeg finne meg litt mat og se ferdig Big Brother. 

Hva har du gjort i dag?
♥Hva syntes du om bildet? 

I doubt

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT

Hei på dere!
Designet er så og si ferdig og utrolig nok er jeg super fornøyd med det. Som dere sikkert ser i sidemenyen er det et gratis design, men jeg har endret utrolig mye på det så det originale designet ser ikke slikt ut. Skal endre litt småtteri, men det gjør jeg i morgen for nå er jeg stup trøtt, vært en lang dag. Viser dere forresten dagens innkjøp i morgen og hvis jeg orker skal dere få et outfit bilde også..blir spennende å se om jeg klarer å holde mine løfter. tviler. 

Hva syntes du om designet?
♥Hva syntes du om bildet?
♥Hva har du gjort i dag?

Rock'n roll

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT (RÅESTE LILLEBROREN)
Hei på dere!
Nok en gang må jeg beklage for dårlig blogging, men jeg har rett og slett ikke hatt no lyst til å blogge. Inspirasjonen har ikke vært på sitt beste, men nå som rommet mitt så og si er ferdig sniker den seg innpå. Jeg skal legge ut bilder av rommet så fort jeg har fått fikset strømmen, for øyeblikket står det en stor kladd på gulvet sånn at jeg får sett på tv. Hate it. 

Hva syntes du om bildet?

Miinto.no

Hei på dere!
For alle dere som handler på nett kan jeg virkelig anbefale miinto.no. De har avtaler med over 100 forskjellige motebutikker i landet, og er en av de få klesbutikkene på nett hvor du får tak i disse klærne. Du betaler også kun en frakt selv om du handler fra ulike butikker på miinto. 

Her er noen av mine favoritter fra miinto.

smykke

Wild Child

Kjede med ovalt anheng

Har du vært inne på miinto.no før?
TRYKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME DIREKTET TIL PRODUKTET. 

Fristet

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT
Hei på dere!
Nå er jeg akkurat ferdig med å rydde rommet mitt, det er ikke så lenge til rommet skal pusses opp så da prøver jeg å bli kvitt så mye dritt som mulig. Skal prøve å få tatt før og etter bilder av rommet også, sånn at dere kan se forandringen :) Snill jeg er. 
Nå skal jeg se ferdig fristet som går på tv3 også skal jeg legge meg! 

Har du sett fristet?
♥Hva syntes du om bildet? 

Robinsonekspedisjonen. whop whop

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT
Hei på dere!
Er utrolig sliten etter i går, så nå skal jeg legge meg og se på Robinsonekspedisjonen. I morgen skal jeg ta en del bilder som jeg skal dele med dere, trenger å få ut litt inspirasjon. 

Skal du se på robinsonekspedisjonen ?
♥Hva syntes du om bildet?

Sister from another mister

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT
Hei på dere!
I skrivende stund sitter jeg å ser på Unge mødre, får nesten lyst på en liten baby selv jo. NEIDA..JODA.
Møtte forresten Mariabeste i stad, noe som var super koselig. Hun har begynt på skole så vi ser hverandre ikke like ofte som før, men det gjør at det blir ekstra koselig å møtes. She's my sister from another mister, you know. love you ♥

Hva har du gjort i dag?
♥Hva syntes du om bildet?

I learned the way a monkey learns - by watching its parents.

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT (Sånn som dette har jeg følt meg de siste dagene)
Hei på dere!
Hvem skulle vel tro at ved å rydde rommet kom inspirasjonen tilbake? Det betyr jo bare en ting, jeg må holde rommet mitt ryddig, noe som kan bli et problem da jeg er litt av en rotekopp.  

Er du flink til å holde rommet ditt ryddig?
♥Hva syntes du om bildet? 

My alarm clock is clearly jealous of my amazing relationship with my bed.

God morgen til dere!

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT

♥Hva skal du i dag?
♥Hva syntes du om bildet?

Listen to your heart

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT (Usikker på om jeg liker dette bildet)
Hei på dere!
Kom akkurat inn døren og nå er det rett til sengs. Bena verker noe helt sinnsykt, tror jeg har gått litt for mye i dag, selvom jeg ikke har gått så mye. haha. Vi feiret bursdagen til lille søster i dag så tok en del bilder som jeg skal dere med dere, må bare redigerer de først!

Forresten så skal jeg svare på spørsmålsrunden jeg hadde, men jeg har rett og slett glemt den helt bort. Sånn går det når man har hukommelse på lik linje som en gullfisk. Skal prøve å få gjort det i morgen, på video vel og merke. 

