mars 2012

I'm not your ghost anymore • 31.03.2012 - 18:36 // Photo

Sitter for øyeblikket å venter på Tanita så dette blir nok kveldens siste innlegg! Håper dere koser dere masse ikveld, hva nå enn dere skal :)


//Hva syntes du?

Happy easter • 31.03.2012 - 15:20 // Photo

God påske til dere alle, håper dere får en fin ferie og at dere koser dere masse. Det skal ihvertfall jeg, selvom det betyr å late seg på sofaen foran tv'en. 


//Skal du noe spesielt i ferien?
//Hva syntes du om bildet?

Studs - Hot or not?


//Hva syntes du?

God morgen Norge

At dette dovendyret skulle åpne øynene før klokken var 09:00 var noe jeg ikke hadde sett for meg, men hey, jeg klager ikke. Tanita kommer til meg ikveld og før den tid har jeg en del ting å gjøre så da er det greit å ikke sove bort hele dagen, noe jeg er flink til. 


 //Hva skal du i kveld?
//Hva syntes du om sangen og bildet? 

Me + beer = tired

Etter å ha scrollet meg gjennom 4000 "påskeferie" statuser på facebook, fått vite om en uheldig prest som fikk en potet opp i bakparten tror jeg at jeg skal ta kvelden. Tok en øl med mamma i stad, men den gjorde meg ikke annet enn super trøtt, så med andre ord blir det en tidlig kveld på meg. 


//Hva har du gjort i dag?
//Hva syntes du om bildet? 

"The eye is the jewel of the body." • 30.03.2012 - 18:04 // Photo

Fargen på øynene er redigert!


 //Hva syntes du?
//Hvilket bilde likte du best? 

Drømmeantrekk # 7


//Hva syntes du?

Hvordan lage "fantasy" bilder

Det var noen som lurte på hvordan jeg har redigert bilde over i photoshop. Derfor tenkte jeg å lage en aldri så liten tutorial på dette. 

Det aller første du starter med er å søke på google etter det bilde du vil ha, da kan du f. eks søke på "Star texture" eller "Space texture". Jeg søkte på "Space texture" og fant dette bilde.
Det er selvfølgelig helt opp til deg hvilket bilde du vil bruke :)

Når du har funnet frem det bilde du vil bruke skal du åpne et annet bilde, f. eks at noen holder hendene sammen sånn som på bildet mitt. 

Du kan godt redigere bildet ditt slik du vil ha det før du legger space bildet over. Jeg redigerte mitt i svart hvitt. 
Når du er fornøyd med bildet ditt skal du ta space bildet og legge det over bildet ditt, da vil det se slik ut:
Nå kan du trykke ctrl + t for å endre størrelsen til slik du vil ha det, snu det rundt osv. Selvfølgelig skal det ikke se slik ut så da må vi få det til å "smelte" inn i det andre bildet. Det du skal gjøre nå er å gå til layeren din og klikke der hvor det står normal, den skal du endre til screen. 
Når du har trykket på screen skal det se ut som dette:
Hvis du ikke er fornøyd med hvor den ligger så kan du bare flytte på den med pilen. 

Det eneste som står igjen nå er å velge eraser tool i verktøys linjen din. Det er ofte man kan se at det er et firkantet bilde så da er det viktig å hviske bort det. Om du velger et bilde som jeg har er det lurt å hviske bort det som ligger over fingrene, da vil du få følelsen av at det kommer opp av hendene. Ferdig resultatet kan du se på toppen av innlegget :)

Håper dette var godt nok forklart og at dere også får det til!


//Hva syntes du?

Space • 29.03.2012 - 22:31 // Photo

//Hva syntes du?
//Hvilket bilde likte du best? 

Oops! I did it again. I ate too many dots

Etter å ha stappet altfor mange dots i trynet sitter jeg her en smule kvalm, mens jeg spør meg selv om når jeg skal lære at nok er nok. I grunn tror jeg ikke jeg noen gang kommer til å lære, men jeg lever i håpet. Those who don't believe in magic will never find it. 

Etter å ha vasket 3 rom, stue, kjøkken, gang, bad og hengt ut klær var det ikke noe som føltes bedre enn å få en flyvende 500 lapp inn på rommet. Denne var ikke fra mamma vel og merke, hun tror nok hun slipper unna med å ikke betale meg, men bare vent! I will get my money. 

