oktober 2014

-A glass of wine-

God morgen blir vel litt i det seneste laget, så god ettermiddag! 

Det er fredag og for å være ærlig hadde jeg mer fredags følelse i går, enn det jeg har i dag. Det kan kanskje ha noe med at jeg surrer med dagene så til de grader. Anyways, det er halloween og jeg har fått i oppdrag å sminke tre små snupper. Det kan jo bli spennende. Nå skal de jo ikke akkurat ha den mest avanserte sminken, så det burde vel gå bra. Tenkte å snike meg over til søstern etterpå sånn at jeg slipper å måtte åpne døren en million ganger i kveld. Et glass vin og litt skravling høres ikke så ille ut for min del. - Hva skal du i kveld? :)

-Kanakas-

Kan noen fortelle meg hvorfor det plutselig ble så vanskelig å lage spagetti og kjøttdeig? Jeg har lagd det så utallige mange ganger før, men i kveld gikk det så og si rett til helvete. Kjøttdeigen ble brent og spagettien ble overkokt. Lyst til å komme på middag til meg? Tror jeg hadde takket nei til det jeg også. Åååå, er det mulig. Ikke nok med at middagen min ikke gikk helt etter planen, men nå sitter jeg jaggu å skriver et innlegg om det også! Hvor trist er ikke det? Ikke noe sminke, hår eller mote her i gården nei...


Uansett..I morgen er det fredag igjen og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke skjønner en dritt av hvor denne uken tok veien, ikke samme vei som meg ihvertfall. Det føles ut som at det var i går jeg hang over doskålen og sverget på at jeg aldri skulle drikke igjen.
Om det blir noen festligheter denne helgen er jeg ganske usikker på, har ikke lagt noen planer så da blir det spennende å se om jeg sitter stuck i sofaen, eller om jeg ender opp kanakas i en grøftekant. Sistnevnte har jeg planer om å unngå. 

- Har du noen spesielle planer for helgen? :)

-Housewife-

What a day!
Jeg har allerede vært på møte, vasket og ryddet hele leiligheten, handlet et par små ting og nå står jaggu meg rundstykkene i ovnen også. Vet ikke hva som skjedde eller når det skjedde, men jeg har tydeligvis blitt litt av en husmor. All I need now is a man. 

Senere i dag skal jeg opp på gården for å se både lillebror og lillesøster ri. De er så flinke, så er like morsomt å se på hver eneste gang. Jeg derimot liker kun å se på, på avstand. Rimelig mye som skal til for at jeg i det hele tatt nærmer meg hesteryggen! Litt redd? Overhode ikke...Fikk forresten et spørsmål om hvilket redigeringsprogram jeg bruker og jeg bruker photoshop cs6 til å redigere alle bildene mine. Om det er noen som er keen på turtorials er det bare å skrike ut. 

- Hva er dine planer for dagen? :)

-OOTD 30.10.14


Skinnjakke - Jofama by kenza // Skjerf - Vero Moda // Genser - Cubus // Bukse - Cubus 

Ikke de beste antrekks bildene, men når man ikke har noe kamerastativ får man være kreativ og bruke det man har. I dette tilfelle ble det kjøkkenbenken, som så langt faktisk er det beste stedet jeg har funnet..haha! 
Nå skal jeg straks i et møte og når jeg titter på klokken skulle jeg igrunn ha gått for 5 minutter siden. Whopsi, time to run!

- Hva syntes du? :) 

-Lights-  • 29.10.2014 - 21:15 // Photo

Det beste med at høsten er her og at vinteren er rett rundt hjørnet er å kunne sitte inne med en leilighet full av stearinlys og et godt pledd man kan pakke seg inn i. Dette har blitt en slags rutine som jeg gjør hver eneste kveld. Det finnes virkelig ingenting som er koseligere enn det, eller hva? 

-The time of the month-

Jeg elsker å være en kvinne, men når the time of the month kommer, skulle jeg ønske jeg var alt annet enn kvinne. Jeg har ligget å vridd meg så og si hele natten i håp om å finne en sovestilling som var behagelig, men det funket like dårlig som alle de andre gangene tante rød er på besøk, så her har det blitt minimalt med søvn gitt. Passet jo perfekt nå som jeg også er tom for alt som har med smertestillende å gjøre, lette gjennom veskene mine som en gal i håp om å kanskje finne en tablett som kunne hjelpe på smertene, men uten hell. Jeg vet ihvertfall hva jeg skal kjøpe på butikken etterpå. Jaja, håper ikke så altfor mange leste dette mens de satt og spiste frokosten sin. Kan fort bli litt uappetittlig.  

Åh, bare av å se på dette bildet har jeg lyst til å krype tilbake i sengen, men siden tante rød ødela hele døgnrytmen min å jeg skal sitte barnevakt i dag må jeg bare bite i det sure eplet å holde meg våken! This is going to be fun...

