september 2014

-Pointless-

God kveld!

Etter jeg hadde vært på nav og fått svar på de en million spørsmålene mine tok jeg å mamma turen til Bohus for å kikke litt. Ikke den mest gjennomtenkte ideen vi har hatt på lenge ettersom vi måtte drasse med oss tre unger i tillegg. De var ikke like opptatt av å kikke på sofaer, tepper, kommoder og diverse andre små ting som det jeg å mamma var. Så etter litt gråting og masing fra deres side var det bare å ta beina fatt, betale og turen til Mc Donalds. Da var de fornøyde ja. 

I morgen må jeg fader i meg ned på nav igjen. Alt jeg har gjort de siste dagene har hatt ett eller annet med nav å gjøre og jeg merker jeg begynner å bli en smule lei av å fylle ut skjemaer, løpe ned fordi jeg lurer på noe eller fordi jeg ikke skjønner en dritt av disse skjemaene. Heldigvis har jeg en super dame som hjelper meg så da håper jeg det ikke tar så altfor lang tid til alt er sendt, fikset og ferdig. Det skal bli en gledenes dag - tro meg!

Et helt sinnssykt random bilde til et helt sinnssykt random innlegg. Takk for meg og god natt! :)

-Sovedyr-

God morgen!
Sovnet ikke før 3 inatt så og da skulle stå opp klokken 9 merket jeg var en smule vanskelig. Jeg er jo tidenes sovedyr så med bare noen få timer på øyet er noe kroppen min ikke er særlig fornøyd med. Hjelper ikke så veldig på humøret heller.

Skal straks ned på nav for å fikse noen papirer, er det bare jeg som ikke skjønner noen ting av disse skjemaene man skal fylle ut? I tillegg så har jeg fått feil papirer så da er det jo ihvertfall vanskelig å fylle de ut. 

-Getting old-

Hei på dere!

Tok meg en liten "blogg pause" etter helgens festligheter, kroppen min ikke er like stor fan av en to dagers som det den var før. Kunne til og med ta en tre dagers uten at det var noe problem. Sånn er det når man begynner å dra på årene, er jo tross alt blitt 21år. 

Hadde det så koselig på lørdag forresten, med masse gode venner og masse god drikke. Ble litt mer innabords enn hva jeg hadde regnet med, men alt i alt så var det en super vellykket kveld. Gleder meg allerede til neste gang. 

Nå skal jeg se dagens episode av masterchef Norge og deretter innta drømmeland. Må opp tidlig i morgen for å fikse en haug med papirarbeid, noe jeg virkelig ikke ser frem til, men hey, det må gjøres! 

-Har du hatt en fin helg? :)

-Lazy friday-

It's FRIDAAY!♥

I natt har jeg fått så lite søvn så at jeg faktisk er våken nå overrasker meg. Kneet har verket noe helt ekstremt så har igrunn bare ligget å vridd meg i smerter. Tror jeg har sovet 2 timer alt i alt.

Enough about that. Det er fredag dere, herregud som dagene flyr av gårde. Er så vidt jeg klarer å henge med - i mitt hode er det fortsatt mandag. Ser ut som dette blir en rolig fredag med tv titting å sofa kos. Må lade opp til morgendagens festligheter - da er det hæla i taket og tenna i tapeten. Neida...joda. 

-Noen spennende planer for kvelden? :)

-Hot or Not # Dr Martens-


Hadde det ikke vært for at jeg skal være flink å spare penger, hadde disse vært på vei hjem til meg nå!
Skoene finner du HER

-Hva syntes du, hot or not? :)

-Praying to God-

Puh!
Dagen startet med å ringe NAV for å få tak i veilederen min, men med min flaks var hun selvfølgelig opptatt. Jeg har så mye jeg må fikse på alt for liten tid, så jeg håper hun ringer meg så fort som overhode mulig. Er en smule stresset, overlykkelig og bittelitt redd. Om alt dette går i boks er livet mitt nesten komplett, men siden ting ikke er 100% enda og det er en mulighet for at det kanskje ikke går velger jeg å holde det hemmelig til jeg vet noe mer! 

Er det forresten bare jeg som surrer med dagene? Først i stad gikk det opp for meg at det allerede er torsdag å nesten helg. say what!!
På lørdag er jeg invitert til en venninne sammen med noen andre venner og siden det er så lenge siden vi alle har vært samlet gleder jeg meg masse masse. Det skal bli så koselig. 

