mai 2012

Check it out!! • 18.05.2012 - 21:15 // tips


I og med at det var 17.mai i går har personligalmanakk.com satt igang en kampanje som varer ut helgen. Om dere går inn HER og bruker denne koden;  D-UUSL-AWIS får du 17% avslag på en personlig almanakk eller en notatbok. Jeg har ikke notatboken selv, men har personlig almanakk og kan si med hånden på hjertet at alle burde skaffe seg en. Du designer den helt selv og slipper derfor en kjedelig svart almanakk. Check it out :)

-Har du en personlig almanakk eller notatbok? :)

Obs obs

Etter å ha tittet innom noen blogger på morgenkvisten er vel jeg den eneste som ikke våknet klokken 07:00 på 17 mai og pusset sølvtøy. Jeg derimot lå å sov til langt ut på dagen, obs. Jaja, tar det igjen neste 17mai. Kom hjem og var litt redusert etter en fet natt til 17. Regnet som bare det, men vi klarte oss bra for det! Ekte nordmenn. Skal straks finne meg noe frokost og kanskje bevege meg ut i finværet. 

-Har du hatt en fin 17.mai feiring? :)
-Hva syntes du om bildet? :)  

Perfect • 16.05.2012 - 14:55 // Photo
-Hva syntes du? :)
-Hvilket bilde likte du best? :)

Lucky me

HeyHey!
Har ikke gjort annet enn å tenke over hvor heldig jeg er som ikke går på skole, blir gal av alle disse eksamens statusene på facebook. Føler selvfølgelig med de, har jo vært der selv. Stakkars Mariabeste som kom opp i 3 skriftelige eksamener. Kjenner jeg henne godt nok klarer hun dette kjempe bra! ♥

I morgen er det natt til 17 og dette skal nok en gang feires. Alle planer er lagt og det eneste vi trenger nå er at været er med oss. Stikker til Tanita i 5-6 tiden og før det skal jeg bake muffins til mamma, få ut et par innlegg, rydde rommet osv..Full rulle for å si det sånn. Svarene på spørsmålsrunden kommer om noen dager, hadde selvfølgelig glemt den bort..

-Hva har du gjort i dag? :)
-Hva syntes du om bildet? :) 

Såpebobler • 15.05.2012 - 16:42 // Photo-Hva syntes du? :)
-Hvilket bilde likte du best? :)

Jepsi pepsi • 15.05.2012 - 14:00 // Random

Nå har jeg prøvd å skrive dette innlegget 10 ganger og det ser ikke ut til at jeg får skrevet et innlegg med mening, noe jeg igrunn ikke gjør så ofte. Før jeg la meg i går fikk jeg stikket hull i det andre øret også så nå har jeg to hull i hvert øre. interessant? jepsi pepsi. blæh, jeg må finne på noe!

-Hvor mange hull har du i øret? LOL
-Hva syntes du om bildet? :)

Some die young • 14.05.2012 - 22:15 // Photo

-Hva syntes du? :)
-Hvilket bilde likte du best? :) 

What have I done? • 14.05.2012 - 15:09 // Random

Fikk ikke sove i går og det endte med at jeg nå er et hull i øret rikere. Skal ta i det andre senere når dette har grodd, da slipper jeg å gå rundt med to hovene ører. For dere som lurer så er det overhode ikke vondt, ble faktisk ganske overrasket selv. Brukte kanyle eller hva det heter, du får tak i de på apoteket til 1-2 kroner + at de er sterile :)

-Har du noen gang tatt hull i øret selv? :)

Sunday means movie time

Piabestis kom en liten tur i stad og siden det ikke er så mye å gjøre på søndager ble det til at vi så to filmer. To filmer vi lenge har hatt lyst til å se, nemlig The devil inside og paranormal activity3. The devil inside må være noe av det mest tragiske jeg har kastet bort over en time på, den ble rett og slett for dum og slutten gjorde ikke akkurat filmen noe bedre. Paranormal activity 3 var faktisk overraskende bra, mye bedre enn eneren og toeren etter min mening. 

Som sagt er det ikke allverdens å finne på på en søndag. Derfor har jeg sittet på den samme plassen i hele dag, med pc'en som underholdning selvfølgelig. Skal prøve å løfte meg selv opp og rydde rommet,prøve. 

-Har du sett "The devil inside" og "Paranormal activity 3"? :)
-Hva syntes du om bildet? :)

Colors • 13.05.2012 - 17:35 // Photo
-Hva syntes du?
-Hvilket bilde likte du best?

