november 2014

-Surrehode numbah one-

Seriøst...

Et større surrehode enn meg skal du lete veldig lenge etter. Jeg nevnte i forrige innlegg at jeg skulle sitte barnevakt for Othilie idag, ja, hadde det bare vært torsdag dere. Sist jeg sjekket er det onsdag idag. Alt som skjer i morgen hadde jeg fått for meg at skulle skje idag. Jeg klør meg litt i hode og lurer på om en legesjekk hadde vært på sin plass. Haha. Neida. Jeg tror at det å ikke gjøre annet enn å sitte hjemme dag ut og dag inn spiller en liten rolle her. Jaja, da får det bli tv kos, lekser og god middag i morgen istedenfor. 


Etter å ha røyklagt hele leiligheten har jeg endelig fått inntatt middagen min. Det ble ris og vår ruller. Enkelt og godt. Nå har jeg en stekeovn jeg må vaske ettersom innmaten til den ene vår rullen ligger igjen i stekeovnen. Hvorfor kan ingenting av det jeg gjør gå like bra som når andre gjør det?! That's my question.  

-Get used to it-

Okei...

Jeg har på følelsen av at den fine døgnrytmen jeg hadde gående begynner å forsvinne sånn smått. Hver dag har jeg lagt meg rundt 11 på kvelden og våknet opp rundt 8 på morgningen, akkurat slik jeg liker det. Igår derimot sovnet jeg ikke før klokken hadde passert 2 på natten. Endte med at jeg måtte sette på en film for å i det hele tatt bli trøtt. Jeg og denne døgnrytmen kommer mest sannsynlig aldri til å bli særlig gode venner, så jeg får vel bare vende meg til det! 

Det resulterte i at jeg våknet altfor sent i dag, men heldigvis i tide til at jeg fikk ryddet leiligheten før Othilie, (tantebarnet mitt) kommer. Jeg skal sitte barnevakt i dag så nå venter jeg bare på at hun skal komme hjem fra skolen. Vi skal kose oss med tv, lekser og god mat. Er ikke helt sikker på hva som står på menyen i dag, men siden hun er gjest skal hun få bestemme middagen. Gleder meg til å høre hva hun skal ha meg til å lage på kjøkkenet. Ikke noe avansert håper jeg, for jeg er ikke akkurat den mest drevende kokken. 


- Hva er dine planer for dagen? :)

-It's been a long time-

Da var straks en produktiv dag over. Jeg har fått ryddet mitt lille såkalte "oppbevarings / walk in closet" rom. Jeg har brettet klær, brettet sengetøyet og puttet alt annet dilldall i skuffer. Nå kan jeg faktisk gå inn og ikke tråkke på ting eller halvveis tryne i vaskekosten. Litt mer oversikt over ting er ikke så dumt skal jeg si dere. Neste prosjekt blir å pante alle de 200 flaskene som står i gangen, neste gang de raser utover gangen kommer jeg til å klikke, bittelitt ihvertfall. Jeg skulle ha pantet de for gud vet hvor lenge siden, det er faktisk ølflasker fra en fest jeg hadde for snart en måned siden. Ok, kanskje ikke så lenge siden, men dere skjønner greia. It's been a long time. 

Nå sitter jeg godt plantet i sofakroken med hårkuren godt gnidd inn i håret og Big Brother på tv'en og har planer om å sitte her til jeg skal legge meg. Dere får ha en fortsatt fin kveld videre og kose dere med hva nå enn dere driver med! :)

- Hva har du gjort i dag? :)

-Gravid?-

God morgen, snupper!
Jeg våknet opp med ekstremt hodepine, men etter å ha tatt en smertestillende er den heldigvis på vei bort. Håper da for guds skyld at det ikke er min tur til å bli syk, ingen som har tid til det. Har følt meg litt uggen de siste dagene, men det har som regel kun vært på morgningen og utover dagen har det forsvunnet. Wow, tenkte dere det samme som meg når dere leste de linjene? Hørtes da nesten ut som at jeg var gravid, men det er jeg altså ikke. Just to clear that up. 

Moving on...Idag er det ingenting spennende som står på planen, bortsett fra å kanskje få ryddet mitt lille "oppbevarings" rom. Det rommet ser virkelig ikke ut og jeg prøver å gå inn dit så lite som mulig ettersom at det ser ut som et bombet horehus. Alt av klær, tennis utstyr, sengetøy osv ligger bare slengt rundt der inne og jeg merker jeg får angst bare av å titte inn dit. Så ja, kanskje på tide å få fikset det problemet. 


