april 2012

Herlig

Sitter for øyeblikket med en iskald øl i hånden og venter på to søte jenter som straks kommer, senere skal vi ut får å møte resten av den herlige gjengen. Med andre ord, dette blir en super herlig kveld. Håper dere koser dere like mye som meg :)

Arkiv bilde ettersom pc'en snart er tom for strøm..haha

-Skal du noe i kveld?
-Hva syntes du om bildet? 

Tonight's gonna be a good night

Nå som jeg skal tilbringe mesteparten av kvelden ute sammen med masse herlige folk er det typisk at det skulle være overskyet i dag. Er vi heldige så slipper vi regnevær. Har masse små ting som skal ordnes før jeg skal slå meg løs så vet ikke hvor bra bloggingen blir i dag :)

-Har du planer for kvelden/natten? 
-Hva syntes du om bildet? 

The perfect sunday


Redigerte bildene i svart/hvitt rett og slett for å spare dere for et ubehagelig syn. Hadde det vært snø hadde nok folk forvekslet meg med en snømann. Heldigvis er jeg en av de som ikke har problemer med å bli brun på sommeren, så forhåpentligvis slipper jeg å se ut som dette så altfor lenge. 

-Fint vær hos dere?
-Hva syntes du om bildene? 

Feather • 29.04.2012 - 16:36 // Photo
-Hva syntes du?
-Hvilket bilde likte du best?

When will I learn?

Dusjet, sovnet, våknet nå. FAEN. Prøve å sove i natt er vel noe jeg igrunn bare kan glemme. Dagen i dag har vært utrolig deilig, sol og blå himmel er noe jeg har savnet de siste dagene. Håper været kan holde seg slik fremover, jeg er vel ikke den eneste som er møkk lei regn? Skal straks få redigert noen bilder som skal legges ut i morgen, men først må jeg prøve å komme til meg selv igjen. Øynene henger ikke helt med for øyeblikket. 

-Hva har du gjort i dag?
-Hva syntes du om bildet? 

Run faster than a snail • 28.04.2012 - 18:55 // PhotoDe som kjenner meg godt vet at snegler er noe av det værste jeg vet, startet fobien mot de da jeg fant en stor ekkel snegle i skoen min når jeg var liten..Ganske stolt over meg selv at jeg faktisk klarte å knipse noen bra bilder av denne ekle, stygge skapningen, eller bløtdyr som de så fint kalles!

-Hva syntes du?
-Hvilket bilde likte du best? 

From today • 28.04.2012 - 16:31 // Photo


Har ikke gjort annet i dag enn å nyte det flotte sommerværet og tatt en hau med bilder. Åh, nå klarer jeg nesten ikke å vente lenger på at sommeren skal komme. 

-Hva syntes du?
-Hvilket bilde likte du best? 

Spontan tur

Ble en liten spontan tur ned til Mariabestis hvor vi snakket og lo som vanlig, men nå er det natta for min del! Er så trøtt at ingenting annet frister mer enn å treffe pute med hode og innta drømmeland. Dere får kose dere videre med hva nå enn dere måtte drive med :)

-Hva har du gjort i kveld?
-Hva syntes du om bildet? 

"Getting so bored, that you actually do your homework early..." • 27.04.2012 - 19:16 // Photo

-Hva syntes du?
-Hvilket likte du best?

T.G.I.F

God morgen! Litt vel sent, men sånn går det når man ikke sovner til normale tider. Skal straks dra meg ut av sengen og ta fatt på vaskekosten. Frister svært lite, men må man så må man. Planene for helgen er fortsatt ikke satt så muligheten for at helgen blir tilbringt på sofaen er ganske stor. Krysser fingrene for at jeg slipper det i og med at det er noe av det kjedeligste som finnes, jeg vil finne på noe sprell!! 

-Hva er dine planer for helgen?
-Hva syntes du om bildet? 

Grass and flowers • 26.04.2012 - 22:32 // Photo


-Hva syntes du? :)
-Hvilket likte du best? :)

Klinkekuler • 26.04.2012 - 18:41 // Photo
-Hva syntes du?
-Hvilket likte du best?

Drømmeantrekk # 12


// Jeansene finner du HER // Blusen finner du HER // Smykke finner du HER // Armbånd finner du HER // Converse finner du HER //

-Hva syntes du?

Not so much

Har vært en lang dag så nå skal det bli deilig å legge hode på puta. I morgen skal jeg vaske rommene til mine kjære små søsken, gleder meg allerede. Well, not so much.

-Hva har du gjort i dag?
-Hva syntes du om bildet? 