//Hva har du gjort i dag?

Starships - Hot or not?

//Hva syntes du?

First kiss • 29.03.2012 - 16:01 // Random

Å hjelp..Dette må være noe av det mest rareste og flaueste kysset jeg har sett på lenge!

Annoying things # 5 • 28.03.2012 - 23:02 // Random

- Bloggere som klager over at de aldri får kommentarer. At du sitter på ræva å klager over at du ikke gidder å blogge fordi du får så lite kommentarer osv hjelper veldig lite. 

- Folk som bruker ordet skløtte, fy faen! Hater det ordet mer enn the time of the month. 

- At jeg har blitt hekta på en Taylor Swift sang..
- En viss person på Paradise Hotel, hadde jeg vært i familie med den tingen hadde jeg ikke sagt det til en levende sjel. Viktig å ikke henge ut personer på bloggen vet dere. 

- Folk som er glade i det ene øyeblikket og potte sure i det neste, hva skjer?

- Alle de fucka fjortis statusene på facebook. Hvis livet ditt suger så mye og du har det så fælt råder jeg deg heller til å skaffe deg litt mer profesjonell hjelp enn facebook..

//Hva irriterer deg?

cookie monster • 28.03.2012 - 21:49 // Photo

Andre enn meg som har hatt problemer med blogg.no i dag? Har brukt en halvtime bare på å laste opp disse bildene..

//Hva syntes du?

Woopwoop

Skal straks ta fatt på vaskekosten og gjøre det jeg duger best til, nemlig å vaske gulv. Dagens lille høydepunkt. Fikk forresten jakka mi fra Gina Tricot i dag, lykke♥ Kan prøve å få vist den til dere i dag eller i morgen :) 

Drømmeantrekk # 6

//Alt fra Gina Tricot

//Hva syntes du?

Something green • 27.03.2012 - 17:46 // Photo

//Hva syntes du? 

Someday in the future

Skulle nesten ha lagt meg ut i sola i dag for å steke kroppen litt som alle andre mennesker, men jeg brukte heller tiden på å sove. Kunne alltids lagt meg ut i skyggen, men noe sier meg at det ikke har like stor effekt. Skal straks bevege meg ut i stua for å vaske gulvene, noe sier meg at jeg kommer til å bli en super husmor en gang i fremtiden. 

//Hvordan er været hos deg?
//Hva syntes du om bildet? 

Together • 26.03.2012 - 22:10 // Photo

//Hva syntes du?

Superduperawsome • 26.03.2012 - 20:40 // Random

Ser bloggen min sånn her ut hos dere også? Aner ikke hva som har skjedd, vet bare at jeg må bruke resten av kvelden på å finne igjen det bilde, med tanke på at det ligger på en av brenne cd'ene mine og jeg aner ikke hvilken..Great.  Fikset :) 

Super helg

(Litt slapp, så orket ikke å redigere et bilde..haha)
Etter gårsdagens festligheter med Tanita var det ikke noe annet som føltes mer riktig enn å gå en tur ned i sentrum for å bestille en heftig dagen derpå burger, smakte godt skal jeg si dere. Tanita dro for en stund siden så nå sitter jeg her litt ensom og forlatt, har vært en super helg med noen supre folk ♥ 

//Hvordan har din helg vært? :) 

Gullfisk i en bolle

Etter gårsdagens festligheter har bloggen blitt lagt bort og glemt i et lite hjørnet. Det virker noen ganger som jeg har et liv på lik linje med en gullfisk i en bolle, men i går hadde jeg faktisk et liv som alle andre normale mennesker så da ble bloggen siste prioritet. Gårsdagen endte meg at jeg måtte gå et stykke for å komme hjem, ikke det som fristet mest, men da fikk jeg litt trim også. 

For øyeblikket venter jeg på Tanita som skal komme og sove her så da blir det nok litt festligheter i kveld også :) 

//Hva skal du i kveld? 
//Hva syntes du om bildet? 

Making a ponytail • 23.03.2012 - 17:43 // Photo

//Hva syntes du?

Studded vest - Hot or not?
//Hva syntes du?

Acting like a model • 22.03.2012 - 21:15 // Photo

//Hva syntes du?