Hva har du gjort i dag?
♥Hva syntes du om bildet?
DU KAN STILLE MEG SPØRSMÅL 
HER

Tired

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT (ARKIV BILDE FORDI JEG ER LAT OG TRØTT)
Hei på dere!
Kom akkurat hjem etter å ha vært hos en kompis, det var faktisk noen som ikke hadde andre planer og som svarte på meldinger. Tommel opp for det!
Nå skal jeg hoppe til køys for jeg er utrolig sliten vel og merke, etter å ha gjort så og si ingenting. 

Hva har du gjort i kveld?
♥Hva syntes du om bildet? 

Love it

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT
Hei på dere!
Vil bare nok en gang fortelle dere at jeg virkelig setter pris på alle som kommenterer og titter innom bloggen min, det betyr utrolig mye. Prøver så godt jeg kan med å kommentere tilbake til dere. 

Ops, nå må jeg løpe. Skal en tur ned i barnehagen for å hente Othilie, blogger mer senere :) 

Hva syntes du om bildet?

A little water is a sea to an ant

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT
Hei på dere!
For øyeblikket sitter jeg å ser på To på rømmen, det er blitt en av mine favoritt filmer, anbefaler deg å se den om du ikke har gjort det! Våknet i dag tidlig med verdens verste hodepine og den er fortsatt ikke helt borte, great. Mulig det kommer en videoblogg etterpå med svarene hvis jeg får surret meg til det.

Har du sett "To på rømmen?"
♥Hva syntes du om bildet?
DERE HAR FORTSATT MULIGHET TIL Å STILLE MEG SPØRSMÅL 
HER

I need my beauty sleep


NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT
Hei på dere!
Da var det leggetid og gjett om jeg gleder meg, har nesten ikke sovet i natt pga kloakklukt. Kommunen holder på med noe oppe i gata som nå har gjort at det stinker kloakk så fort det regner ute, supert. Forhåpentligvis får jeg skjønnhets søvnen min i natt. I skrivende stund ser jeg på Lille miss Amerika, et sykt program etter min mening. Blir så provosert atte fy f***.  

Har du sett "Lille miss Amerika?" Hva syntes du?
♥Hva syntes du om bildet? 

Happy birthday little princess

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT
I LOVE YOU♥ 

Throwing rocks

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT
Wow, jeg kom på i dette øyeblikk at jeg ikke har blogget i dag. Jeg har vært opptatt i så og si hele dag med å klippe plenen, vaske gulv, hente ungene fra skolen osv..nå hørtes jeg ut som en mor med åtte unger, neida. Mamma var på møte i dag så jeg fikk æren av å gå helt ned til barneskolen og som den pliktoppfyllende datteren jeg er tok jeg på skoene og tuslet ned i finværet. Tommel opp for meg!

Hva har du gjort i dag?
♥Hva syntes du om bildet? 
MINNER DERE OM SPØRSMÅLSRUNDEN HER

Proud girl

Nikon D3000 + 18 - 55mm // Privat
Hei på dere!
Akkurat ferdig med å spise et herlig rekesmørbrød ute i sola. Var en tur på barneskolen i dag med Sara i og med at hun startet i første klasse i dag, en mer stolt jente skal du lete lenge etter. Tok en del bilder, men når alle steller seg foran meg blir ikke bildene så bra, måtte rett og slett presse meg selv fram hele tiden.

Hvordan har dagen din vært så langt?
♥Hva syntes du om bildet?
 
MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN HER

Sad

Nikon D3000 + 55 - 200mm // Privat
Søndager er dagen jeg bruker til å gjøre alt som har med hud, hår og rydding å gjøre, men i dag har jeg rett og slett ikke energi til å gjøre noe som helst. Rommet er så rotete at jeg får pusteproblemer hver gang jeg ser rundt meg! What a life.

Hva pleier du å bruke søndagene til?
♥Hva syntes du om bildet? 
MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN
HER

Great deal

Nikon D3000 + 55 - 200mm // Privat
Hei på dere!
Denne dagen har gått utrolig fort, plutselig hadde vi vært på senteret i 3 timer. Har fått meg utrolig mye fint som jeg skal vise til dere senere, har en del andre ting jeg må ordne så jeg rekker ikke å ta bilde av alt akkurat nå, kan hende det kommer i morgen, siden jeg skal ut med noen venner i kveld :) 

Jeg anbefaler forresten alle som har Iphone å laste ned appen til Bikbok, hver uke får man et spesielt tilbud som man kan vise i butikken. Den dyreste tingen jeg kjøpte i dag fikk jeg 50% på fordi jeg brukte appen, utrolig smart + at den er gratis!

