januar 2016

-Guinness world records- • 27.01.2016 - 21:05 // Blogg

For en effektiv dag!
Kl 2 hadde jeg allerede vasket to maskiner med klær, brettet bort klær, vasket leiligheten, tatt oppvasken og vært hos tannlegen. Det kaller jeg å være effektiv altså, det hender jeg glimter til jeg også. Da gjorde det liksom ikke noe at jeg tok meg en liten powernap, om du ser bort ifra at det fucker opp døgnrytmen min totalt da. 

I morgen er det jobb igjen å hvordan i all verden jeg skal klare å stå opp kl 7 på morgningen er noe jeg lurer veldig på. Store muligheter for at det blir døgning på denne frøkna. Jeg burde ha havnet i guinness world records, døgner jo fader i meg annenhver dag...Døgnrytme dere, en fin ting når den eksisterer, noe den for øyeblikket ikke gjør hos meg. -Thank God- • 26.01.2016 - 19:27 // Blogg

Hellu hellu! 

Herregud så glatt det er a. Sikker på at jeg skulle død 500 ganger i løpet av turen. 
Måtte en tur ned på butikken da jeg klarte å glemme toalettruller i går. Altså, en av de viktigste tingene og jeg glemmer det. Haha. Heldigvis hadde jeg en rull igjen så jeg har ikke lidi noen nød, thank god. 

Ellers sitter jeg her i min faste sofakrok, drikker iste og titter på tv. Ser for øyeblikket på "Vettskremte pøbelunger", oh my, de får virkelig kjenne på det altså. Får nesten litt vondt av de, men hey, de får jo en velfortjent lærepenge. Ikke så tøffe lenger da nei! 


I morgen har jeg tannlege time, noe jeg ikke er så gira på, men må man så må man. Har vært så mye hos tannlegen så man skulle tro jeg var vant til det, men neida. Blir alltid like nervøs. 

-Jonathan Adler- • 25.01.2016 - 21:12 // Blogg

HeiHei! 

Da har jeg endelig fått handlet inn mat og betalt noen regninger, sånne kjedelige ting man ikke tenker på når man er liten å har så altfor hastverk med å bli voksen. Skulle gjerne ha vært barn litt lenger merker jeg. Slippe alle disse bekymringene som man får som voksen. 

Forresten. Noen av dere som har hørt om Jonathan Adler? Ahmagaad. Han har så sykt mye kult innen interiør, men fy fader det er dyrt. Altså, jeg kunne jeg gjerne tenkt meg alt der, men når en bolle koster nesten 4000 kr er det litt (altfor langt) utenfor mitt budsjett kan du si.

Men se på dette da. Er det ikke kult? Heldigvis så er jo ikke alt like dyrt, så det er jo muligheter for at noe av dette kan havne i min leilighet også! :) 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER 

-What a night- • 25.01.2016 - 17:07 // Blogg

What a night!
Jeg har kanskje sovet type 2 timer inatt før jeg våknet opp med de verste magesmertene. Det gjorde så vondt og jeg aner ikke hva i alle dager det var for noe. Jeg har hatt problemer med magen før, men ikke slike smerter. Og er det ikke typisk at når slike ting skjer så har man ikke noen form for smertestillende?!? Fader as, skjer hver gang. 

Pga magen ble det ingen jobb i dag, så jeg har sovet til nå. Kan jo meddele at døgnrytmen min er offisielt ødelagt. Jeg å denne døgnrytmen altså, jeg tviler på at vi noen gang kommer til å bli ordentlig gode venner.

Skal straks få samlet kreftene å tusle ned på butikken, jeg har seriøst ikke noe mat og jeg sulter her jeg sitter. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg bodde hjemme...haha

-Wait what?- • 25.01.2016 - 00:34 // Blogg

God søndagskveld dere!
Jeg sitter her i sofakroken min, ny dusjet  og litt forbauset over at denne helgen er over. Jeg har nevnt det før og jeg nevner det igjen. Hva faen skjer med dagene?!? De flyr jo avgårde fortere enn fortest. 
Jaja, det skal bli godt med en ny uke. Just kidding..jeg vil ha helg bitte litt lenger. Jeg skal på jobb i morgen og må stå opp så altfor tidlig. Kl 7 er ikke et tidspunkt som frister å stå opp til. Jeg begynner jo riktig nok ikke før 9, men siden jeg er verdens største B menneske trenger jeg tid til å våkne på. haha


Vi blogges i morgen! :) 

 

-6 ting du ikke visste om meg- • 24.01.2016 - 19:08 // Blogg

Æsj, de siste dagene føler jeg at jeg har blogget så kjedelig. Hvem bryr seg vel om jeg er et frokost menneske eller ikke liksom? Haha, tviler på at det er særlig mange. Uansett, jeg tenkte å skrive et innlegg om ting dere kanskje ikke visste om meg, det kan jo være interessant, eller hva sier dere? Jeg vet ihvertfall at jeg syntes sånne innlegg er morsomme å lese. So here we go. 