-Love u mama-

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har verdens beste mamma! Jeg ble med henne ned i butikken og tror dere ikke dama fylte opp hele kurven med masse mat til meg? Oh yes she did. Nå er både matskuffen, kjøleskapet og fryseren fylt opp med alt jeg kunne tenke meg og som den små spiste personen jeg er trenger jeg ikke å tenke mat den nærmeste uken. Ingenting er som et fult kjøleskap skal jeg si dere. Flytt for deg selv og du skjønner akkurat hva jeg prater om! hihi
Nå skal jeg glane bitte litt til på tv'en, spise opp brødskiva, drikke opp isteen og hoppe til køys. Er ikke vandt til å måtte stå opp så tidlig på morgningen så jeg er helt utslitt... 

-H&M wants-

Er det en butikk jeg kan tusle inn på og alltid finne noe å bruke penger på må det være HM. Jeg tuller ikke, jeg kommer alltid ut med et eller annet og mamma blir like oppgitt hver eneste gang. Etter jeg fikk leilighet sier det seg selv at økonomien må prioriteres litt annerledes så da kan jeg ikke lenger bare klikke ting hjem i postkassen. Det jeg derimot kan gjøre er å sikle litt på Internett og drømme meg bort i alle de fine plaggene jeg så gjerne skulle ha sett dale ned i postkassen min, så under har jeg plukket ut noen av de plaggene jeg ikke hadde hatt noe imot å klikke hjem. 

1 - HER // 2 - HER // 3 - HER // 4 - HER // 5 - HER // 6 - HER // 7 - HER // 8 - HER // 9 - HER // 10 - HER

- Hva syntes du? Noe du kunne ha tenkt deg? :)

-OOTD 28.10.14-

Goood morning!!

Jeg satte vekkerklokken min på halv 7 sånn at jeg skulle ha god tid til å våkne på, så for meg at dette kom til å gå rett vest ettersom jeg ikke akkurat er et morgen menneske, men dette gikk jo så strålende at jeg føler jeg fortjener en liten applaus av meg selv og et klapp på skulderen. Jeg våknet før vekkerklokken faktisk og hvem hadde vel trodd det? Ikke jeg. Som jeg nevnte i går skal jeg på kurs i dag klokken 10. Kurset varer i 4 timer så her må matpakken også være med, har ikke laget matpakke til meg selv siden jeg gikk på vgs og det begynner jo å bli en stund siden. 

Tok noen outfit bilder til dere også, gud for en blogger jeg har blitt! Kan ikke love å gjøre dette hver eneste dag ettersom jeg store deler av tiden lever i joggebukse og hettegenser. 
Genser - Carlings / Bukse- Gina Tricot / Skjorte - Bikbok

- Hva syntes du? :)

-Tempting-

Da var jeg hjemme igjen fra MR timen og det gikk jo som det skulle. Fikk fantastisk musikk på ørene som jeg så vidt hørte pga maskinen, men jeg hørte antydning til musikk sånn i ny og ned og det er jo toppers. Fikk en panikk knapp i hånden sånn i tilfelle det skulle være noe og herre min gud så fristende det var å trykke på den, men jeg var flink å lot det være. Nå må jeg vente nok en uke på resultatet og jeg krysser fingrene for operasjon. Alt hadde blitt så mye bedre om knærne mine var like bra som resten av kroppen, nå kunne de jo like så godt vært knærne til en dame på 90år, om ikke 100år. Neida, så spreke som folk er nå til dags hadde vel de damene hatt bedre knær enn meg..

Nå skal jeg hoppe i dusjen og ta kvelden om ikke så altfor lenge. Skal på et kurs i morgen i 4 timer og jeg vet ikke om jeg gleder meg, gruer meg eller hva fader jeg gjør. Alt angående jobb osv går plutselig mye fortere enn hva jeg hadde forventet og for å være helt ærlig så er det litt skremmende....

- Har du tatt MR før? :)

-What a life-

Da var det mandag igjen, dere!
Å våkne klokken fire var ikke akkurat det jeg hadde planlagt for dagen, men slik ble det gitt. Skjønte svært lite da jeg våknet opp på sofaen med volumet på tv'en litt for høyt. Å sovne ved siden av fjernkontrollen er like dumt hver eneste gang jeg gjør det. Av en eller annen merkelig grunn klarer jeg alltid å legge meg oppå den eller sovne med den i hånden, noe som resulterer i at volumet slår seg høyere og høyere. Plutselig kom Home and Away sangen på lydstyrke 100. Like morsomt hver eneste gang.

I kveld skal jeg endelig få tatt MR bilde av kneet mitt. Virkelig på tide om du spør meg. Timen er ikke før 19:30 så før den tid skal jeg skifte på sengen, vaske opp, brette litt klær og spise litt. Når jeg tenker meg om har jeg faktisk ikke fått dyttet noe i gapet enda, kanskje på tide det også...herregud, for et liv.

- Hva skal du i kveld? :)

-Bloggerne-

Jeg klarte til slutt å løfte på liket for å rydde leiligheten. Kjøkkenbenken er nå tom for tomflasker og oppvasken er borte. Gulvet derimot er fortsatt ikke helt fri for potetgull smuler. But i wil do it. Mamma kom over med middag til meg, noe som er en av fordelene med å bo kun 10 sekunder unna hjemmet. Jepp, you heard me. De fleste må trekke litt på smilebåndet når de får vite at jeg bor i nabohuset. 