Through the window • 25.04.2012 - 22:41 // Photo


Blitt mye bilde innlegg i det siste, men skulle bare mangle i og med at det er en foto blogg. Har mye inspirasjon og masse bilder på vent. Fått noen spørsmål om hvilket redigeringsprogram jeg bruker og det er photoshop cs4 :)

-Hva syntes du?
-Hvilket likte du best? 

"Every creature is a word of God" • 25.04.2012 - 17:52 // Photo-Hva syntes du?
-Hvilket likte du best? 

breakfast at kristine's • 25.04.2012 - 10:17 // Photo

Kremet blomkål og brokkoli suppe, ristet brødskiver og appelsin juice. 

-Hva spiste du til frokost?
-Hva syntes du om bildet? 

Oh, that feeling

Nå skal det bli ordentlig godt å kaste kroppen ned i sengen. Byttet sengetøy tidligere i dag og etter min mening er det ingenting som er bedre enn det. Har også latt vinduet stå åpent sånn at det er godt og kaldt på rommet mitt. Hvis ikke jeg får en fantastisk natt med masse søvn etter alt dette vet jeg virkelig ikke om jeg noen gang kommer til å få det, dette pleier som regel å funke så da håper jeg på at det gjør det i natt også. Nå er kveldens høydepunkt rett rundt hjørnet, nemlig paradise hotel. Faen at jeg ikke har tv..
Natta♥


-Sover du også bedre med nytt sengetøy?lol
-Hva syntes du om bildet? 

Everything's gonna be alright • 24.04.2012 - 20:00 // Photo-Hva syntes du?
-Hvilket bilde likte du best?

I'm weird, maybe too weird

Ettersom jeg ikke har hatt tv siden søndag har det også blitt lite med søvn, jeg er så teit når det kommer til sånne ting. Legger meg godt til rette, hører en lyd, spretter opp og venter på at noen skal komme inn døren og drepe meg. Skulle tro jeg var 10år og ikke 19. Marwin bet over flere ledninger i går så det er muligheter for at jeg ikke får tv'en tilbake så fort som jeg hadde håpt på, dette kan jo bli spennende. Felte en liten tåre gjorde jeg også..ah, livet er herlig folkens♥ 

At jeg deler dette med dere skjønner jeg ikke helt, jeg er jo dømt til å få rare blikk. Jaja, da vet jeg ihvertfall hvorfor. 


-Er du mørkredd?
-Hva syntes du om bildet? 

Outside pretending to have a life • 24.04.2012 - 06:01 // Photo
-Hva syntes du?
-Hvilket bilde likte du best?

"Talking about the weather is like talking about what you ate for breakfast, boring"

Endelig var det såpass bra vær at jeg kunne dra frem skinnjakka. Litt kaldt å gå hjem i, men jeg skal ikke klage. Håper jeg slipper å dra frem boblejakke før neste år, er så lei av den at jeg nesten spyr hver gang jeg må tre den på meg. Satser på finere vær fremover sånn at jeg har en liten tro på at vi faktisk nærmer oss sommeren, noe jeg ikke har hatt de siste dagene. Sitter for øyeblikket å venter på at paradise skal slutte på tv'en sånn at jeg kan se det på tv3play. 


-Fint vær hos deg?
-Hva syntes du om bildet? 

"Every flower is a soul blossoming in nature" • 23.04.2012 - 16:39 // Photo

-Hva syntes du?
-Hvilket bilde likte du best?

Dotted dress • 23.04.2012 - 14:29 // Photo-Hva syntes du?

I appreciate it

Er for øyeblikket litt usikker på om jeg skal le eller grine her jeg sitter. Tok meg en velfortjent powernap i stad og mens jeg var i drømmeland bet Marwin over ledningen til tv'en min så atter en gang sitter jeg her uten tv. Bare for å vise hvor lite morsomt det er å ha kanin noen ganger kan jeg jo ramse opp det han har ødelagt:
-Tv'en tre ganger.
-Fire ladere til iphonen.
-Ledningen til musikk greia mi.
-Rettetangen.
-To par med ørepropper.
-Laken.
-Dynetrekk.
-Tre gensere.
-Tre joggebukser.
Det er jo kun en tv, men jeg er kanskje litt mer avhengig av den enn folk flest. Er så mørk redd at jeg ikke får sove med tv'en av så dette kan bli en lang natt..Bilde over er tatt med iphone så derfor er ikke kvaliteten på sitt beste. 


 -Har dette noen gang skjedd deg?

Creepers shoes - Hot or not?


-Hva mener du?