NB: Skulle ha skrevet dette i det forrige innlegget, men skriver det her i stedenfor. Virker som om noen av dere er litt redde for å laste ned photoshop fra nettet fordi det kan være ulovlig osv. Slapp helt av, det som er ulovlig er å laste det opp på nettet, når det allerede ligger på nettet gjør du ingenting ulovlig :) 

On the way in the mail

//Gina Tricot. 
Takk til min supre mamma som kjøpte denne til meg ♥

//You like?

Lyst på parfyme ?

Det har ihvertfall jeg og om denne hadde dalt ned i postkassen min hadde ikke det gjort noe. Jeg har faktisk aldri eid en escada parfyme, tro det eller ei. 

esc2vinnik
//Har du meldt deg på?

Answering Two Questions

Sitter for øyeblikket og ser på bingobanden, noen mer geniale gamlinger skal du lete lenge etter! Haha, ler så jeg griner. Ferdig nå vel og merke..

Fikk to spørsmål i stad som jeg tenkte på å svare på sånn kjapt, egentlig bare en grunn til å skrive et innlegg som faktisk kan være litt interessant for dere. 

Hvilket objektiv bruker du?
Bruker sigma 50mm macro på så og si alle bildene mine, men når jeg bruker meg selv som "modell" bruker jeg nikon 18-55mm

Hvilke redigerings programmer bruker du?
Det eneste redigerings programmet jeg bruker er photoshop cs4 og det bruker jeg på alle bildene mine :) Det funker å laste det ned gratis på google så ikke hør på de som sier det ikke funker. 

Håper det var bra nok svar, bare spørre om dere lurer på noe annet :)

A single twig breaks, but the bundle of twigs is strong • 21.03.2012 - 19:39 // Photo

//Hva syntes du?

I believe i can fly... • 21.03.2012 - 16:09 // Photo

...do you?

//Hva syntes du?

Dagens antrekk # 21.03.12

// Alt fra - Bikbok //

//Hva syntes du?

The amazing daughter

Var en fornøyd mor som kom hjem fra jobb tidligere i dag, hennes fantastiske datter hadde trossalt vasket stuegulvene, gangen, badet, kjøkkenet og tømt oppvask maskinen. Jeg har lært av den største og beste vaskeavhengige dama ever, så når det kommer til å vaske gulv er jeg suveren, just saying! Siden jeg var så godt i gang tok jeg like så godt og vasket rommet også, skal bli deilig å legge seg i nytt sengetøy om få strakser. 

//Hva har du gjort i dag?
//Hva syntes du om bildet?

Doing some homework • 20.03.2012 - 16:55 // Photo

//Hva syntes du?

Drømmeantrekk # 5

//Converse - google // Resten av klærne - Gina tricot //

//Hva syntes du?

Bil + høy musikk = Rånebabes

Det skjer så lite for tiden så å skrive et innlegg som dette tar som oftest flere timer, prøver å grave etter noe juicy å fortelle dere, men nå har jeg gravd så lenge at hode er helt sårt og noe juicy fant jeg heller ikke. Hadde store planer for dagen, men klarte å ødelegge alt ved å sovne fredlig på sofaen etter en dusj, fuck my life. Var en liten tur ute med Mariabestis og lekte rånebabes så noe har jeg fått gjort i dag da, men å skrive et innlegg om at jeg har sitti i en bil, hørt på høy musikk og lekt at jeg er sinnsykt kul er vel kanskje ikke så interessant. 

Selvom jeg sitter her å hater alle som har hatt en mer innholdsrik dag enn meg håper jeg alikevel at dere har hatt det, ikke det at det skal så mye til :)

"Only the hand that erases can write the true thing." • 19.03.2012 - 17:58 // Photo

//Hva syntes du?

Hodeskalle - Hot or not?

//Hva syntes du?

Converse • 18.03.2012 - 02:48 // Photo

//Hva syntes du?

Annoying things # 4 • 17.03.2012 - 21:53 // Random

- Tynne små jenter som sprader rundt i JC sko, det må være noe av det dummeste jeg ser. Det er en grunn for at jeg aldri kommer til å ta på meg slike sko, da kan jeg like så godt finne meg et par mursteiner. 

- At jeg ikke har en macbook hvor jeg kan lage like fete sove videoer som annais. 

