Random

Lyst på header? • 29.06.2012 - 19:16 // Random


Sleng inn størrelsen og eventuel skrifttype du vil ha i kommentar feltet, gjerne en link til de bildene du vil jeg skal bruke. Legger de ut på bloggen når de er ferdige. Over kan dere se to jeg lagde i stad, bare for å gjøre noe! 

Jepsi pepsi • 15.05.2012 - 14:00 // Random

Nå har jeg prøvd å skrive dette innlegget 10 ganger og det ser ikke ut til at jeg får skrevet et innlegg med mening, noe jeg igrunn ikke gjør så ofte. Før jeg la meg i går fikk jeg stikket hull i det andre øret også så nå har jeg to hull i hvert øre. interessant? jepsi pepsi. blæh, jeg må finne på noe!

-Hvor mange hull har du i øret? LOL
-Hva syntes du om bildet? :)

What have I done? • 14.05.2012 - 15:09 // Random

Fikk ikke sove i går og det endte med at jeg nå er et hull i øret rikere. Skal ta i det andre senere når dette har grodd, da slipper jeg å gå rundt med to hovene ører. For dere som lurer så er det overhode ikke vondt, ble faktisk ganske overrasket selv. Brukte kanyle eller hva det heter, du får tak i de på apoteket til 1-2 kroner + at de er sterile :)

-Har du noen gang tatt hull i øret selv? :)

Annoying things # 6 • 13.05.2012 - 15:41 // Random

-Å gå inn på en blogg hvor de jævli trenings bildene nok en gang dukker opp, faen! Bare jeg som får lyst til å henge meg selv hver gang jeg ser de?

-Når jeg har lagt meg og Marwin biter på stengene på buret i håp om å komme seg ut, bråker som et hælvete skal jeg fortelle dere.

-Når jeg sitter på do og finner ut at dorullen er tom og posen med doruller ligger altfor langt unna..

-At tv'en min ikke funker og jeg må vente evigheter på paradise.

-Små fjortis unger på facebook som spoiler hva som skjer på paradise ved hjelp av det viddy drittet. 

-Når jeg våkner og tror det er drit tidlig og at jeg endelig stod opp til en normal tid, helt til jeg ser på klokken som nærmer seg 3 på dagen.

-Når jeg kommer inn på rommet og finner ut at to små jenter har rotet i tingene mine...

-Når jeg ikke finner mobilen, endevender hele rommet for så å finne ut at jeg satt på den hele tiden..

-Når jeg er fattig og må snylte på alle rundt meg..

-Lyspærer som går. 

-Når jeg sitter å snakker med noen og andre mennesker skal begynne å avbryte..faen 

-Jenter som klikker fordi Justin Bieber kommer til Norge, han kommer sikkert ikke til å legge merke deg til uansett så slapp av!

-Bloggere som legger ut bilder hvor de har bomma såpass på fokusen at de aldri burde ha lagt de ut, får helt hetta når jeg ser det..

-Mennesker som ikke er spontane og må planlegge hver minste ting..

-Jenter som legger inn passord på bloggen sin sånn at du ikke kommer inn, hva er da poenget med en blogg? Dagbok f.eks, en fin ting om du er redd for at noen skal lese det du skriver.

-Hva irriterer du deg over? :)

Chewing Gum • 04.05.2012 - 00:02 // Random

For et liv jeg har.
Satt å hylgråt til paradise hotel ettersom Kristin måtte forlate hotellet og det var vel da jeg innså at livet mitt har nådd bunnen. Nå er jeg igrunn en liten sippeunge som griner av det meste, løvenes konge, paradise hotel, hotel cæsar and so on. Jessda, her harru meg! Hvor jeg vil med dette innlegget er jeg meget usikker på, har jo ikke tv så dette er vel igrunn for å underholde meg selv. Har satt opp håret i to dotter så nå ser jeg ut som ei kjerring fra 19pilogbue. Der tok jeg en Christina fra paradise hotel. faen. Paradise hotel tar over litvet mitt. Mennesker som blir fort påvirket burde ikke få tiltang til slike tv program, inkludert meg selv. Får helt pækkern. 