- Hva er dine planer for dagen? :)

-Innkjøp-  • 10.11.2014 - 18:33 // New in
Det sjokkerte meg ikke så veldig at det kom med litt ekstra ting i posen i dag, men det meste var faktisk ganske nødvendig, så det er min unnskyldning. Har hatt en så utrolig koselig dag og jeg håper det ikke er så altfor lenge til neste gang jeg får vært med Marte igjen. 

Funny story..Marte skal gifte seg om to år så derfor tok vi turen innom en brude butikk som selger både ballkjoler og brudekjoler for å kikke. Damen kommer bort og lurer på om vi skal på skoleball og trenger hjelp til å finne ball kjole! Marte forteller at hun skal gifte seg om to år og jeg har på følelsen av at damen ble litt flau, da det tok 2 sekunder og hun var borte. Herregud...Tydeligvis så ser vi ikke så altfor voksne ut. 

- Hva syntes du? :)
- Hva har du gjort idag? :) 

-Can't wait-

God morgen!
Da var det mandag igjen og jeg skal straks gjøre meg klar for dagens planer. Skal om ikke så altfor lenge ta bussen til Drammen for å møte bestevenninnen min som jeg ikke har vært med på en stund og gud hvor godt det skal bli å endelig få vært litt med henne igjen. Blir nok litt titting i butikkene også og kjenner jeg meg selv godt nok ender jeg vel opp med et eller annet jeg ikke trenger. 


- Hva skal du i dag? :)

-Guess what-

Hola! 
Guess what I woke up to, SNØ!!! 
Blir spennende å se om den blir liggende eller om den er borte iløpet av dagen. Jeg var sikker på at jeg skulle begynne å grine da de første snø fnuggene kom, men overraskende nok ble jeg litt glad. Det er jo ganske koselig med snø som daler ned utenfor vinduet. Om jeg er like glad om to uker er jeg ikke så sikker på. mehehe   

- Snør det hos deg? :)

-Iskaffe eller gal?-

Halloisen og god ettermiddag!

Jeg ble akkurat ferdig med å vaske gulvene i leiligheten og jeg har nå skjønt at jeg har begynt med oppdrett av mini hybelkaniner. Kan noen fortelle meg hvor de kommer fra? Because I have no idea. Jeg er super glad i kaniner og skulle gjerne beholdt de, men siden det ikke er tillatt med dyr i leiligheten får de nå tilbringe sin nye hverdag i støvsugeren. Så får vi håpe at de koser seg der.
Å så morsomme vi skulle være i dag da. Tror jeg har gått for mye hjemme alene og mens vi er inne på det, jeg tok på meg genseren istad, tittet i speilet og innså at genseren var vrang. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg fikk fullstendig latterkrampe. Enten så er det fordi jeg har drukket altfor mye iskaffe eller så er det fordi jeg begynner å bli gal. Hah, I don't know. At jeg i det hele tatt delte det der sier jo sitt.

På lørdag får jeg besøk av to snupper og jeg klarer nesten ikke å vente. God drikke og jenteprat er noe jeg alltid ser frem til. Jeg merker jeg trenger det nå. Hva planene for morgendagen er har jeg enda ikke funnet ut. Lurer på om jeg bare skal ta en rolig fredagskveld i sofakroken foran tv'en med levende lys. Hmm..we'll see!

- Noen crazy planer for helgen? :)

-God morgen-

Gjett hvem som har vasket hele badet, spist frokost, tørket støv og vasket opp før klokken 09:00 i dag morges? Jepp, it's me. Våknet klokken 7 på morgningen i dag etter å ha sovet i hele 11 timer. Det er lenge siden jeg har våknet så tidlig og vært helt uthvilt, ganske så deilig om jeg får si det selv.
Tenkte å få støvsuge gulvet mitt snart, men jeg må først få kroppen ut av sofaen og gå ned til mamma for å hente den. Jeg har enda ikke investert i min egen støvsuger! mehehe. Og om du skulle lure, ja jeg får en del rare blikk fra de som kjører forbi meg der jeg kommer gående opp veien med en støvsuger..-Latest insta moments-
Det burde hete selfiegram og ikke instagram. Ser jo nå at jeg har overdrevent mye bilder av trynet mitt, men one selfie a day, keeps the paparazzi away. 

Gjerne følg meg! Hva er din instagram konto? :)  

 #bildeshoutnovember.

-Help, please-Tuslet en tur over til mamma og de i stad for å hente noen små ting og mens jeg var der tok jeg meg like så godt en powernap - ikke helt etter planen, vel og merke. For en hyggelig gjest! mohaha. 