Party all night long

Hei sunshines!
Ble en spontan tur ut med jentene i går og nok en gang måtte lommeboka få svi. Har brukt altfor mye penger denne helgen, mer enn jeg hadde planer om. Satt å skrapte sammen penger til en burger i stad og da gikk det opp for meg at jeg muligens må leve som en fattiglus de neste dagene.Can't wait.
Sitter for øyeblikket og venter på middag, er så sulten og lukten av koteletter gjør ikke saken noe bedre. 


-Har du hatt en fin helg? :)
-Hva syntes du om bildet? :) 

Drømmeantrekk # 11


Buksen finner du HER // Toppen finner du HER // Skinnjakken finner du HER // Armbåndet finner du HER // Skoene finner du HER //


-Hva syntes du?

So worth it

Hei sunshines!
Gikk en tur ut med Marte i går i og med at hun er her på besøk. Har ikke sett henne på veldig lenge så det var utrolig deilig å endelig få snakket med henne igjen♥ Planen var en rolig fredags kveld, men vips så var vi ute på byen. Virkelig ikke godt for lommeboka, men alikevel verdt det! Både Tanita og Marte kommer en tur på besøk i dag så da blir det litt drikking og jente snakk, ingenting som er bedre enn det :)
Forresten så var det forrige innlegget kun ironi, godt noen av dere fikk dere en god latter! haha 


-Hva gjorde du i går?
-Hva syntes du om bildet? 

Hvordan komme på topplisten • 20.04.2012 - 17:47 // Blogg

Flertallet av de som oppretter en blogg har som hovedmål og komme seg opp på topplisten, grunnen for dette er at man kan tjene penger og få masse stæsh sendt til seg i posten, men å komme seg opp på topplisten er ofte enklere sagt enn gjort. Jeg skal nå vise dere noen enkle ting dere kan gjøre for å mest sannsynelig havne der. 
♦  Det er viktig at du er brun, man kan ikke være en blekfisk når man skal ligge på topplisten. Helst ligg så lenge du klarer sånn at du ser ut som en vandrene rosin. Gjerne legg ut bilde av deg selv mens du ligger i solsengen. 

♦ Langt hår er et must om du vil opp på topplisten, har du kort hår kan du bare kjøpe deg extension. Vi alle vet at langt hår er mye mer interessant enn kort hår. Håret ditt burde også være blondt, helst platina. Har du brunt hår kan du bare bleke dritten ut av det og gjerne ta med leserne dine gjennom prossessen. 

♦ Du må være over interessert i mote, sminke og hår. Du må ta antrekks bilder hver dag sånn at leserne dine kan beundre stilen din. Ikke skriv hvor klærne er fra, dette gjør at leserne blir nyskjerrige.

♦  Skriv gjerne om proveserende ting, ingenting er bedre enn noen haters. Haters makes you famous. 

♦  Du må trene og vise at du liker å ta vare på kroppen din. Gjerne legg ut noen bilder av deg selv hvor du er ute i naturen med treningstøy, husk at du skal gå frem som et godt eksempel. 

♦  Husk at du alltid må ta bilder av hva du spiser, kun det sunne selvfølgelig. Spiser du en cheesburger på kebabsjappa trenger ikke det å komme på bloggen. Som sagt, kun det sunne.

♦  Legg alltid ut bilder av hva du bestiller fra nettet, helst med summen slik at leserne tror at du har masse penger. 

♦  Skriv gjerne et par innlegg som fremstiller livet ditt som perfekt, husk og skriv et klage innlegg nå og da sånn at det ikke blir for mye perfekt. 

♦ Gå på cafe hver dag og ta masse bilder, da får du leserne dine til å tro at du faktisk har et liv utenfor bloggen. 

♦ Legg ut masse bilder fra helgen, helst et bilde med en øl eller to. Når leserne maser om øllen skriver du et overbevisende innlegg om at den ikke var din og at du ikke drikker alkohol fordi det ikke er bra for kroppen. Da går du frem som et godt eksempel for de unge som leser bloggen din. 

♦  Legg ofte ut videoblogger av deg selv, gjerne hvor du sover slik at hele Norge kan se hvor hvordan du ser ut med trynet trøkt ned i sofaen, gjerne med litt søt sove musikk til. 

♦  Før du skaffer deg en blogg er det viktig at du skaffer deg et dyr, gjerne et dyr som kan være med på alle bildene dine og gjerne i de fleste innleggene.

♦  Legg ut bilder av deg selv uten sminke og skriv under at du er stygg uten sminke eller noe, da vil du få mange fine og støttende kommentarer. 

♦ Skriv om viktige temaer slik at leserne dine får følelsen av at du har noe mellom øra og at du bryr deg om noe annet enn deg selv. 

♦ Legg ut masse bilder av deg selv og skriv under at du tok noen sjappe bilder av deg selv, du vil ikke at leserne skal vite at du tok 40000 bilder av deg selv og kun de du la ut ble bra nok for bloggen.