Annoying things # 6 • 13.05.2012 - 15:41 // Random

-Å gå inn på en blogg hvor de jævli trenings bildene nok en gang dukker opp, faen! Bare jeg som får lyst til å henge meg selv hver gang jeg ser de?

-Når jeg har lagt meg og Marwin biter på stengene på buret i håp om å komme seg ut, bråker som et hælvete skal jeg fortelle dere.

-Når jeg sitter på do og finner ut at dorullen er tom og posen med doruller ligger altfor langt unna..

-At tv'en min ikke funker og jeg må vente evigheter på paradise.

-Små fjortis unger på facebook som spoiler hva som skjer på paradise ved hjelp av det viddy drittet. 

-Når jeg våkner og tror det er drit tidlig og at jeg endelig stod opp til en normal tid, helt til jeg ser på klokken som nærmer seg 3 på dagen.

-Når jeg kommer inn på rommet og finner ut at to små jenter har rotet i tingene mine...

-Når jeg ikke finner mobilen, endevender hele rommet for så å finne ut at jeg satt på den hele tiden..

-Når jeg er fattig og må snylte på alle rundt meg..

-Lyspærer som går. 

-Når jeg sitter å snakker med noen og andre mennesker skal begynne å avbryte..faen 

-Jenter som klikker fordi Justin Bieber kommer til Norge, han kommer sikkert ikke til å legge merke deg til uansett så slapp av!

-Bloggere som legger ut bilder hvor de har bomma såpass på fokusen at de aldri burde ha lagt de ut, får helt hetta når jeg ser det..

-Mennesker som ikke er spontane og må planlegge hver minste ting..

-Jenter som legger inn passord på bloggen sin sånn at du ikke kommer inn, hva er da poenget med en blogg? Dagbok f.eks, en fin ting om du er redd for at noen skal lese det du skriver.

-Hva irriterer du deg over? :)

New in # 12.05.12 • 12.05.2012 - 23:50 // New in

// Toppene - Bikbok // Mint farget leggings - Vero Moda // 
// Hårbånd (kjøpte en i hvit også) - Glitter // Mascara, hodeskalle ring og øredobber og nagle armbånd - H&M // Nagle øredobber - Bikbok //

Føler jeg ikke har gjort annet enn å blogge siden jeg kom hjem så sorry hvis jeg spammer dere som er venn med meg på blogg.no...Skal legge meg, men tenkte å legge ut dette innlegget ettersom jeg lovte det. Begynner å bli flink til å holde det jeg lover! Proud. 

Den svarte toppen har masse "hull" i seg og ser mye kulere ut i virkeligheten, men pga redigeringen ser den bare...svart ut. 
- Noe du likte? :)

Hvordan sette sammen bilder i photoshop

Fikk et spørsmål på facebook om jeg kunne vise hvordan jeg redigerer antrekks bildene mine, sånn som dette:

For å gjøre dette bruker jeg photoshop cs4!

1. Du starter med å åpne photoshop. Tar ikke med bilde da jeg regner med de fleste har IQ nok til å åpne det uten bilde forklaring. 

2. Når photoshop er åpnet finner du de to bildene du vil bruke, som dette:

3. Når det er gjort klikker du på file-new. Når dette er gjort kommer det opp en liten boks, som dette:

4. Du skal da klikke der hvor det står clipboard. Den skal du endre til filen på bilde ditt, som dette:

5. Når det er gjort kommer det opp et "bilde" som er helt hvitt, denne er da på lik størrelse som bildene dine. Da slipper du å måtte tilpasse høyde og bredde. Når den har kommet opp drar du enkelt begge bildene over, slik som dette:
6. Nå kan du plassere bildene dine slik du vil ha de og du er nesten ferdig. 

7. Som dere ser ligger bilde nr2 over bilde nr1. Det du gjør nå er å finne frem til viskelær i verktøyslinjen din som er til venstre. Regner med de fleste klarer å finne frem til viskelæret selv. 

8. Nå er det bare begynne å viske i vei, størrelsen endrer du på etter hvor stor eller liten du vil ha den. Anbefaler å zoome inn på bilde når du skal vise rundt buksen, armen osv..da blir det mye penere. Husk at når du skal viske bort må layeren stå på Layer 2. 