- Bare jeg som surrer med dagene? :)

-10 ting dere ikke visste om meg- • 24.09.2014 - 21:39 // Blogg

1. Jeg elsker brokkoli og spiser det så og si til all slags mat, enten den er rå, kokt eller stekt.
2. Jeg er ekstremt utålmodig når det kommer til diverse ting. Vil jeg farge håret må jeg gjøre det med en gang, ikke vente i en uke. Det vil si at håret mitt har mislyktes utallige ganger.
3. Jeg knekker fingrene mine, noe som ser ut til å plage mange ekstremt mye.
5. Jeg peller på alt mulig. Får jeg et sår MÅ jeg pelle på skorpen, dette har resultert i mange pene arr på både hender og ben.
6. Jeg har aldri i mitt liv smakt på kaviar og har heller ingen planer om det i og med at det stinker rett og slett helt for jævlig.
7. Jeg har ikke fullført vgs pga personlige problemer.
8. Jeg klipper håret mitt selv da jeg alltid har gått ut av hår salongen misfornøyd til tusen.
9. Jeg får ikke sove med mindre jeg har tv'en på med lyd.
10. Jeg har falt ut av en bil i fart. Endte opp med brannsår i ansiktet, hendene, magen og bena. 

-Noe du kjenner deg igjen i? :)

-Lærer aldri-

Tok meg en tur i butikken med noen få ting på handlelisten. Endte opp med en full bærepose av alt mulig dritt jeg kunne finne, pringels, iste, cola zero, kakao, pai, u name it.
Jeg var så sulten og det ser ut til at jeg aldri lærer av mine feil - ALDRI gå i butikken sulten. Men at jeg skal kose meg, ja det kan du banne på. Jeg skal drikke kakao og spise pringles til det tyter ut av ørene mine. 

Fikk brev i posten i dag angående MR timen og jaggu så er den ikke før 27 oktober. Trodde en haste MR time skulle komme litt fortere, men men. Da er det bare å smøre seg med tålmodighet å vente.


Nå skal jeg kose meg med paien min og Grey's anatomy.

- Andre enn meg som alltid ender opp med alt annet enn det som står på handlelisten? :)

- Inspiration - • 24.09.2014 - 12:52 // Blogg

Look at this cutie • 23.09.2014 - 18:43 // PhotoSe på han a♥

What a beautiful morning

Whatsup dudes?

Jeg våknet opp til tidenes dritthumør i dag morges, noe som gjorde at jeg egentlig bare ville trekke dynen over hode å sove en time til, men når håret føltes ut som om jeg hadde dyppet det i en frityrkoker var en dusj på sin plass. Klarte å traske inn i dusjen hvor jeg på veien presterte i å nesten tryne og brekke alt av armer å ben, det hjalp ikke på humøret om noen skulle tro det. Endelig inne i dusjen fant jeg ut at sjampo flaska var tom og av de 50 flaskene som stod der var det kun balsam igjen. Jeg har da vasket håret med kun balsam. Ahhh, what a beautiful morning. 

Nå skal jeg leke litt lærer for småsøsken og tantebarn. Burde sende inn en jobbsøknad så flink som jeg er. Neida, kanke bli lærer når man ikke kan gangetabellen i en alder av 21år. Kan 1,2 og 5 gangen da. OK, tror jeg gir meg nå før jeg deler flere pinlige facts om meg..


- Hvordan var din start på dagen? :) Bedre enn min håper jeg!

Old lady

God kveld i stugo!

Føler meg som en gammel dame her jeg sitter innpakket i pledd, skjerf, 40 stearinlys og en kropp som snart faller sammen. Okej, ikke 40 stearinlys, men 3. Jeg har skiftet klær utallige ganger i håp om at det ene plagget er varmere enn det andre, at det ene sokkeparet skal varme føttene mine mer enn sokkeparet før det. Skulle tro det var -100 sånn som jeg sitter å klager - heldigvis er det ikke så ille. Men ok, jeg skal gi meg med klagingen og heller finne frem litt kveldsmat før det er duket for farmen. Det er jo tross alt sesongpremiere og som den tv slaven jeg er må jeg jo få med meg den.


- Skal du se på farmen? :)

Sweater talk

Hellu!

Jeg - som sikkert veldig mange andre, elsker sommer og kunne gjerne hatt det året rundt. Dessverre så lever vi på den siden av kloden hvor vinter ikke skipper over et år for sånne mennesker som meg. Men det er ikke alt som funker like bra på sommeren som på høsten og vinteren, å hettegensere er en av de tingene, med mindre du har lyst til å svette ihjel. 

Jeg elsker hettegensere, store gensere generelt, gjerne med trykk. Satte derfor sammen noen av de genserne jeg fant som er ekstremt fristende å bestille hjem. 
 