- Folk som hele tiden skal fortelle meg hvor tynn jeg er. Herregud, jeg har da et speil på rommet mitt som alle andre så jeg er fullstendig klar over at jeg ikke ser ut som ei dundre på hunder. 
- At alle toppbloggerne så og si ligner på hverandre og blogger om de samme tingene..boring. 

- Når små søskna mine slipper ut Marwin før jeg har våknet, det ender alltid med at jeg våkner av å bli biti i hode av en litt for innpåsliten kanin. Hvorfor han biter meg i hode vet jeg ikke, er vel en sånn kanin greie jeg ikke har skjønt. 

- Når folk lener seg over deg for å se hva du skriver på mobilen eller på pc'en..

//Hva irriterer deg?

Just chilling • 17.03.2012 - 17:35 // Photo

//Hva syntes du?

Alexander Wang Rocco Duffel bag - Hot or not?

//Hva syntes du?

Det var den fredagen

(Måtte bli arkiv bilde denne gangen, alle bildene ligger trossalt på cd'er..)
Det er nå jeg skulle ha skrevet et heftig innlegg om alt det kule jeg har gjort i dag siden jeg ikke har blogget, men istedenfor å gjøre noe kult og virke som en person med et liv har jeg brukt hele fredagen min på å overføre bildene mine på brenne cd'er og med altfor mange bilder og en nokså ustabil pc tok dette veldig mye lenger tid enn hva jeg hadde sett for meg. Skulle ha gjort dette for flere måneder siden da pc'en begynte å tulle, men som dere vet er jeg altfor flink til å utsette ting. Nå er heldigvis redselen for å miste alle bildene mine borte, nå ligger de trygt på cd'er!

 Nå skal jeg gå å finne meg noe jeg kan knaske på og nyte det som er igjen av denne fredags kvelden!

//Hva har du gjort i dag?

Zero

Var en tur i bassenget i dag med Piabestis og mange fler, men det sjokkerte ingen at det største surre hue av alle sammen hadde klart å somle bort bade shortsen sin. Null bading på meg. Skal straks ordne meg for senga, er så sliten at ingenting frister mer enn å pakke seg inn i dyna og innta drømmeland. 

//Hva har du gjort i dag?

Hvordan lage copyright logo

Å lage en copyright logo er enklere enn man skulle tro, følger du trinnene under her kan du også få en snerten liten logo på bildene dine :)

1.
Det første du starter med er å åpne et random bilde.
Som dere ser er bilde helt hvit, for å gjøre det trykker du ctrl+a - delete. Dette gjør du for å få riktig størrelse på logoen, da blir den verken for stor eller for liten når du plasserer den på bildene dine. 
2.
Det neste du skal gjøre er å trykke på T i verktøysmenyen. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.
Det du skal gjøre nå er å finne frem den tekst typen du vil bruke, jeg bruker kunstler script og Arial. 
4.
Når du har funnet den skrifttypen du vil bruke skriver du det du vil det skal stå på logoen din, det kan være blogg adr din eller selve navnet ditt slik som jeg har gjort. 

5. 
Når du føler du er fornøyd med logoen din er det bare noen enkle klikk igjen. Det du skal gjøre nå er å høyreklikke der hvor det står backround og flatten image. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 6.
Nå skal du markere rundt logoen din sånn som vist på bilde under. For å markere trykker du på rectangular marquee tool eller (M)

Når logoen er markert er det kun et steg igjen. 
7. 
Nå skal du gjøre om logoen til en brush. Det du gjør er å trykke på Edit - define brush preset.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8.
Da kommer det opp en liten boks hvor du trykker OK. Regner med at dere ikke trenger et bilde for å skjønne det :)

Som dere ser på min så har jeg fugler på logoen min og det kan dere få ved å søke på bird brushes på Deviantart. Trykk på brush tool og plasser fuglene der du vil ha de. Om du ikke vet hvordan du laster ned brushes og putter de inn i photoshop kan du klikke her. Eneste videoen jeg fant som gjorde det slik jeg gjør, andre gjør det så innviklet..haha

Håper dere skjønte dette selvom jeg ikke er så god på dette med å forklare, hvis det skulle være noe dere lurer på så er det bare å skrike ut så skal jeg prøve å hjelpe dere så godt jeg kan :)

//Hva syntes du?