- Jeg opererte kneet mitt den 20 mai 2015 (om jeg husker riktig), da de popper ut av ledd hele tiden. De verste smertene som ikke går an å beskrives, de må oppleves. Og det vil du ikke. Jeg håper jeg får operert det andre også, slik at jeg kan gjøre normale ting som å snu meg uten å være redd for knærne. 

- Jeg har utvidet ørene mine til 18mm. Oh yes, jeg har fått høre at de er stygge osv. Godt det er mine ører og ikke dine. Hah. Veldig klar over at mange syntes de er sykt fæle, men jeg liker de og det er vel i bunn og grunn det som teller. 

- Jeg har åtte andre hull i ørene og alle de har jeg tatt selv. Selvfølgelig så anbefaler jeg alle å gå til noen som er profesjonelle. Det kan gå riktig galt om man ikke har snøring på hva man driver med. 

- Jeg har et helt sykt forhold til hodeskaller. Det er nesten litt latterlig. Om jeg kunne ha fylt hele leiligheten min med bare hodeskaller skulle jeg gjerne ha gjort det, men oppover årene har jeg skjønt at jeg må begrense meg litt. Det kan fort bli for mye av det gode. 

- Jeg har ingenting i mot verken edderkopper, maur, fluer og andre småkryp. Men er det to dyr jeg virkelig får hetta av så er det frosker og snegler. Altså, jeg har ikke telling på hvor mange mareritt jeg har hatt hvor snegler har blitt kastet på meg og eller at frosker hoppet etter meg. Fysj a meg. 

- Jeg har vært snus fri i snart et år etter å ha snust siden 10 klasse. At alle hadde så liten tro på at jeg kom til å klare det hjalp faktisk, det eneste som stod i hode mitt var at dette skulle jeg klare. Haha, who's laughing now?? 

Gjerne skrik ut om dere kunne tenkt dere en del to! :) 

-Now you know- • 24.01.2016 - 15:43 // Blogg

Herregud, klokken 3 klarte jeg å komme meg ut av sengen. Say what?!?. Jeg skulle prøve å stå opp tidlig idag ettersom jeg skal på jobb i morgen tidlig så da hadde det vært fint å få litt orden på denne døgnrytmen. Det funket dårlig. 
Jeg har ikke fått i meg frokost enda en gang. Jeg er langt ifra et frokost menneske, jeg klarer ikke å spise frokost før langt ut på dagen og da kan man liksom ikke kalle det frokost lenger. At det er dagens viktigste måltid er jeg klar over, men jeg blir ikke noe større fan av frokost av den grunn...Så vet dere det. haha

Dagen i dag skal bare brukes til å slappe av og lade opp til en ny uke i morgen. Ny uke, nye muligheter, right?


Nå skal jeg se ferdig Grey's Anatomy med mamma før jeg skal tusle hjem å hoppe i dusjen! :) 

-Deilig deilig deilig- • 23.01.2016 - 23:04 // Blogg

God lørdag dere! 
Til min store overraskelse ble det en rolig helg allikevel, lenge siden jeg har sittet hjemme hos mamma en lørdagskveld, men igrunn så er det ganske deilig. Gjett hvem som ikke skal ligge i fosterstilling i morgen med tidenes hangover, mehehe. 
Jeg har gjort ekstremt lite i dag, bare slappet av med frustrerte fruer på pc'en. Gud hjelpes, jeg har sett alle sesongene så mange ganger at jeg kan de utenat, enda så er jeg ikke lei.
Har hatt en følelse av at det har vært søndag i hele dag, men heldigvis så er det ikke det. Deilig å vite at man har en hel dag til hvor man bare kan late seg. 

Nå skal jeg finne en film, finne frem potetgullet og legge meg godt til rette i sengen. Ah, deiligste lørdagen på lenge! :)

-Funny animals- • 22.01.2016 - 13:13 // Blogg

Litt i det seneste laget å si god morgen, but i'll say it anyway.
Enda jeg var så trøtt i går klarte jeg ikke å legge hode på puta før klokken var godt over 2 på natten. Ikke at jeg hadde så mye viktig å gjøre, men jeg ble surrende rundt på youtube. Dere vet, du går inn på youtube og timer senere tar du deg selv i å sitte og se på noe som er så meningsløst at du er glad ingen andre ser hva du driver med. Min favoritt er morsomme dyr, herregud, jeg kan sitte å se på det i flere timer, blir aldri lei. Jepp, jeg er 23 år.


Altså, ikke kom å fortell meg at det bare er jeg som syntes denne var veldig morsom! haha

-Why not?- • 21.01.2016 - 23:01 // Blogg

Good evening! 
Jeg har plasser meg godt i sengen, min lillesøsters seng vel og merke. I kveld camper jeg hos muttern, ingen god grunn, bare fordi why not? Noen ganger er det bare best å være hjemme hos a mor. Hah, skulle tro jeg bodde litt lengre unna enn nabohuset. Veien hjem tar nøyaktig 10 sekunder, jepp jeg har tatt tiden. 

"The dark knight rises" surrer på tv'en i bakgrunnen. En av mine desidert favoritt filmer så den skal jeg kose meg med. "Making a murderer" får vente bitte litt lenger. Noen andre som har sett den serien forresten? Det er andre gangen jeg ser episodene og jeg blir like sjokkert, like lei meg og like oppgitt hver eneste gang. Sett deg ned og se på den, du kommer ikke til å angre. 