1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

- Noen du likte ekstra godt? :)

Egg & Bacon • 22.09.2014 - 10:53 // Blogg

Hola♥ 

Utrolig nok våknet jeg helt av meg selv kl 8 i dag morges og for de som kjenner meg vet at jeg har det største sove hjertet noensinne og våkner gjerne ikke før langt ut på dagen. Jaggu så har jeg spist frokost også og ettersom jeg alltid bombanderer kjøkkenet har jeg en fin stabel med oppvask ventende på meg.

Denne uken ser ganske lik ut de andre ukene i livet mitt - pretty boring. De eneste planene jeg har er å kjøpe meg selvutløser kontroll til kameraet ettersom min har sporløst forsvunnet.  
//Hva er dine planer for uken? :)

Oh my!! • 21.09.2014 - 20:08 // Blogg

Hodebunnen er millimeter ifra å blø etter at jeg har rivd av meg halve håret, genseren er våt tvers igjennom av svette og tårene har trillet et par ganger. Hadde glemt hvor mye jeg faktisk hater html koder og alt som har med bloggdesign å gjøre - spesielt når jeg ikke får det til. Det er en god stund siden jeg har fiklet med html koder og siden jeg ikke er velsignet med en klisterhjerne uten like, ble det ekstremt mye søking på google. Jeg har ikke gjort de største endringene, men litt småtteri her og der. Headeren er kun midlertidig for jo mer jeg stirrer på den jo styggere syntes jeg den blir, derfor skal den byttes ut så fort som mulig. Og ikke nok med det så syntes ikke overskriften i hvert enkelt innlegg noe jeg ikke aner hvordan jeg skal fikse, men med litt tålmodighet kan det hende jeg får fikset det.

Concentrated • 21.09.2014 - 16:21 // Photo//Hva syntes du om bildene? :)

Not a bad idea • 21.09.2014 - 13:12 // Blogg

Heihei♥

Å bli brå vekt av at tantebarnet setter på Big Time Rush på lydstyrke 100 er ikke en måte jeg elsker å bli vekt på, men når klokken nærmet seg 12 var det kanskje på tide å komme seg ut av både sengen og pysjen. Pysjen har jeg riktig nok ikke klart å komme meg ut av enda, men det er søndag og det eneste jeg skal i dag er å se noen episoder av Grey's Anatomy og slappe av. Kanskje jeg blir med de andre ut på en tur senere i dag, litt frisk luft i lungene hadde ikke vært så dumt!


//Hva er dine planer for denne søndagen? :)

Never again • 20.09.2014 - 21:47 // Blogg

God lørdag!
Våknet opp i fosterstilling med både hodepine og kvalme. Planen om en rolig helg ble spolert allerede en halvtime etter jeg postet forrige innlegg. Hver eneste gang jeg drikker er det alltid jeg som ligger dagen derpå med hodepine, kvalme og alt annet morsomt som følger med, men allikevel lærer jeg aldri. Så etter litt mat innabords og en god lang dusj er formen tipp topp igjen. Fristende å si at jeg aldri skal drikke igjen, men både jeg og alle andre vet at det mest sannsynlig ikke kommer til å skje. 

Det som er igjen av lørdagskvelden skal bli tilbrakt med familien foran tv'en med potetgull og snadder!//Hva gjør dere i kveld? :)

Hell no • 19.09.2014 - 13:04 // Blogg

FRIDAY♥
Det er sol, det er varmt og endelig er helgen her igjen. Har ingen spesielle planer verken i dag eller i morgen, så tar ting litt som de kommer. Igrunn ganske deilig med en helg hvor jeg ikke må stresse rundt for å rekke alt mulig før et visst klokkeslett. For ikke å snakke om hvor deilig det ska bli å våkne opp uten fylleangst, hodepine og alt annet spennende som følger med etter et par drinker for mye. Skal vel ikke nekte for at det blir en øl eller to i kveld med storesøster, men hardfylla? Oh hell no!

Neste uke skal jeg forhåpentligvis få kjøpt meg dette kamerastativet jeg har lengtet etter så jeg kan få tatt noen litt bedre bilder enn "bilde i speilet" bilder. Skulle kjøpe meg det stativet for 2 år siden..ehe..better late then never, right? Det eneste som gjenstår nå er å finne selvutløserkontrollen min så er alt i boks. Da skal dere se at det blir litt bedre bilder!