Hva har du gjort i dag?
♥Har du appen til Bikbok?
♥Hva syntes du om bildet? 

I like my money right where I can see it - hanging in my closet

Nikon D3000 + 55 - 200mm // Privat
Hei på dere!
Nå stikker jeg en tur til byen med mamma, lillesøster og lillebror. Forhåpentligvis er det masse salg sånn at jeg kan få meg mange ting til en billig penge. Hvem liker vel ikke salg?

Hva skal du i dag?
♥Hva syntes du om bildet?

Sometimes I stay up so late that I have my morning coffee before I go to bed.

Nikon D3000 + 55 - 200mm // Privat
Da var jeg klar for å hoppe til sengs, er faktisk utrolig trøtt og det er jo forsåvidt en bra ting for det betyr at døgnrytmen er på bedringens vei :)

Har du slitt med døgnrytmen i det siste?
♥Hva syntes du om bildet?

There is only you and your camera.

Nikon D3000 + 55 - 200mm // Privat
Statistikken min funker igjen, heldigvis. Så det var en del andre som også slet med samme problem, anbefaler dere å sende en mail til blogg.no, men husk å skrive blogg adr din for det glemte jeg!
Fikk forresten to spørsmål i stad som jeg tenkte å svare kjapt på. 

Hvis jeg skal kjøpe et godt kamera som ikke koster meg skjorta, hva vil du anbefale?
Det kommer litt an på om du skal ha et digital kamera eller et speilrefleks. Hvis du skal ha et kamera fordi du er veldig interissert i det anbefaler jeg deg å kjøpe et speilrefleks for nybegynnere, disse er enkle å forstå og de koster ikke altfor mye. Skal du bare ha et kamera for å ta bilder til f.eks blogg anbefaler jeg et vanlig digital kamera, finnes utrolig mange gode digital kameraer som ikke koster all verdens, det er også mye mindre enn et speilrefleks og er da mye enklere å ta med seg. Når det kommer til merke osv er jeg litt usikker, det du kan gjøre er å søke litt rundt på nettet, få hjelp i butikken osv. 

Har du et lynkurs i hvordan ta gode bilder?
Jeg er super dårlig på å forklare så det jeg kan anbefale deg er å søke litt rundt på nettet, der kan du finne mye informasjon om hvordan man kan ta gode bilder. Selv har jeg bare prøvd meg frem, man utvikler seg hele tiden med et kamera. Prøv deg litt frem :)

Hva syntes du om svarene?
♥Hva syntes du om bildet?

It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.

Nikon D3000 + 18 - 55mm // Privat
God morgen!
Må bare takke for alle de fine kommentarene jeg får av dere, det er utrolig koselig. Jeg prøver så godt jeg kan med å ta en tur innom bloggen deres og legge igjen en kommentar.

Har hatt en del problemer med bloggen i det siste, nå har statistikken min sluttet å telle. Noen som vet hvordan jeg fikser dette? Jeg har prøvd å endre design og alt, men ingenting funker. Har sendt en mail til blogg.no så forhåpentligvis får de gjort noe med det. Det er nesten litt skummelt, statistikken har sluttet å telle på 666, haha.

Har du vært borte i samme problem?
♥Hva syntes du om bildet?

My camera is not a thing. It is an extension of myself. It is who I am.

Nikon D3000 + 18 - 55mm // Privat
Det var noen som ville jeg skulle skrive litt om kameraet mitt, men siden jeg allerede hadde skrevet om det på den andre bloggen overførte jeg innlegget. Kan prøve å skrive et bedre og mer detaljert innlegg senere :)
Jeg er en eier av et Nikon D3000 speilrefleks kamera og har hatt det rundt et år nå. Jeg har lært så utrolig mye og utviklet meg masse innen foto med kamera hengende rundt halsen. Nikon D3000 er et perfekt kamera for deg som er ny innenfor fotografering. Jeg anbefaler det på det sterkeste i og med at det er enkelt å forstå for de som vurderer å begynne med fotografering. Man trenger nødvendigvis ikke det dyreste og fineste kameraet for å få fantastiske bilder.Jeg er langt ifra en proffesjonell fotograf og trenger ikke et profesjonelt kamera hengende rundt halsen for å kunne ta de bildene jeg ønsker, men jeg har vurdert lenge å kjøpe meg et nytt kamera. Jeg er litt usikker på hvilket kamera det eventuelt blir og når det blir, alt jeg vet er at det blir et Nikon kamera!