♦ Gjerne skriv et innlegg dedikert til leserne dine sånn at de får følelsen av at de faktisk betyr noe for deg.

Om noen av dere kommer opp på topplisten pga disse punktene vet dere hvem dere skal takke :)


-Var det til hjelp?

Lunch time • 20.04.2012 - 13:15 // Photo


-Så det ikke godt ut? 
-Hva syntes du om bildet?

"Det verste ville vært om jeg måtte føde masse edderkoppbarn"

God morgen sunshines. 
Har prøvd å legge meg til normal tid hele uken uten hell, men i går klarte jeg det utrolig nok. Av en eller annen merklig grunn sitter jeg her med ekstremt vondt i det ene øret mitt, aner ikke hva jeg har gjort. Enten har jeg ligget for lenge på den ene siden eller så får jeg øreverk. Ikke vet jeg jeg, men weird er det ihvertfall.

Noen som fikk med seg gårsdagens episode av paradise hotel forresten? Åh, jeg trodde jeg skulle dø når Iselin begynte å skravle om disse edderkoppene. "Jeg er redd for at edderkopper skal gå inn i fi**a mi og legge egg. Det verste ville vært om jeg måtte føde masse edderkoppbarn. Selv om de ikke hadde vært i slekt med meg, for jeg ville jo aldri i livet pult en edderkopp. Det blir litt som å være surrogatmor" - Iselin. Imponerende at ordet surrogatmor faktisk ekisterer i ordforrådet hennes. haha. 


-Fikk du med deg gårsdagens episode av paradise hotel?
-Hva syntes du om bildet? 

Face of darkness • 19.04.2012 - 22:25 // Photo-Hva syntes du?
-Hvilket bilde likte du best?

Days like this

Det er dager som dette jeg skulle ønske jeg ikke hadde blogg på blogg.no, utrolig irriterende at jeg ikke kan blogge når jeg selv føler for det fordi blogg.no lever sitt eget lille liv. Har ingen anelse av hvor mange ganger jeg har oppdatert siden i håp om å få skrevet et innlegg. Liker sjeldent slike klage innlegg, men i dag klarte jeg ikke å dy meg. Det er vel ikke bare jeg som syntes det er ekstremt irriterende at man ikke får blogget når man selv har lyst til det.

Anyblog, sitter for øyeblikket og titter på rettsaken på tv2 nyhetene. Alle mine tanker går til de overlevende og pårørende i denne tunge tiden.


Har du hatt noen problemer med blogg.no?
Følger du med på rettsaken?
Hva syntes du om bildet?

Just like a kid • 19.04.2012 - 06:43 // Videos

Ikke den beste kvaliteten, men dere får ihvertfall et lite innblikk i hvordan en kanin spiser en drue. Smatter og sikler akkurat som et barn. Har på følelsen av at dette var noe dere hadde utrolig lyst til å se. Kan ikke påstå at jeg er synsk, men om noen skulle komme til å bekrefte det blir jeg ikke sjokkert. Gud så morsom jeg er, vanskelig å vite hva jeg skal bli når jeg blir "stor"..synsk dame eller komiker, I don't know. 

Til dere som skulle ha litt mindre inne i topplukket vil jeg anbefale dere å ta dette innlegget med en liten klype salt eller sukker, hva enn du foretrekker best. 


 Søt, ikke sant?

Last priority

Etter å ha lest hundrevis av statuser på facebook om regneværet er jeg sikkert den eneste som var glad for regnevær i dag. Ikke at jeg er så utrolig glad i det sånn generelt, men da fikk jeg tatt meg selv i nakken og ryddet å vasket rommet. Hadde solen stått på himmelen hadde nok dette vært siste prioritet hos meg. Men nå som rommet lukter rent og ikke ser ut som et horehus håper jeg selvfølgelig på sol i morgen. Etter hva jeg har hørt er sjansen for sol ganske liten, men vi kan jo håpe :)


Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildet? 

Drømmeantrekk # 10

Jeans finner du HER// Toppen finner du HER// Smykke finner du HER // Ring finner du HER // Converse finner du HER //


 Hva syntes du?

Blue eyes • 18.04.2012 - 17:56 // Photo

Lurer på hvor mange øye bilder jeg har lagt ut på denne bloggen, litt for mange kanskje?


Hva syntes du?
Hvilket bilde likte du best?