-Fin sang, ikke sant?

8 kjappe om meg • 04.04.2012 - 21:57 // Random

♦Jeg kan sitte å redigere bilder i flere timer, elsker å finne ut nye ting i photoshop.
♦Jeg syntes det er ekstremt kjedelig å sole seg.
♦Jeg elsker å synge, men har en helt jævli sangstemme. 
♦Jeg klarer ikke å tegne, men er rå på strekmennesker.
♦Jeg er veldig spontan. Føler ting blir mye morsommere når det er spontant enn når det er planlagt i forveien. 
♦ Jeg elsker skrekkfilmer.
♦Jeg leser alltid nøye gjennom innleggene mine på jakt etter skrivefeil, er det et ord jeg er usikker på søker jeg det opp på google. Ser jeg en skrivefeil i etter tid endrer jeg det så fort som mulig. 
♦Jeg har alltid iphonen på lydløs. 


//Har vi noe til felles?

First kiss • 29.03.2012 - 16:01 // Random

Å hjelp..Dette må være noe av det mest rareste og flaueste kysset jeg har sett på lenge!

Annoying things # 5 • 28.03.2012 - 23:02 // Random

- Bloggere som klager over at de aldri får kommentarer. At du sitter på ræva å klager over at du ikke gidder å blogge fordi du får så lite kommentarer osv hjelper veldig lite. 

- Folk som bruker ordet skløtte, fy faen! Hater det ordet mer enn the time of the month. 

- At jeg har blitt hekta på en Taylor Swift sang..
- En viss person på Paradise Hotel, hadde jeg vært i familie med den tingen hadde jeg ikke sagt det til en levende sjel. Viktig å ikke henge ut personer på bloggen vet dere. 

- Folk som er glade i det ene øyeblikket og potte sure i det neste, hva skjer?

- Alle de fucka fjortis statusene på facebook. Hvis livet ditt suger så mye og du har det så fælt råder jeg deg heller til å skaffe deg litt mer profesjonell hjelp enn facebook..

//Hva irriterer deg?

Superduperawsome • 26.03.2012 - 20:40 // Random

Ser bloggen min sånn her ut hos dere også? Aner ikke hva som har skjedd, vet bare at jeg må bruke resten av kvelden på å finne igjen det bilde, med tanke på at det ligger på en av brenne cd'ene mine og jeg aner ikke hvilken..Great.  Fikset :) 

Annoying things # 4 • 17.03.2012 - 21:53 // Random

- Tynne små jenter som sprader rundt i JC sko, det må være noe av det dummeste jeg ser. Det er en grunn for at jeg aldri kommer til å ta på meg slike sko, da kan jeg like så godt finne meg et par mursteiner. 

- At jeg ikke har en macbook hvor jeg kan lage like fete sove videoer som annais. 

- Folk som hele tiden skal fortelle meg hvor tynn jeg er. Herregud, jeg har da et speil på rommet mitt som alle andre så jeg er fullstendig klar over at jeg ikke ser ut som ei dundre på hunder. 
- At alle toppbloggerne så og si ligner på hverandre og blogger om de samme tingene..boring. 

- Når små søskna mine slipper ut Marwin før jeg har våknet, det ender alltid med at jeg våkner av å bli biti i hode av en litt for innpåsliten kanin. Hvorfor han biter meg i hode vet jeg ikke, er vel en sånn kanin greie jeg ikke har skjønt. 

- Når folk lener seg over deg for å se hva du skriver på mobilen eller på pc'en..

//Hva irriterer deg?