Åssen speilrefleks kamera har du?

That's the funny thing about birthdays, they're kind of an annual thing.

Nikon D3000 + 18 - 55mm // Privat
Hei på dere!
I skrivende stund sitter jeg å ser på "To på rømmen" med hele unge flokken, tror den filmen har blitt min nye favoritt film, sett den litt for mange ganger. Mamma har blitt syk så da er det jeg som har blitt sjefen, herlig. TULLA. 

♥Har du sett "To på rømme"?
♥Hva syntes du om bildet?

Flounder, don't be such a guppy

Nikon D3000 + 18 - 55mm // Privat
Hei på dere!
I skrivende stund sitter jeg å ser på "16 and pregnant", ikke noe jeg vanligvis ser på, men det er jo ikke noe annet interessant på tv'en. 

Skulle ha vært en tur på stranda i dag, men siden jeg er så utrolig solbrent  er det best å holde seg unna sola en stund. Mest sannsynelig har jeg vært så heldig at jeg har fått 2 grads forbrenning bak knærne. Lucky me. 

Noen gang hatt 2 grads forbrenning? haha
♥Hva syntes du om bildet? 

Sunburned

Nikon D3000 + 18 - 55mm // Privat
Hei på dere!
Først må jeg bare takke for alle de herlige kommentarene jeg får, jeg setter utrolig stor pris på hver og en. 
Som dere sikkert vet har jeg vært på stranda i dag, smart som jeg var la jeg meg midt i sol steka uten solkrem og hvem er det som nå sitter i sengen solbrent? Jo, det er meg. Jeg har blitt sykt solbrent bak knærne, klarer nesten ikke å gå. Har nok aldri i mitt liv blitt så solbrent som det jeg er nå. 

Nå må jeg skyndte meg her, Maria venter på meg, men med mine ben kan jo dette ta tid!

Noen gang vært så solbrent?
♥Hva syntes du om bildet?

Who finds a faithful friend, finds a treasure.

Nikon D3000 + 18 - 55mm // Privat
Kom akkurat inn døren etter å ha vært med Mariabestis. Litt sent, men jeg har sommerferie så jeg bryr meg ikke så mye. Dårlig blogging i det siste, har nesten kun blogget om at jeg skal på stranda eller at jeg har vært der, skal prøve å blogge om noe annet som sikkert er litt mer interessant. Snakker om sola så skinnern, skal på stranden i morgen også. Har flere sommer bilder til dere som antagelivis blir postet i morgen, nå skal jeg sove og prøve å stå opp tidlig i morgen (etterpå)

Hva har du gjort i dag? :)
♥Hva syntes du om bildet? :)

Dobb.no

Hei på dere!
Var innom en nettbutikk jeg fant på en annen blogg her om dagen,  dobb.no. Jeg bruker veldig lite smykker, men i det siste har jeg jeg blitt mer og mer interessert i det. dobb.no har utrolig mye fint så jeg tenkte å dele noen av mine favoritter med dere!

Alle bildene er hentet fra dobb.no!

♥Hva likte du best?

Speechless

Nikon D3000 + 18 - 55mm // Privat
Hei på dere!
Hadde planer om å være hjemme i dag siden jeg har så sykt vondt i tåa, men etter å ha fått hele talen om hvor kjedelig det er å sitte hjemme fant jeg ut at det var bedre at jeg ble med på stranda, da sluttet talen brått skal jeg si dere. Mamma og de er i butikken så det er vel på tide jeg begynner å pakke, hvis ikke så får jeg vel høre talen om hvor treig jeg er. 

Dere får kose dere masse i dag :)

Skal du på stranda i dag? :)

Lazy head

Nikon D60 + 18 - 55mm // Privat
Kom akkurat inn døren etter å tilbringt hele dagen på hytta og stranden, merker jeg er ordentlig sliten. Tok noen bilder som jeg poster til dere senere, jeg er litt lat for øyeblikket. 

Hva har du gjort i dag?
♥Hva syntes du om bildet?Kristine - 23år - Foto


+Legg meg til som venn


+Kontak:Kbpfoto@hotmail.com

Norske blogger

Instagram: Kristinebekke