I don't know

Statistikken synker og det samme gjør blogglysten. Prøver å grave inne i topplukket etter noe som kanskje kan være interessant, men jeg kan fortelle dere at det ser dårlig ut. Jeg har innsett at jeg må gjøre noe med livet mitt, noe interessant som jeg kan blogge om. Hva det skal være aner jeg ikke, kunne jo ha beskrevet hvordan Marwin prøvde å gnage seg ut av buret i går, men i og med at jeg ikke er så flink til å forklare ville dette bare bli en hau med rot. Å hjelp, dette innlegget kunne jeg sikkert spart meg for, men jeg gidder ikke :)


Sliter du med blogglysten for tiden?
Hva syntes du om bildet? (Arkiv bilde)

Wants from Gina Tricot


Om du hadde gitt meg alt dette hadde jeg blitt veldig glad. 


Hva syntes du?
Noe du likte?

Happy again

Er det bare jeg som har hatt problemer med blogg.no i dag? Har prøvd å logge meg inn flere ganger og etter en god stund kom jeg endelig inn. Trodde alt dette tullet med blogg.no var over, men det ser dårlig ut. Krysser fingrene for at dette kun var et engangstilfelle. Har forresten fått fikset tv'en min så nå er jeg den lykkelige tv slaven jeg som regel er, nå må jeg bare finne ut hvordan jeg skal få gjemt bort ledningene så ikke Marwin biter over de igjen. Er ikke bare bare å ha en liten kanin skal jeg si dere. 


Har du hatt problemer med blogg.no i dag?
Hva syntes du om bildet? 

Whopsi

Etter å ikke ha blogget siden helgen, har jeg faktisk glemt den helt bort i dag. Skrev et lite innlegg i går, men bloggen gikk i glemme boken alikevel. Det er dette de kaller en super blogger, eller hva? Sitter for øyeblikket og ser på paradise hotel og hvem skulle tro at man fikk lære noe av å se på det? Ikke visste jeg at chihuahuaer var vill dyr før og at de levde i ørkenen, derfor en liten ekstra takk til Paradise Iselin som kom med denne fantastiske informasjonen. 


Noen andre enn meg som har lært noe nytt i dag?
Hva syntes du om bildet?

"Irony is just honesty with the volume cranked up"

Akkurat hivd på meg pysjen og satt meg godt til rette i sofaen. Marwin har atter en gang gnagd over ledningen til tv'en så da blir det en film på pc'en istedenfor. Trodde jeg skulle være flink til å oppdatere dere, men hele helgen har gått i ett så den lille tiden jeg hadde til å slappe av utnyttet jeg så godt jeg kunne. Var deilig å komme hjem igjen til folk som faktisk vet hva ironi er, de oppi gokk har ikke kommet så langt enda. Alt i alt har det vært morsomt og jeg gleder meg allerede til neste gang, må bare passe på bruken av ironi. 


Hva har du gjort i helgen?
Hva syntes du om bildet? (Arkiv bilde ettersom jeg ikke orker å redigere) 

Going on a trip

Skal straks hive meg i dusjen før jeg skal gå løs på pakkingen, skal bort i helgen med Tanita. Noe jeg virkelig ser frem til♥ Kommer ikke til å ta med pc eller kamera rett og slett fordi jeg ikke vil risikere at det blir stjelt eller ødelagt. Skal prøve å oppdatere dere med iphonen, men kan ikke love noe. Det er kun en helg, så vi overlever nok. Reiser i morgen rundt fem så skal prøve å få lagt ut et par innlegg før den tid :)


Hva er dine planer for helgen?
Hva syntes du om bildet? 

Easter bunny • 12.04.2012 - 16:15 // PhotoEr igrunn kun fornøyd med det midterste bilde, men det ble så tomt med bare et bilde! haha


Hva syntes du?
Hvilket bilde likte du best?

Time for a change

 

Lagde meg en ny bloglovin knapp i stad, denne passet mer inn i designet. Hvis dere har lyst til å lage en slik selv er det bare å skrike ut så kan jeg vise dere :)Lagde også ny copyright logo, var blitt så lei av den andre. Hvordan man lager en copyright logo kan du se HER.


//Hva syntes du?
//Lyst til å se hvordan man kan lage sin egen bloglovin knapp?

Raindrops • 11.04.2012 - 22:03 // Photo


Prøvde å ta noen dråpebilder tidligere i dag, men siden det plutselig bare begynte å øse ned fikk jeg kun to brukbare bilder, om kameraet mitt er vanntett eller ikke var ikke noe jeg følte for å teste ut..Ble fornøyd, men skal definitivt ta flere i morgen :)


 //Hva syntes du?
//Hvilket bilde likte du best? 

Bikbok wants
//Hva syntes du? :)
//Noe du kunne tenkt deg? :)

Dagens antrekk # 11.04.12

// Genser - H&M // Bukse - Cubus // Vest - By me


//Hva syntes du?