Nå er det straks klart for premieren på bloggerne og selvfølgelig må jeg jo få med meg det. Regner ikke med at jeg er den eneste som skal sitte klistret foran tv'en når klokken nærmer seg 20:00. - Skal du se på bloggerne? :)

-Avholds-

Wow, for en helg!!!

Hadde noen venner over på fredag og vi koste oss så mye. Ble kanskje litt vel mye innabords på oss alle, spesielt meg, noe som resulterte i at jeg lå over do skålen hele lørdagen. Jeg pleier som regel ikke å bli så fyllesyk, men i går tok det virkelig helt av. Vurderer å bli avholds. 

Idag har jeg ikke gjort noe av det jeg egentlig burde ha gjort, jeg skulle ha ryddet og vasket hele leiligheten - for her ser det virkelig ikke ut. Tomflaskene har tatt over hele kjøkkenet mitt og gulvet er fylt med potetgull smuler..Men istedenfor å gjøre det har jeg ligget i sofaen og sett på "side om side" på nrk. Det er i stunder som dette jeg skulle ønske jeg hadde nok penger til å leie inn vaskehjelp. Det hadde vært noe det. 


- Hvordan har din helg vært? :)

-Ingen kjære mor-

Ble akkurat ferdig med å vaske badet og stuen, så nå lukter det helt fantastisk her. Får besøk av bestevenninnen min i morgen som skal sove over og siden det er en evighet siden jeg har vært med henne, gleder jeg meg som en liten unge. Blir nok til at jeg må vaske litt i morgen også, men prøver å ta det meste i dag slik at jeg slipper å måtte stresse med det i morgen.  

Planene for resten av dagen er å få vasket soverommet og skifte på sengen, nå som jeg bor alene må jeg gjøre alt selv. Vasker ikke jeg så blir det ikke vasket, her er det ingen kjære mor lenger nei. 

-Here comes the king-

Tantebarnet mitt hadde time hos tannlegen i dag og siden søsteren min var på jobb ble det min oppgave å få henne dit i tide. Ikke bare bare når så og si alt av veier var sperret av ettersom at kongen skulle besøke skolene her jeg bor. Jeg endte opp med å gå den omveien for å komme meg ned dit og ikke nok med det så begynte det å regne så sinnssykt mye at jeg så ut som en våt kattunge der jeg kom traskende. Jaja, jeg fikk henne inn til tannlegen å levert henne tilbake på skolen før kongen hadde kommet. "klapp på skulderen" Jeg fikk sett kongen hele to ganger faktisk, eller...toppen av hode hans ihvertfall. Det tells jo det, gjør det ikke??

Det var så mye mennesker og politi at jeg ble jo helt stresset der jeg stod under et bittelite tak i håp om å ikke bli enda mer våt enn det jeg allerede var, både jeg og kongen hadde valgt å la paraplyen ligge igjen hjemme, dum ide. Han fikk sitte under et litt større tak da, vel og merke. 

Prøvde å ta noen brukbare bilder til innlegget, men flertallet av bildene endte opp som dette. Har visst ikke lagt fjortis tiden helt bak meg ser jeg...

-Round two-

HeiHei!
Ble nok en gang litt fravær på bloggfronten, men ettersom jeg endelig har fått leilighet har flytting og innredning stått høyest på listen. Mangler fortsatt noen få ting før leiligheten er komplett. Mangler blant annet sengebunnen til sengen, jeg og Ikea går visst ikke så bra sammen som jeg trodde. Spaserte stor fornøyd ut fra Ikea med både seng, bord og nattbord. Ikke så fornøyd da sengebunnen ikke var med, så på onsdag må vi ta en runde nr 2.   

Nå skal jeg se ferdig masterchef, hoppe i dusjen og legge meg om ikke så lenge. Er så sinnsykt trøtt, stod jo trossalt opp kl 10:00. Mehehe....


-Kjøttkake tryne-

Heihei!

Enda en uventet bloggpause dukket visst opp igjen. Jeg har vært så sliten den siste tiden at jeg ikke har orket å gjøre mer enn jeg faktisk må før jeg legger meg godt tilbake i sofa kroken. Kroppen har verket, nesen har vært tett og eksemen har tatt over hele ansiktet mitt. Wonderful. Hele jeg tørker ut som en rosin på vinteren pga eksemen, men jeg kan ikke huske sist jeg var så plaget som det jeg er nå. Hele ansiktet er stivt å ekkelt så noe sminke har det vært lite av for å si det sånn, med mindre jeg vil se ut som en kjøttkake som flasser! OK, det var bare ekkelt. 

Anyways, ville bare si hei jeg lever og at neste gang skal dere få slippe et innlegg hvor jeg lager trutemunn og peace tegn. That's a promise

- Sliter du med eksem?


Kristine - 23år - Foto

+Legg meg til som venn

+Kontak:Kbpfoto@hotmail.com

Norske blogger

Instagram: Kristinebekke