Mitt lille kunstverk

Etter en del krangling med html koder kan jeg endelig lene meg tilbake og nyte synet av mitt lille kunstverk. Å blande trøtthet og html koder er vel kanskje ikke den beste kombinasjonen så da ble det litt surr her og der, men med et godt inntak av cola gikk alt bra til slutt. 

//You like?

Ray Ban Wayfarer # Hot or not?

//Hva syntes du?

Man vet ikke hva man har før man mister det

(Man er ikke en ordentlig blogger før man klistrer et fjortis bilde av seg selv i innlegget)
Beklager for at jeg har vært litt dårlig på bloggfronten, men har hatt litt lite inspirasjon for tiden. Heldigvis kommer den sakte men sikkert tilbake, sier dette fordi jeg er synsk..liker å tro det ihvertfall. Marwin bet over ledningen til tv'en i går noe som er fullstendig krise for en sånn tv slave som meg, men heldigvis har jeg en handy stefar som fikset den uten noen problemer! Man vet ikke hva man har før man mister det! 

Beklager for at innlegget om copyright logoen ikke har kommet enda, men det kommer! I promise. 

Give me this


//Hva syntes du?

Putting on some nail polish • 13.03.2012 - 13:22 // Photo

//Hva syntes du?

Dagens antrekk # 12.03.12

// Topp og denim skjorte - Bikbok // Svart bukse ( som jeg ikke klarte å ta bilde av ) - Cubus //

På tide å kjøpe seg stativ til kameraet kanskje?
//Hva syntes du? 

Innkjøp # 12.03.12 • 12.03.2012 - 16:15 // New in

// BB cream og øyenbryns penn - H&M // Svart topp og svart bh ting - Gina Tricot // Hvit topp og hvit bh ting - Bikbok //

Før vi dro på gulskogen senteret var vi på sykehuset fordi Siri skulle ta røntgen av armen, det hele endte med at hun spydde ned hele venterommet noe som gjorde av formen min gikk fra 10 til 0 på 5 sekunder. Stakkars de menneskene som ble sittende igjen der for å si det sånn. 

//Hva syntes du?

Bikbok,lindex,cubus,vero moda

Skal en tur til byen i morgen og forhåpentligvis blir noe av det under her med meg hjem :)
 Rocky topOlivia topAmericade topPippa printed teeWhrb gunnar hoodStud braceletSkull ringElfi ringSatchelveske - 100% CottonFUNKY FOXY LEGGING, LIGHT COBALT BLUE, listFUNKY FOXY LEOPARD LEGGING, GREY.., list
//Bikbok//Lindex//Cubus//Vero Moda//
//Noe som falt i smak? 

Tv is like chewing gum for the eyes

Det er søndag, noe som betyr tv titting for min del. For øyeblikket ser jeg på "Avatar" som er en av mine favoritt filmer. Har fått ryddet rommet og skiftet på buret til Marwin, så nå bor verken jeg eller Marwin i en grisebinge hvor det hadde gått av fire bomber, buret til Marwin var ikke like ille som rommet mitt da vel og merke. 

Bildet over er tatt i sommer, fader som jeg savner sommeren..
Hva syntes du om bildet?
Hva pleier du å gjøre på søndager?
 

I guess that's me

Obs obs obs, hvem har ikke gjort som de lovte?  I guess that's me. Prøvde å forklare utifra bilder hvordan man lager en copyright logo og vi kan vel si at jeg dreit på draget. Nå er ikke jeg den som er en mester i å forklare så det kan være hovedgrunnen for at det ikke funket. Skal høre med broren min om jeg kan låne pc'en hans siden han har webcam lizzzom. 

På bilde over prøvde jeg å være søt, funket det? just kidding

Just for fun • 10.03.2012 - 20:20 // Photo

Hva syntes du?

Cash money millionaire

Fredagskvelden i går ble tilbringt slik den alltid pleier, nemlig å sitte barnevakt. Blir jo litt ekstra cash i lomma så skal ikke klage på det. Skal straks ut for å ta litt bilder til dere før jeg skal sette meg ned og lage tutorial på hvordan man kan lage en copyright logo, nå hadde det passet bra med pc hvor jeg faktisk kunne ha filmet skjermen. Får prøve så godt jeg kan med å forklare utifra bilder :)

Hva gjorde du i går? :)

You tell me • 09.03.2012 - 23:51 // Random


Lagde meg en ny copyright logo fordi jeg ikke har annet å bedrive tiden min med. Hvis dere har lyst til å lære hvordan man lager en slik logo er det bare å skrike ut, så kan jeg prøve å få lagd en tutorial til dere :)
Hvilken logo likte du best?