Only dead fish go with the flow

Inne i mitt lille hode hadde jeg tenkt å gjøre store forandringer på bloggen, men som dere sikkert ser er ikke forandringene så store. Dette er så klisje, men jeg har blitt så glad i designet mitt at jeg så vidt klarer å endre på det. Grunnen for det er rett og slett fordi det er veldig ulikt alle andre sitt. Only dead fish go with the flow, you know.

Prøvde meg på døgning i natt, noe som har gått rett i vasken alle de andre gangene og denne gangen er ingen unntak. Jeg er som en unge, lærer aldri. Stikker å steker meg et egg, kanskje jeg får litt futt i kroppen av det. doubt it.


 //Pleier du å døgne? L to the OL
//Hva syntes du om bildet? 

Have a cupcake • 10.04.2012 - 23:32 // Photo

//Hva syntes du?
//Hvilket bilde likte du best?

Now it's my turn to have money

Etter å ha gått hele påsken uten penger kan jeg endelig slippe å tigge etter penger hos mamma eller å pante flakser for den saks skyld. Skal straks gå i dusjen for så å ordne meg, skal en tur ut med Piabestis. Frister svært lite å gå ut i regneværet, men har ikke vært med Piabestis på det jeg kan huske så det skal bli koselig å endelig få vært med henne igjen♥


 //Hva er dine planer for dagen?
//Hva syntes du om bildet? 

Ombre hair - Hot or not?


//Hva syntes du?

I'm not stupid, just a little bit blonde

Atter en gang ble jeg hentet tidligere enn hva jeg hadde regnet med, dette med tid er virkelig ikke min sterkeste side. Var som sagt en liten tur ute med Mariabestis og som alle andre jenter har vi litt av det blonde i oss, så vi klarte å kjøre oss bort i holmestrand. Hjalp svært lite med en nokså ustabil gps, men heldigvis fant vi frem til slutt. Skal om få strakser rydde rommet ettersom jeg ikke rakk det før jeg dro og så se på paradise hotel.


//Hva har du gjort i dag?
//Hva syntes du om bildet?

As long as it's not snow

Dette må ha vært den tristeste morgningen på lenge, grå himmel og regn er ikke akkurat det som får meg i super humør, men så lenge det ikke snør skal jeg ikke klage. Skal ut med Mariabestis etterpå og før den tid skal jeg rydde rommet, fikse på trynet og få tatt antrekks bilder til dere, er jeg heldig klarer jeg å gjøre alt dette uten problemer. 


 //Hva skal du i dag?
//Hva syntes du om bildet? 

Something on the tree, something I don't know the name of • 08.04.2012 - 21:24 // Photo


//Hva syntes du?
//Hvilket bilde likte du best?

Drømmeantrekk # 9


//Hva syntes du?

//Klærne er fra Gina Tricot og skoene fant jeg på google!

Housework is something you do that nobody notices until you don't do it.

Sitter for øyeblikket å ser på gamle episoder av pardise hotel rett og slett fordi jeg ikke har noe annet kult å finne på, det sier jo igrun sitt. Skal straks ta fatt på rydde ferdighetene mine og rydde rommet, for så og slappe av foran tv'en resten av kvelden. 


 //Hva skal du i dag?
//Hva syntes du om bildet? 

Those eyes • 08.04.2012 - 12:50 // Photo


//Hva syntes du?

Party like a rockstar

Kom inn døren for ikke så lenge siden og har akkurat hivd i meg masse mat, har aldri vært så sulten før som det jeg var for fem minutter siden. Fikk ikke lagt ut kveldens antrekk ettersom vi skulle dra tidligere enn jeg trodde, rakk ikke en gang å dusje håret. Nå skal jeg straks hoppe til køys og få meg en god natts søvn, er så trøtt og sliten. Håper dere har hatt en fin kveld og at dere har kost dere masse :)


 //Hva har du gjort i kveld?
//Hva syntes du om bildet? 

What to wear

God morgen!
For øyeblikket ligger jeg i sengen og ser på biefilmen, mens jeg prøver å tenke ut hva jeg skal ha på meg i kveld. Stikker ned til Mariabestis i fem tiden og før den tid har jeg en hau med ting å gjøre, skal også prøve å legge ut kveldens antrekk til dere :)


 //Hva skal du i kveld?
//Hva syntes du om bildet? 

Studded heels - Hot or not?


//Hva syntes du?

Cupcakes fail • 06.04.2012 - 18:54 // Photo

Prøvde å lage like fine cupcakes som alle andre bloggere gjør, men de ble ikke så fine som jeg hadde tenkt ut i hode mitt. Jeg har ikke sånn fancy pose greie som mange bruker så jeg måtte bruke skje når jeg skulle ta på frostingen, funket fett. De ble veldig gode og det er jo det som teller. right?