You tell me • 09.03.2012 - 23:51 // Random


Lagde meg en ny copyright logo fordi jeg ikke har annet å bedrive tiden min med. Hvis dere har lyst til å lære hvordan man lager en slik logo er det bare å skrike ut, så kan jeg prøve å få lagd en tutorial til dere :)
Hvilken logo likte du best?

Min personlige almanakk • 26.02.2012 - 22:39 // Random

Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat
Nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Siden jeg er forever alone og jeg sjeldent liker å klistre trynet mitt på ting fant jeg ut at dette bilde passet midt i blinken, er et av mine favoritt bilder! Marwin ♥

Hva syntes du?
Har du en personlig almanakk?  


Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr!  
NB: Les innlegget før du melder deg på :)  

Annoying things # 3 • 22.02.2012 - 23:41 // Random

- Folk som skal skryte av alt de har eller får, det er selvfølgelig greit å fortelle det en gang, men jeg har veldig lite interesse av å høre på deg snakke om dette i to timer..fortell det heller til noen som faktisk er villig til å høre på deg!

- Alle som syntes kroppen til fotballfrue er så jævli fantastisk osv, om du har lyst til å se ut som et sugerrør med klær på så værsegod, jeg skal ikke nekte deg for å si det sånn. 

- Folk som er dårlige tapere og når de først vinner skal de gjerne trøkke dette opp i trynet på deg, denne er rettet mot meg selv. En dårligere taper skal du lete lenge etter, men om jeg først vinner, ja da får du høre det! Hater at jeg er sånn..faen. 
- Folk som er så fans at de nesten ikke klarer å snakke om annet, greit man er fan av Justin Bieber osv, men herregud jenter, det går an å roe ned litt. Sjangsen for at du faktisk blir kjæresten hans er like stor som at jeg blir dronning i Norge, altså ALDRI. 

- Når folk skal fortelle en ting 50000 ganger i løpet av 10 minutter, jeg har ører akkurat som deg så jeg fikk det med meg første gangen du sa det og det er like uinteressant de andre gangene. 

- Når jeg forteller noe også sier de hæ sånn at jeg må fortelle alt på nytt!!

Hva irriterer deg?


 Husk å meld deg på konkurransen her hvor du kan vinne et gavekort på 500kr! 

Wish me good luck • 21.02.2012 - 17:59 // Random

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

Mulig bloggen kommer til å se litt rotete ut, skal sette meg ned å fikse litt på designet, gleder meg til date med disse html kodene. Ønsk meg lykke til, jeg kommer garantert til å trenge det :)

Teenager post # 1 • 21.02.2012 - 13:31 // Random

Hahaha! Bildene er hentet herfra :)

Hvilken likte du best?
Noen du kjenner deg igjen i? 

Annoying things # 2 • 17.02.2012 - 15:32 // Random

- Når folk sier en ting til deg, men noe helt annet til andre og til slutt sitter du der og ikke skjønner en dritt...Slutt med det, du gjør ikke annet enn å forvirre alle menneskene rundt deg!

- Når folk stirrer på deg så mye at du faktisk begynner å lure på om det er noe galt med deg, kan ikke folk bare ta et jævla bilde da? Så kan de sitte å stirre på det istedenfor..

- Folk som skal diskutere absolutt alt, føler ikke jeg trenger å utdype det så veldig mye..

- Når folk ikke kan innrømme at de tar feil. Istedenfor å si "greit, jeg tok feil" så kommer de med noe så tragisk som dette " Det var iallefall det på min tv" eller " Det var sånn når jeg så det" Herregud, det er faktisk ikke så farlig å ta feil, man dør ikke for da kan vi godt si at jeg hadde vært død for lenge siden..- Når det er rotete på rommet mitt, noe som det er i dette øyeblikk...Faen, jeg lærer aldri

- Når du kommer i kassa og kassedama sier " det var alt?" Nei, du jeg skulle gjerne hatt noe mer jeg. Selvfølgelig var det alt, hvis ikke så hadde jeg jo ikke stelt meg i køen for å betale..