"I could use a wish right now" • 09.03.2012 - 22:17 // Photo

Hva syntes du?

"Life is like a coin. You can spend it any way you wish, but you only spend it once." • 09.03.2012 - 19:23 // Photo

Hva syntes du?

Something funny

Hadde planer om å dra bort hele helgen med en venninne, men har ikke så altfor mye penger jeg kan rutte med så da valgte jeg heller å spare de ved å tilbringe helgen hjemme! Good girl. Nå tenker jeg mamma blir stolt. Sjansen for at hun leser dette er like liten som at jeg en gang vinner en million så derfor skal jeg trøkke det opp i trynet hennes, bare sånn at hun kan se hvor flink jeg er blitt med penger! Thumbs up for that. 

Her skulle jeg skrive noe morsomt, men kom ikke på noe..

Gratulerer så mye!

Vinneren av blogg konkurransen er trukket og det ble søte Tora♥ med sin søte kakeblogg som man egentlig helst vil spise opp. Jeg kom verken på andre eller tredje plass, men jeg depper ikke av den grunn. Bare at jeg i det hele tatt ble nominert er en ære i seg selv. Jeg måtte dra dit helt alene fordi ingen kunne, men jeg tenkte at det var like greit. Men når jeg så at alle hadde med venner osv skjønte jeg fort at jeg gjerne skulle hatt med meg noen, må ha sett ut som verdens største loner og for ikke å snakke om håret. Alt i alt har det vært en morsom opplevelse + at jeg er noen erfaringer rikere :)

Nå skal jeg kose meg med god mat som var ferdig akkurat i det jeg kom hjem, snakk om bra timing!

Wants from Gina Tricot

Noe du likte?

Gjort er gjort

Jeg har sett at fler av de som er nominert til Drammens beste blogger reagerer på dette at noen har startet konkurranser for å hente inn stemmer, selv startet jeg en konkurranse på bloggen min. Jeg hadde i bunn og grunn ingen planer om å starte opp en konkurranse, men siden den hadde kommet en dag senere uansett tenkte jeg at jeg like greit kunne slå det sammen. Alt var lov så da brukte jeg den muligheten, hva folk mener om det betyr veldig lite akkurat nå i og med at jeg ikke får gjort noe med det. Jeg gleder meg iallefall til å møte de som står bak de fantastiske bloggene som er nominert, måtte den beste vinne♥

De dagene du vil ligge i fosterstilling under dyna!

Jeg som sikkert alle andre tenkte at sommer været var like rundt hjørnet, men når jeg våknet opp til full snø storm i dag tidlig hadde jeg mest lyst til å legge meg i fosterstilling under dyna, men så kom jeg på at jeg hadde masse å gjøre så da gikk det i vasken som alt annet pleier å gjøre. 

I morgen turer jeg til Drammen for å finne ut hvem som stikker av med en splitter ny macbook og tittelen Drammens beste blogger så da må dere alle komme! Først må jeg jo finne ut hvor dette skal holdes, for nå har jeg fått beskrivelser fra fem forskjellige personer til fem forskjellige steder, which one should i pick? Neida, vi satser på at jeg finner frem :) 

Drømmeantrekk # 4

Hva syntes du?

Spennende liv, penger og inspirasjon..give me some of that

Har ikke gjort annet i dag enn å passe barn, lekt husmor og tenkt at jeg muligens ender opp barneløs med en hau med kaniner når jeg blir gammel, koselig? Neida, dette er bare enda en liten spøk fra min side. Dere ser nå hva to dager inne omringet av små barn gjør med meg. Jeg misunner de som har et spennende liv, penger og en hau med inspirasjon..I got nothing. 

Min personlige almanakk # 2 • 06.03.2012 - 21:28 // Photo

Marwin fikk nok en gang lov til å pryde forsiden på min lille personlige venn. 

Har du en personlig almanakk?

Behind Those Eyes • 06.03.2012 - 16:55 // Photo

Hva syntes du?

And the winner is...