Om dette var bra forklart vet jeg ikke, men håper dere skjønte hva jeg mente! Skrik ut om det var noe dere ikke skjønte :)

-Skjønte du det? :)

Dagens antrekk # 12.05.12

// Skinnjakke - Bikbok // Svart bukse - Cubus // T-skjorte - Gina Tricot //

Herregud så sliten jeg er! Har ikke shoppet på en god stund så jeg hadde helt glemt hvor slitsomt det er. Føttene mine verker såpass mye at jeg vurderer smertestillende, å shoppe i converse når man er plattfot var ikke så populært hos mine kjære føtter. Nok snakk om føtter. Fant masse fint og så flaks som jeg har hadde bikbok 30% på alle topper og selvfølgelig fant jeg noen godtbiter. Legger ut innkjøpene senere, men først skal jeg hoppe i kose klærne og bare slappe av! Blir en rolig lørdags kveld for min del, noe jeg igrunn ser frem til. 

-Hva syntes du? :)
-Hva har du gjort i dag? :)

Today's gonna be a good day

God morgen!
Jeg våknet rundt ni, på en lørdagsmorgen!! Hva skjer? Dagen startet ganske så bra ettersom solen skinner og jeg fikk pakken min fra Gina Tricot. Viser dere hva jeg fikk i dagens antrekk før jeg turer til Drammen med Piabestis. Skal straks finne frem litt frokost og så er det vel på sin plass å fikse dette mårratrynet. 

-Hva er dine planer for dagen? :)
-Hva syntes du om bildet? :) 


Minner om spørsmålsrunden HER!

Those days where everything is gray • 11.05.2012 - 18:54 // Photo
-Hva syntes du? :)
-Hvilket bilde likte du best? :)


Husk spørsmålsrunden HER!

Spørsmålsrunde # 11.05.12

Spør i vei :)

PS: Klarte å slette dette innlegget tidligere, ikke spør hva jeg drev med. Derfor kommer det ut igjen nå! Thumbs up

Drømmeantrekk # 15

// Jeansen finner du HER // Skinnjakken er utsolgt for øyeblikket // T-skjorten finner du HER // Solbrillene finner du HER // Armbåndet finner du HER // Conversene finner du HER // 

-Hva syntes du? :)

Shut up

 

Etter en natt med altfor lite søvn fristet det svært lite å gjøre noe som helst i dag, men torsdager er dagen hvor jeg er så heldig at jeg må vaske rommene til mine 3søte små monstre. Heldigvis er jeg ferdig, men kan ikke puste lettet ut helt enda. Stuen, kjøkkenet, badet og gangen gjenstår og jeg får pusteproblemer bare av å tenke på det..

Ordnet meg tidligere i dag og trodde jeg hadde klart å få brynene mine ganske like, men så tok jeg en titt på bildet over..Faen, det ser jo ut som de ikke skal sitte på samme trynet! Hvorfor klarer jeg aldri å få de like?!?! Senere i dag kommer det et innlegg som jeg har jobbet en del med, så håper dere kommer til å like det :)

-Sliter du med å få brynene dine like? lol
-Hva syntes du om bildet? :) 

Doll face • 10.05.2012 - 09:47 // Photo


På det første bilde brukte jeg en hjemmelaget refleksskjerm og på det siste bilde brukte jeg det ikke, for å se forskjell. Tror jeg skal begynne å bruke den mer, for lyset på det første bilde ble helt klart best. På bilde nr2 hadde hun nettopp våknet og var litt i sin egen lille verden!

-Hva syntes du? :)
-Hvilket bilde likte du best? :)

"Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes." • 09.05.2012 - 22:39 // Photo


-Hva syntes du?
-Hvilket bilde likte du best?

Zombie people • 09.05.2012 - 19:20 // Photo


Etter mye mas av to små søsken om jeg ikke vær så snill kunne lage "zombie" bilder av de fikk jeg endelig gjort det. Ikke det beste jeg har laget, men de ble fornøyde og det var vel kun det jeg var ute etter. Vil også takke for de fine kommentarene dere legger igjen, betyr så mye♥ Klisje, I know. Noen spørte om jeg setter sammen "drømmeantrekkene" selv og det gjør jeg, bruker photoshop cs4 :)

Nå skal jeg lage middag til hele flokken, hvis ikke dør de vel av sult. 

-Hva syntes du om bildene?