Forresten, er det noe spesielt dere har lyst til å lese om på bloggen? Jeg føler jeg trenger litt mer variasjon i innleggene og siden hverdagen min ikke er så utrolig spennende blir det fort litt kjedelig, så hvis noen har noen ønsker hadde det vært tipp topp tommel opp altså. Jeg skal også bli litt flinkere til å ta bilder, men i det siste har jeg ikke hatt noen form for inspirasjon når det kommer til den biten. *sadface* 

- Hva kunne du tenke deg å lese om på bloggen? :) 

-Boring stuff-

Hola og god mandag!

Enda en helg er over og jeg tror ikke jeg trenger å påpeke hvor fort dagene går, muligens jeg har gjort det sånn typ altfor mange ganger. Anyways, jeg har en del ting på planen i dag og trust me, ikke sånne morsomme ting, men sånne møkk kjedelige ting jeg gjerne skulle vært foruten. Men hvis jeg vil ha tak over hode, rene klær og mat på bordet, må regninger betales, klær vaskes og maten handles inn. Drit kjedelig å gjøre, men veldig deilig når det er gjort - så jeg får kaste meg rundt og begynne før jeg finner på noe annet surr å gjøre istedenfor. 

- Noe boring på planen i dag? :)

-Inspiration-

//Bildene er hentet fra Weheartit og tumblr.

-Wanties for Christmas-  • 02.11.2014 - 21:45 // Blogg

Jo eldre man blir, jo vanskeligere blir det å finne ting man ønsker seg til jul. De siste par årene har jeg kun ønsket meg penger og i lengden blir det rimelig kjedelig å kun få konvolutter. Nå som jeg har flyttet for meg selv er det ikke penger som står høyest på listen lenger. Lagde en liten collage over ting jeg gjerne kunne ha tenkt meg. 

1 - HER // 2 - HER // 3 - HER // 4 - HER // 5 - HER

- Hva ønsker du deg til jul? :)

-Lille gode, Justin-For en søndag...tårene har trillet både hos meg, mamma og resten av søsken flokken. Et lite hamster med verdens største personlighet måtte i dag bli avlivet. Han var noe helt spesielt skal jeg fortelle dere. Mange ser på hamstere som noen kjedelige dyr som kun ligger å sover, men sånn var ikke Justin. Han kunne man rope på og han kom løpende ut av det lille huset sitt i håp om få en agurk bit eller en banan bit. Vi vet ikke helt hva som skjedde med han, men plutselig klarte han ikke å gå eller å spise mat fra mat skålen uten å falle ned på siden. Det beste var å la han få slippe, så nå har han det bra. Det er det viktigste!

Lille gode, Justin. Hvil i fred♥

-Thumbs up-

Jeg sitter på akkurat samme sted som jeg gjorde for 5 timer siden, lys våken vel og merke. Sov så lenge i dag så om det ikke blir noen søvn på meg i natt kommer ikke det til sjokkere meg så mye. Jeg tror jeg har hatt tidenes kjedeligste lørdag, ikke fyllesyk og ingen å henge med. De aller fleste hadde lørdagen fullbooket så jeg har ikke gjort annet enn å glo på tv'en, lage mat, glo på tv'en, spise mat og sånn fortsetter det...Jeg har jo fått gjort noe fornuftig da, som å vaske opp, brette klær, rydde bort alt krims kramset som ligger over hele leiligheten, så da har jo ikke lørdagen vært en helt bortkastet dag allikevel. Thumbs up!


Nå skal jeg se ferdig Criminal Minds og finne ut om det er noe annet jeg kan bedrive tiden min med..

-Spontan-

God lørdags kveld!

Jeg har letet febrilsk etter puk koden min i hele dag da en smule full Kristine ikke klarte å taste inn riktig pin kode i natt. Fantastisk. Ble en spontan halloween fest i går og jeg var så og si den eneste som ikke hadde kledd seg ut, like flaut som å være den eneste som har kledd seg ut. De fleste hadde rimelig mye innabords, så det var vel ikke så mange som fikk det med seg. Var veldig morsomt, men kvelden ble litt i det seneste laget. Kom meg ikke inn døren før klokken hadde passert 6..  

Det som er igjen av kvelden skal bli tilbrakt i sofa kroken foran tv'en. Det er gjerne slik de fleste lørdagene mine blir tilbrakt.

- Hva skal du i kveld? :)


Kristine - 23år - Foto

+Legg meg til som venn

+Kontak:Kbpfoto@hotmail.com

Norske blogger

Instagram: Kristinebekke