Ved hjelp av random.org har jeg trukket ut vinneren av gavekortet og det ble nr 31 som er...trommevirvel.....Ingvill! Gratulerer så mye til deg, har kontaktet deg på mail :)

Gratuler henne du også! 

I need a new life

Nå hadde dere vel trodd jeg ikke skulle blogge mer i dag? Nei, måtte bare grave litt i topplukket for noe mer interessant enn døgnrytme snakk eller barne snakk for den saks skyld, skuffende nok fant jeg ingenting som dere kan finne nytte av å lese..I need a new life.

Strike a pose • 05.03.2012 - 15:35 // Photo

Hva syntes du?
Hvilket bilde likte du best? 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

Premie til meg selv!

Skulle legge ut bilder osv osv til dere i dag, men jeg har ligget under dyna og sett på tv i så og si hele dag. Sunday is my lazy day. Har en del ting å fikse i morgen så jeg skal prøve å legge meg tidlig, men i og med at jeg sov helt til klokken to i dag ser dette mørkt ut..Åå, jeg skriver så interessante innlegg noen ganger at jeg vurderer å gi meg selv en premie!


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

Of course

Gårsdagen festligheter ble en smule ødelagt ettersom lillesøster Siri klarte å brekke armen mens hun lekte med en kamerat av lillebroren min. Jeg som hadde håpt at dagen i går skulle være like bra som den var før jeg postet gårsdagens innlegg, selvfølgelig kunne den ikke det. Ble tidlig kvelden i går etter mye om og men, men det var vel kanskje like greit :)


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

tonight's gonna be a good night

Idag blir det nok minimalt med blogging, har en del å gjøre før kveldens festligheter. Mulig jeg legger ut kveldens antrekk, men det kan jeg ikke love..dere vet jo hvordan jeg er! Ellers har dagen vært helt super frem til nå så da krysser jeg fingrene for at dette fortsetter helt til jeg kommer hjem i natt :)

Kos dere masse i kveld, det skal ihvertfall jeg!


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)   

I need some of that

Sitter å ser på The Voice og skal om ikke så lenge få lagt disse små jentene, de roter og styrer som bare det. Hvor får de all energien fra? Det er noe jeg gjerne skulle ha visst, I need some of that. Å gi de godteri osv før de skal legge seg er vel kanskje ikke noe av det smarteste jeg har gjort, men så få jeg tittelen verdens beste barnevakt da. 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

Stop staring, it's just bottles

Kom akkurat inn døren etter å ha pantet to søplesekker med flasker, like flaut hver eneste gang. To-tre poser er greit, men når du kommer med søplesekker stirrer folk så mye at man skulle tro jeg hadde gjemt lik i sekkene. 

Resten av kvelden skal jeg sitte barnevakt for verdens beste tantebarn, skal passe henne til i morgen tidlig! Gjett om vi skal kose oss :)


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

Macbook - Hot or not?

Hva syntes du?


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

The dark knight

Er det ikke typisk at nå som jeg er så sliten at alt jeg vil er å legge meg under dyna og drømme de søte drømmene mine går de beste filmene på tv. Tuller ikke når jeg sier at dette skjer hver gang jeg er super trøtt. "The Dark Knight" som er en av mine favoritt filmer går selvfølgelig nå, hvorfor skal alltid de beste filmene gå på kvelden? Dette er noe jeg irriterer meg over hver gang det skjer og det er ikke sjeldent for å si det sånn!! 

Hvis du er en av de som har kommentert på bloggen min og ikke fått en kommentar tilbake på bloggen din er det fordi jeg ikke har rukket å godkjenne og svare osv osv, but I will do it tomorrow!
Never mind at bilde ikke er i ordentlig fokus, men hadde ikke noe annet bilde for øyeblikket. 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

A boy's face • 01.03.2012 - 13:16 // Photo


Hva syntes du?


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

10:22

Den dagen jeg vinner masse penger skal jeg ansette en personlig stylist som kan fikse meg fra topp til tå hver morgen, tenk hvor deilig livet hadde vært da! Jeg har en hau med fine klær, men det å finne noe er allikevel like vanskelig som å overføre vann fra et basseng til et annet med hjelp av et sugerør. 


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  


Kristine - 23år - Foto

+Legg meg til som venn

+Kontak:Kbpfoto@hotmail.com

Norske blogger

Instagram: Kristinebekke