 //Så de ikke gode ut? haha
//Hva syntes du om bildene? 

Slow as a snail • 06.04.2012 - 16:26 // Photo


//Hva syntes du?
//Hvilket bilde likte du best?

Thumbs up

God morgen! 
Hadde helt glemt bort at den nye versjonen av blogsoft skulle komme, så jeg skjønte så og si ingenting da jeg logget meg inn. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med hvordan det har blitt, mye mer oversikt + at det ser ti ganger bedre ut enn den gamle! thumbs up. 


 //Hva syntes du om den nye blogsoften?
//Hva syntes du om bildet?

That feeling

Igrunn hadde jeg verken energi eller ork til å vaske og rydde rommet, men fikk til slutt dratt meg selv i nakke skinnet. Nå ser det helt plettfritt ut her, that feeling♥ Gleder meg til å legge meg i sengen ettersom den er skiftet på, skulle igrunn ha skiftet på sengen hver dag, sover alltid så mye bedre. 


 //Hva har du gjort i dag?
//Hva syntes du om bildet? 

Earcuff - Hot or not?


//Hva syntes du?

Html - Hvordan få heldekkende bakgrunn • 05.04.2012 - 19:41 // Html

Fikk et spørsmål om hvilken kode jeg bruker for å få en heldekkene bakgrunn på bloggen min. Ofte får man små bilder og etter min mening ser ikke det bra ut. 

Koden du skal bruke er denne:  

background-image: url('URL HER'); 

background-repeat: repeat;

Denne koden skal inn i stilsettet under body. 

For å finne url'en til bilde ditt kan du laste det opp på tinypic.com og hente koden som ligger under direct link for layouts. 


 //Fikk du det til? :)

Felt like a kid again • 05.04.2012 - 16:59 // Photo


//Hva syntes du?
//Hvilket bilde likte du best? 

Make no sense


Etter alt for lang tid fikk jeg endelig lastet opp bildet. En fotoblogg som ikke får lastet opp bilder er som et basseng uten vann, make no sense. Ikke nok med at blogg.no er klikk, våknet også opp til regn og grå himmel..Trodde gårsdagen var en dårlig dag, der tok jeg visst feil. 


 //Hvordan er været hos deg?
//Hva syntes du om bildet?

Just mye luck

Gjett hvem som fikk påskeegg? I did. Jeg er vel sikkert den eneste personen i norges befolkning som ikke er superduperoverdramatisk glad i små godt, så det at jeg skulle få påskeegg hadde jeg ikke regnet med. Lucky me fikk jeg hundre kroner også, lite som skal til for å varme et fattig hjerte. 


 //Har du fått påskeegg?
//Hva syntes du om bildene? 

8 kjappe om meg • 04.04.2012 - 21:57 // Random

♦Jeg kan sitte å redigere bilder i flere timer, elsker å finne ut nye ting i photoshop.
♦Jeg syntes det er ekstremt kjedelig å sole seg.
♦Jeg elsker å synge, men har en helt jævli sangstemme. 
♦Jeg klarer ikke å tegne, men er rå på strekmennesker.
♦Jeg er veldig spontan. Føler ting blir mye morsommere når det er spontant enn når det er planlagt i forveien. 
♦ Jeg elsker skrekkfilmer.
♦Jeg leser alltid nøye gjennom innleggene mine på jakt etter skrivefeil, er det et ord jeg er usikker på søker jeg det opp på google. Ser jeg en skrivefeil i etter tid endrer jeg det så fort som mulig. 
♦Jeg har alltid iphonen på lydløs. 


//Har vi noe til felles?

Dagens antrekk # 04.04.12

//Bukse - Cubus// T-skjorte - Bikbok// Ola jakke - Gina Tricot//


//Hva syntes du?

When everything goes wrong

Idag har jeg hatt den berømte dårlige dagen. Håret ser for jævli ut, trynet henger ikke med, hode dunker så mye at jeg er rett for at det snart skal eksplodere utover hele rommet mitt, sliten og sulen er jeg også. synd på meg. Skulle egentlig ha vært på familiedag i dag, men siden formen ikke er med meg i dag føltes det bedre å bare ligge som et slakt på sofaen. Skal prøve å få laget meg noe godt som jeg kan knaske på, mens jeg prøver å unngå tanken på all den gode maten mamma og de skal få..shoot me. 


 //Hvordan har dagen din vært? bedre enn min håper jeg!
//Hva syntes du om bildet? 

Hit the lights • 04.04.2012 - 14:00 // Photo


//Hva syntes du?
//Hvilket bilde likte du best? 