- Når litt runde jenter sitter å klager over hvor feite de er, mens de trøkker en burger i kjeften. Kan jo kanskje begynne med å legge fra deg den feite burgeren? Da er du allefall litt på vei..

- Mennesker som ikke skjønner ironi, så istedenfor å si noe sitter de der og tror jeg er verdens slemmeste..

- Jenter som er stolte over at de snuser. Jeg snuser selv, men jeg går jo for faen meg ikke å stapper snusen opp i tryne på andre for å vise at jeg er "kul". Eller så har du jo de jentene som snuser fordi de syntes det er fint, når ble det fint å snuse? Da var iallefall ikke jeg til stede..

- At jeg skriver masse punktumer etter nesten hver eneste setning, hvor i hælvette har jeg fått det ifra?

Hva irriterer deg?

Annoying things # 1 • 09.02.2012 - 12:41 // Random

I og med at dette har blitt en liten bloggtrend må jo selvfølgelig jeg også gjøre det, irriterer meg over en del så dette kan være noe som dukker opp ganske ofte!

- Jenter som presser brøa sine så langt opp at de nesten ikke får puste, folk ser ikke på deg fordi de syntes det er så fint, men fordi det ser så jævlig dumt ut! Gjør deg selv en tjeneste og slutt med det. 

- Folk som smatter. Jeg får vondt helt inne i hjerterota når folk ikke klarere å lukke igjen kjeften sin hver gang de spiser! Er det virkelig så vanskelig? Nei, det er ikke det tenk. 

- Folk som tenker negativt absolutt hele tiden, greit at ikke man skal være positiv hele tiden for det er utrolig irriterende det også, men HALLO det går grenser.

- Folk som finner på de mest tragiske unnskyldninger for å ikke være med deg, hvis du ikke vil så er det vel ikke så vanskelig å si at man ikke vil? Jeg er ikke dum, jeg skjønner jo at du ikke vil være med meg, derfor kan du heller spare deg selv for alle de dustete unnskyldningene..just saying

- Folk som ikke har egne meninger, do I need to say more?

- Folk som ikke tar en spøk. Når man ender setningen med "jeg tulla" så burde man ha iq til å skjønner at jeg KØDDA. 

- Når jeg skal pusse tennene og tannkrem tuben er tom og jeg finner ikke saks, så jeg må voldta tuben med en kniv..wasting mah time dude

Det er sikkert masse mer som irriterer meg, men jeg kommer ikke på mer..

Hva irriterer deg?

Litt mange punkter om meg... • 28.01.2012 - 15:59 // Random

Nikon d3000 + 50mm macro // privat

- Jeg får et stort behov får å le når jeg egentlig ikke burde
- Jeg tar bilder hver eneste dag
- Jeg kan sitte på bussen og høre på musikk å plutselig tenke på noe gøy sånn at jeg begynner å le eller smile, ikke rart folk ser rart på meg..
- Jeg brakk armen min i syvende klasse, jeg har vridd begge knærne mine ut av ledd, 2 ganger på venstre og en gang på høyre, dette skjedde i syvende, 10 og 1 vgs.
- Jeg er plattfot derfor kan jeg ikke gå med høy helte sko.
- Jeg klarer ikke å gå med kjoler eller skjørt, noe som resulterer i at jeg verken har kjole eller skjørt, bunad også vel og merke. Syntes det er veldig fint på andre da.
- Jeg får ekstremt tørre lepper på vinteren, de sprekker opp og er utrolig vonde...kysse meg?
- Jeg liker kaniner bedre enn hunder og katte, hvem sa at kaniner ikke har personlighet?
- Jeg kan se på Mariabeste og få fullstendig lattekrampe, det er gjensidig vel og merke, folk syntes vi er rare. 
- Jeg gjør og sier utrolig mye rart, folk tror jeg er stein stokk dum noen ganger..
- Jeg sier hva jeg mener når jeg føler for det.
- Jeg var utrolig sjenert før og tørte nesten ikke å snakke når jeg var rundt nye folk, nå er det de som ikke tørr å snakke rundt meg. 
- Jeg bryr meg fint lite om hva folk syntes om meg, hvis jeg føler meg bra i en søplesekk så tar jeg det på meg..håper dere skjønner at jeg ikke sprader rundt i en søplesekk? Kun et eksempel. 
- Jeg gjør alt for å legge på meg, så rimelig lei av å høre om alle som skal slanke seg hele tiden. 
- Når jeg var mindre hadde jeg hår til rompa, angrer den dag i dag på at jeg klipte meg..If I only could go back in time.  
- Jeg ler ofte av meg selv og de ikke morsomme vitsene mine.
 