//Hva er dine planer for helgen? :)

Ut på tur, aldri sur! • 18.09.2014 - 19:39 // Photo

Etter å ha sittet i sofaen i flere timer klarte storesøster å få meg med ut på tur med lillebror og tantebarn. Ta med kameraet sa hun, det blir gøy sa hun. Jeg har aldri følt meg mer som en turist enn det jeg gjorde i stad da jeg stod å knipset bilder for harde livet av en svane som stod stille. Jeg vet ikke hva det er med meg og svaner, men ser jeg en svane og jeg har et kamera, ja da kan du banne på at jeg skal ta bilde ja. Sitter nå igjen med godt over 100 bilder av en svane som ikke har beveget seg en millimeter. 

//Hva syntes du om bildene? :)

Prosjekt kne • 18.09.2014 - 15:42 // Blogg

Sup?
Først vil jeg takke han som ikke kom til legetimen sin sånn at jeg kom inn da jeg faktisk hadde time og ikke måtte sitte å vente en halvtime ekstra. Sånne ting gjør meg glad. Ekstra glad ble jeg da jeg fant ut at jeg faktisk har frikort så legetimen ikke kostet meg noen ting. What a wonderful day!

Legetimen gikk som jeg hadde sett for meg, MR it is, men at jeg mulig har "brudd" i kneskålen var noe som kom som en liten overraskelse på både meg og mamma. MR timen skulle visst nok komme ganske fort så da får jeg litt fortgang i dette prosjekt kne greiene mine. Så får vi håpe da, at det ikke popper ut av ledd i mellomtiden. Neida, vi skal ikke tulle med slike ting. Visste dere forresten at hver gang jeg eller noen andre har tullet med det så har det faktisk gått ut av ledd? Well, now u know. Tror jeg stopper her før det popper ut mens jeg sitter å skriver dette innlegget. 

//Har du tatt MR før? :) 

Krysser fingrene • 18.09.2014 - 11:42 // Blogg

God morgen!
Brå våknet klokken 08:00 i dag morges, liveredd for at jeg hadde forsovet meg til legetimen jeg har senere i dag. Heldigvis er ikke timen min før klokken 13:00 så da har jeg god tid til å surre med andre unødvendige ting. Skal til legen å sjekke kneet mitt som stadig går ut av ledd, satser på en MR undersøkelse og krysser fingrene for en operasjon. Var ikke så høy i hatten når jeg lå på utestedet her jeg bor med kneet stående ut av ledd fordi jeg skulle tulle med en jeg kjenner. 

Ellers er planene for dagen å rydde i rotet mitt, altså alle klærne mine som ligger strødd rundt på gulvet og samler opp hybelkaniner. Liker kaniner, men hybelkaniner er jeg ikke så stor fan av. 

//Hva er dine planer for dagen? :)

I have a mission • 17.09.2014 - 18:06 // Blogg

Happy wednesday!
I mitt tilfelle er den ikke så happy ettersom jeg fikk minimalt med søvn i natt, jeg sover så dårlig om nettene at jeg har begynt å tvile på at det faktisk eksisterer en såkalt døgnrytme i min verden. Neida, det eksisterer vel en hos meg også, den fungerer bare ikke like bra som hos alle andre. Så mitt mission har nå blitt å få den tilbake til normalen, da ser dere hvor spennende livet mitt er for tiden.
Var en tur oppe på gården i stad med mamma hvor både lillesøster og lillebror rir. Åh, må si storesøsters hjertet smiler når jeg ser hvor flinke de er. Jeg derimot har ingen planer om å nærme meg en hesterygg. 
Nå skal jeg hoppe i dusjen, innta pysjen og kose meg med frustrerte fruer resten av kvelden. Favoritt serien som jeg har sett så mange ganger at jeg kan den så og si utentatt.  

//Andre som har problemer med døgnrytmen, eller er det bare meg? I sure hope not..

And so on • 16.09.2014 - 19:31 // Blogg

Wow, at den lille gullfisk hjernen min faktisk husket passordet er jo igrunn noe jeg burde klappet for, men jeg velger å ikke gjøre det da jeg så og si har samme passord på alt som behøver et passord. Lite gjennomtenkt? Oh yes. 

Både kameraet og bloggen har ligget og støvet ned i flere måneder og ettersom livet mitt består av å sove, sitte i sofaen, se på serier, sove, sitte i sofaen and so on tenkte jeg å prøve dette nok en gang. Har allerede knipset noen bilder, men ser ut som jeg må knipse noen flere i morgen ettersom at alle bildene ser ut som de har blitt tatt av en person som aldri har vært borti et kamera før.
Nå skal jeg torturere meg selv ved å stirre på dette innlegget helt til jeg kommer på en overskrift annet enn "long time no see." 


Kristine - 23år - Foto

+Legg meg til som venn

+Kontak:Kbpfoto@hotmail.com

Norske blogger

Instagram: Kristinebekke