Drømmeantrekk # 14


// Buksen finner du HER // T-skjorten finner du HER // Jakken finner du HER // Solbrillene finner du HER // Conversene finner du HER // Ring finner du HER // Armbånd finner du HER // 

-Hva syntes du? :)

From today • 08.05.2012 - 22:38 // Photo
Fikk endelig dratt meg selv ut av sofaen for å få bort disse hybelkaninene, dere er sikkert like dritt lei av å høre om de som det jeg er. Derfor skal jeg slutte å snakke om de, forhåpentligvis slipper jeg å snakke om de, se de og tenke på de i nærmeste fremtid. Skal få hivd i meg noe mat før jeg skal ordne meg for kvelden, føler jeg ikke har gjort annet enn å spise og gjespe meg gjennom dagen. Gjerne kom med tips til hva jeg kan blogge om, da blir jeg glad. Leser du innleggene mine skjønner du sikkert at jeg godt kunne trengt noen. 

-Tips til hva jeg kan blogge om? :)
-Hva syntes du om bildene? :)

Do it, do it now

Hvis du skulle ha fått en kommentar av meg litt for mange ganger skyldes det problemene til blogg.no, kunne vel kanskje begrenset meg litt der jeg satt å trykte på "publiser kommentar" knappen som en gal toåring som endelig fant noe spennende å trykke på. Kan også meddele at jeg sitter her stuptrøtt og irritert over at jeg enda ikke har fått somlet meg til å vaske rommet mitt..

Har tatt en del bilder idag så de skal redigeres og legges ut senere, må bare komme meg ut av sofaen og rydde å vaske rommet først. Damene på 100år er mer oppegående enn det jeg er for øyeblikket..skremmende. 

-Er du flink til å holde rommet ditt ryddig? :)
-Hva syntes du om bildet? :)

Egg & bacon • 08.05.2012 - 09:39 // Photo


Skal straks få ryddet og vasket rommet mitt, hybelkaninene har nok en gang funnet veien tilbake og nå har de bodd her altfor lenge. Aller først skal jeg spise frokosten min som jeg har laget helt selv, er vel ikke lenge før hybelkaninene okkuperer maten min også. 

-Hva spiste du til frokost i dag? lol
-Hva syntes du om bildene? 

Some die young

Er det noe jeg er blitt kjent for på denne bloggen så er det vel å alltid ta de dummeste og ikke fult så gjennomtenkte valgene, som f. eks å døgne. Vel, I did it again. Nå har jeg ikke noe valg enn å presse meg helt til klokken ihvertfall er syv i kveld, da er jeg sikret en bra uke med en ordentlig døgnrytme. Her snakker jeg av erfaringer. Hvordan jeg skal klare meg utover dagen aner jeg ikke, men jeg sitter her med både ben og armer krysset, igrunn litt ubehagelig. 

-Sliter du med døgnrytmen?
-Hva syntes du om bildet og sangen? 

The result can be discussedDrasset med meg kameraet ut og bildene over ble resultatet..fantastisk. Vi gjorde ikke annet enn å sitte i sentrum og se kule ut, hvor kul jeg så ut vet jeg ikke. Neida, vi lo og skravlet som vanlig. Skal straks finne noe digg jeg kan knaske på mens jeg venter på at paradise skal begynne, merker jeg må få fikset tv'en snart. 

-Hva har du gjort i dag?
-Hva syntes du om bildene? 

Dagens antrekk # 07.05.12

// Jakke - Bikbok // T - Skjorte - Gina Tricot // Bukse - Pieces //

Etter å ha skiftet så mange ganger at jeg ikke klarer å telle det på to hender fant jeg ut at det enkle er ofte det beste. Skal straks hive i meg middag og så møte Piabestis i sentrum! Har lagt frem kameraet så hvis jeg skulle glemme det denne gangen gir jeg opp meg selv. 

- Hva syntes du? :)

Drømmeantrekk # 13


// Shortsen finner du HER // Toppen finner du HER // Kjede finner du HER // Ringen finner du HER // Conversene finner du HER // 

-Hva syntes du? :)

Bleed it out

Føler hvert eneste innlegg jeg poster på denne bloggen inneholder "Beklager for dårlig blogging." De fleste vrenger seg nok i smerter når de leser de berømte ordene, inkludert meg selv. Var i konfirmasjon til fetteren min i dag og misunte han ikke et sekund når pinlige øyeblikk fra barndommen ble dratt frem for hele familien, for ikke å snakke om bilder. Maten var helt sinnsyk, var like før jeg trillet ut av lokalet. Var som sagt på bursdagsfest i går for å feire Tanita som ble 20år. Var sinnsykt morsomt, men kan vel si at det ble litt for mye innabords og ikke fult så morsomt å skulle dra i konfirmasjon i dag. Jeg klarte det med glans, men skal innrømme at det å treffe puta skal bli fantastisk. 