Oh my

Skal straks hive i meg litt frokost og se gårsdagens episode av paradise hotel, må utnytte den lille tiden hvor monstrene sitter som tente lys foran tv'en. Gleder meg til å se hvordan det ser ut på kjøkkenet etter at de har laget sin egen frokost, oh my. 


 //Pleier du å se på paradise hotel?
//Hva syntes du om bildet? 

Pretending To Be Cool Is The Most Uncool Thing


Kom inn for ikke så lenge siden, men har allerede klart å hive i meg en salat og sett på tv. Har vært en koselig kveld, men når vi skulle leke kule og så klarte å kvele bilen, må jeg si at jeg ble en smule flau.  Jaja, morsomt var det iallefall :) Skal straks pusse tenner og innta drømmeland, skal tidlig opp i morgen for å passe unger og så i familiemiddag. Kos dere videre, hva enn dere måtte gjøre!

NATTA ♥ 


 //Hva har du gjort i dag?
//Hva syntes du om bildet? 

Dagens antrekk # 03.04.12

Ignorer den stygge komoden bak meg, skal kjøpe ny når noen gidder å kjøre meg til ikea. 

//Bukse - Cubus // Topp og jakke - Bikbok //


 //Hva syntes du?

you're not gonna break my soul • 03.04.2012 - 16:07 // Photo

Modell: Sara (lillesøster)


//Hva syntes du?

Monsters

Dæven,nå er jeg lei av disse monsterne jeg pleier å kalle mine søte små søsken. De skriker, slåss, krangler og alt annet små monstre pleier å gjøre. Lol har blit et populært ord og jeg har fått slengt det i trynet et par ganger. Heldigvis sitter de for øyeblikket og leker uten å nesten drepe hverandre, men det er vel ikke lenge før de kommer gråtende en etter en..


 //Har du små søsken?
//Hva syntes du om bildet? 

You're special • 02.04.2012 - 22:02 // Photo

...remember that!


 //Hva syntes du?

Drømmeantrekk # 8


//Hva syntes du?

//Skoene er hentet fra google og resten av klærne er hentet fra Gina Tricot

Cross tatto - Hot or not?


//Hva syntes du?

 

(bildene er hentet fra google)

I need a powernap

Akkurat nå skulle jeg ønske jeg var en sånn person som kunne ta seg en time på øyet uten å ødelegge alt som har med døgnrytme å gjøre. Er så trøtt og sliten etter å ha lagd middag, vasket alt av gulv, passet to barn + at jeg har gått tur med de og ryddet opp alt det de har kastet rundt seg. Stolt over meg selv? Ja, en smule. Godt å vite at jeg har gjort noe annet enn å bare surre foran pc'en, da kan jeg igrunn ta en powernap med god samvittighet, eller hva?


 //Hva har du gjort i dag?
//Hva syntes du om bildet? 

Flying high • 02.04.2012 - 14:05 // Photo

Både lillesøster og lillebror ble fornøyde med hvert sitt bilde og de insisterte begge at de skulle ut på bloggen, så here you go!


 //Hva syntes du?
//Hvilket bilde likte du best? 

Lonely I'm so lonely

Etter å ha lest 4000 statusoppdateringen fra personer som har gjort et forsøk på å lure noen, må jeg si at nivået har nådd bunnen. Så og si alle har skrevet at de er gravide osv..JADDA, rart at så mange plutselig ble gravide på samme dag og at den dagen tilfeldigvis var 1.April. Selv har jeg vært altfor sliten til å lure noen, kunne prøvd meg på en slik gravid status jeg også, men er rimelig sikker på at den ikke hadde virket helt troverdig i og med at jeg er forever alone og for det meste sitter på rommet mitt og leker emo. 

Nå skal jeg hoppe til køys og få i meg litt søvn før jeg skal opp for å passe tre små barn, det kan jo bli morsomt det!


 //Har du blitt lurt eller lurt noen?
//Hva syntes du om bildet? 

Important


(Endelig kom bilde på plass)

Yoyo. 
For øyeblikket ligger jeg i sengen som et slakt, ble sent i går og stod opp nokså tidlig i dag så du kan kalle meg en smule trøtt. Skal hive meg i dusjen om ikke så altfor lenge, men først må jeg selvfølgelig oppdatere meg selv på det jeg gikk glipp av i går på både facebook og blogg.


 //Hvordan har din helg vært? :) 
//Har du problemer med å laste opp bilder? 
//Hva syntes du om bildet?


Kristine - 23år - Foto

+Legg meg til som venn

+Kontak:Kbpfoto@hotmail.com

Norske blogger

Instagram: Kristinebekke