Da skal jeg kose meg videre med filmen, så får dere kose dere med det dere driver med! :) 

-Lærer aldri-

Da var det endelig torsdag, dere! Snart enda en uke over. 
Kan jeg få lov til å klage og sutre litt over hvor inn i helvete kaldt det er? Altså, dette er jo fanken ikke gøy lenger og jeg som i utgangspunktet missliker snø og kulde blir ikke noe blidere av at kulde veggen slår deg i trynet kl 8 om morgningen. Det gjør rett og slett vondt, både i trynet og i sjela. Trenger vel ikke å nevne at jeg gleder meg til sommeren? :) 

Sånn, da var dagens lille klagepreken over så la oss prate om noe som er litt hyggeligere. 
For min del er det endelig helg da jeg ikke jobber fredager. Denne dagen har sust av gårde og det er jo ganske så deilig. Så lenge man klarer å holde med i svingene så klart.

Denne helgen tenker jeg å ta det rolig, bare slappe av, spise god mat og huske den for en gangs skyld. Mehehe. Den setningen der går på repeat sånn ca hver gang det nærmer seg helg og så langt har jeg aldri klart å fullføre den. Det ender som regel opp med at jeg ligger i sengen min i fosterstilling på søndagen med tidenes hangover å hater livet, mens jeg tenker tanken om at jeg aldri skal drikke igjen. Lærer aldri. 


Nå skal jeg dø litt foran tv'en før det er tørking av støv som står på planen. Å så gøy. 

 

-That's a lie- • 20.01.2016 - 20:57 // Blogg

God kveld!

Hva skjedde med denne dagen egentlig?!?
Plutselig var det kvelden når jeg føler at jeg stod opp for en halvtime siden. Timene har bare flydd av gårde og jeg har ikke gjort en eneste fornuftig ting. Jeg har sett på gamle episoder av Hotel Cæsar da, men jeg vet ikke helt om jeg ville ha kalt det å være fornuftig, når jeg egentlig burde ha gjort alt annet. Oh well, vi har vel alle slike dager innimellom.

(Beklager for at bildene ikke har vært de beste siden jeg har begynt å blogge igjen, men det blir bedre. I swear! :)

Nå skal jeg titte litt på tv med mamma før turen går hjemover. I morgen er det jobb og jeg gleder meg sånn til å stå opp kl 07:00...that's a lie.  

 

-Hope not-

Hei Hei!

Ettersom denne dagen har vært så utrolig kjedelig og jeg derfor ikke har noe spennende å dele med dere, tenkte jeg å vise dere noen favoritter fra nelly. Jeg er så keen på nye klær at jeg snart sprekker. Er det bare jeg som føler at jeg går i det samme hele tiden? Hope not. 

1. Her // 2. Her // 3. Her // 4. Her // 5. Her // 6. Her

-Overthinking- • 19.01.2016 - 23:03 // Blogg

Gud så sliten jeg er.
Å vaske klær, brette klær og ta oppvasken er jo ikke akkurat det mest krevende man kan gjøre, men enda så er jeg like sliten som om jeg skulle ha løpt 3 mil i snø. Det var visst ikke mer som skulle til nei. Det har vært sånn de siste dagene, at jeg har blitt så sliten av ingenting, men så er jeg hun som flyr rundt med tusen tanker i hodet og overtenker alt hele tiden så det hjelper vel igrunn ikke så mye. 

Nå skal jeg innta sengen, sette på en film og forhåpentligvis få en god natt søvn hvor jeg ikke våkner hver halvtime. haha!

God natt store og små :)

-Vaske, brette, vaske- • 19.01.2016 - 14:54 // Blogg

Goood day!
For øyeblikket sitter jeg i sofakroken, inntullet i teppet mitt. Deilig. Våknet altfor sent i dag, noe som ikke er så uvanlig i mitt tilfelle. Men siden jeg har vært veldig flink til å stå opp tidelig alle andre dager, går det greit. 

På planen i dag står det aller kjedeligste jeg vet om, nemlig å vaske klær, brette klær og ta oppvasken. Er det noe jeg savner med å bo hjemme så er det at disse tingene ble gjort av mamma. Der var jeg rimelig bortskjemt. Men, sånn er det og hvis jeg ikke skal gå naken de neste dagene må det bli gjort. 


- Hva er dine planer for dagen? :)

-Back- • 18.01.2016 - 23:27 // Blogg

I'm back. 

Jeg har vært borte godt over et år og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal skrive. Alltid like kleint å vanskelig å skulle skrive det første innlegget etter en bloggpause. Når sant skal sies har jeg vært borte ufrivillig. Kameraet ble stjålet og pc'en tok kvelden så dermed har det gjort ting litt vanskelig. Heldigvis har jeg fått ny pc og kameraet er også på plass, so let'ts do this! 


Kristine - 23år - Foto

+Legg meg til som venn

+Kontak:Kbpfoto@hotmail.com

Norske blogger

Instagram: Kristinebekke