Sangen over går på replay hver dag 24/7. Check them out, de har mye bra :)

-Hva har du gjort i dag?
-Hva syntes du om bildet og sangen? 

Not very good friends

HeiHei!
Piabestis sov over her i går, noe som var utrolig koselig i og med at det er altfor lenge siden. Satt å så på skrekk film til klokken nærmet seg halv 5. Senere i kveld skal jeg på bursdagsfest til Tanita og før den tid skal jeg rekke å dusje og alt..Burde vel igrunn begynne med å fikse meg nå sånn at jeg rekker alt jeg skal rekke, jeg og den berømte tiden har aldri vært gode venner!  

-Hva skal du i kveld?
-Hva syntes du om bildet? //Arkiv 

Typical

Blæh!
Har prøvd å skrive et nogenlunde bra innlegg til dere i over en time nå, men det ser ikke ut som kommer til å skje så derfor skriver jeg et super fantastisk innlegg uten mål og mening. Skal straks ta kameraet og komme meg ut for å tå tatt litt bilder, har ikke et eneste bilde som dere ikke har sett før så sjansen for et arkiv bilde i dette innlegget er ganske stor. Ser ikke ut som jeg får lastet opp noe bilde i det hele tatt, noe som er ganske standard blogg.no!

-Har du problemer med blogg.no?
 
Hva syntes du om bildet?

Chewing Gum • 04.05.2012 - 00:02 // Random

For et liv jeg har.
Satt å hylgråt til paradise hotel ettersom Kristin måtte forlate hotellet og det var vel da jeg innså at livet mitt har nådd bunnen. Nå er jeg igrunn en liten sippeunge som griner av det meste, løvenes konge, paradise hotel, hotel cæsar and so on. Jessda, her harru meg! Hvor jeg vil med dette innlegget er jeg meget usikker på, har jo ikke tv så dette er vel igrunn for å underholde meg selv. Har satt opp håret i to dotter så nå ser jeg ut som ei kjerring fra 19pilogbue. Der tok jeg en Christina fra paradise hotel. faen. Paradise hotel tar over litvet mitt. Mennesker som blir fort påvirket burde ikke få tiltang til slike tv program, inkludert meg selv. Får helt pækkern. 

-Fin sang, ikke sant?

Just a little bit easier

Bloggen har ikke vært på sitt beste denne uken, men når mangelen på inspirasjon har vært ganske stor forklarer jo det saken. Begynner å komme seg litt nå, men da er det jo selvfølgelig meldt dritt vær og muligheten for å få tatt litt bilder ute blir ganske liten. Hvorfor kan ikke ting bare være bitt litt enklere til tider? faen.

-Mangler du inspirasjon?
-Hva syntes du om bildet? 

H&M and Gina Tricot wants

GINA TRICOT!
Shortsen finner dere HER // Gul topp finner dere HER // Topp med tiger finner dere HER // Topp med hodeskalle finner dere HER // Veske finner dere HER // 

H&M!
Armbånd 1 finner dere HER // Armbånd 2 finner dere HER // Shorts finner dere HER // Topp finner dere HER // 

-Hva syntes du? :)

Surre hue!

Hvem glemte kameraet sitt? Jo det surre hode som sitter å skriver dette! Jaja, så er det vel menneskelig å glemme ting av og til. Fikk meg forresten en meget god latter når jeg tok turen innom vg.no i stad. Jeg har nemlig fått tre like meldinger hvor det har stått følgende: "Hei! I morgen onsdag 2.mai skal dere ha naturfagsprøve i 2.økt dere som ikke var på skolen på fredag. Hilsen Ellen." Det som viste seg var at noe teknisk hadde skjedd sånn at hun hadde fått sendt den til 31.000 mennesker. Resten kan dere lese HER. Da fikk jeg noe å le av i dag også. Nå skal jeg se dagens episode av Paradise Hotel før jeg skal innta drømmeland. 

-Opplevd lignende? HAHA 

There is nothing better

Endelig har sommerværet kommet, finnes ikke noe bedre enn å våkne opp til sol og blå himmel. Kjipt for de som må sitte på skolebenken, misunner de ikke litt en gang. mehehe. Senere i dag skal jeg ut med Piabestis så da skal jeg for en gang skyld få tatt med meg kameraet mitt, tror jeg da! 

-Hva skal du i dag?
-Hva syntes du om bildet? 


Kristine - 23år - Foto

+Legg meg til som venn

+Kontak:Kbpfoto@hotmail.com

Norske blogger

Instagram: Kristinebekke