Obs, ble litt mange det! 

Har vi noe til felles? :)

See you in a few hours • 20.01.2012 - 12:57 // Random

Lovte meg selv å ikke ta en powernap, men nå klarer jeg ikke mer! Snakkes om noen timer ♥

Hva syntes du om sangen? :)

Dip dye • 10.01.2012 - 21:32 // Random

Hei på dere!
Jeg er så lei av håret mitt, merker det er på tide med en forandring. Jeg kommer ikke til å klippe det fordi jeg er fast bestemt på å få langt hår og jeg vil heller ikke farge det fordi det er så sykt mye stress, her snakker jeg av erfaringer folkens. Derfor lurer jeg på om jeg skal farge tuppene i en crazy farge, men er litt usikker fordi de fleste som har det har super langt hår... 

(Bildet er lånt fra google)

LOVEIT!

Hva syntes du? :) 

Obs.. • 28.12.2011 - 17:18 // Random

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Hei på dere!
Døgnrytmen min de siste dagene har vært helt på bærtur, har våknet på denne tiden av døgnet så og si hver dag, noe som forklarer den dårlige bloggingen, på tide å skjerpe seg!Hadde planer om å gå ut for å ta litt bilder i dag, men pga den fantastiske døgnrytmen min ble ikke det noe av og nå er det så mørkt ute at det ikke er noen vits! 

Sliter du med døgnrytmen?
♥Hva syntes du om bildet? 

Pointless • 27.12.2011 - 19:41 // Random

//nikon d3000 + 18 - 55mm // privat

Hei på dere!
Nok en dag med sen blogging, dagen har kun bestått av tv titting og da blir ikke innleggene særlig spennende. Har også hatt en del problemer med å få lastet opp bilder, men det ser ut til å funke nå :) Nei, dette var meningsløst..kommenter om du tok deg tid til å lese dette innlegget!  

Hva har du gjort i dag?
♥Hva syntes du om bildet? 

Header til Fanny • 15.11.2011 - 18:56 // Random

Siden jeg ikke har så mye å gjøre lagde jeg to headere til Fanny, er ikke super flink, men ble litt fornøyd med de :)

Hva syntes du?
♥Hvilken header likte du best? 

Kosedressen - check • 11.11.2011 - 19:28 // Random

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT
NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT

Da var kosdressen på. Skal en tur ned til noen kompiser for å spille bilspill og drekka, woop woop for at det er helg. Dere får kose dere masse på denne herlige fredags kvelden :) 

Hva skal du i kveld?
♥Hva syntes du om bildene? 

Bestilt • 30.10.2011 - 16:42 // Random

// printscreen 

Ah, endelig! Er møkk lei av å bruke selvutløseren på kameraet fordi jeg får det aldri til, men nå som denne er på vei vil livet mitt bli en smule enklere.

Har du selvutløser kontroll ?

How do you judge a book? Go beyond the cover • 28.10.2011 - 10:00 // Random

Kult, ikke sant? :) 

I need a change • 18.10.2011 - 19:10 // Random

IPHONE // PRIVAT

Hei på dere!
Orker ikke en gang og unnskylde meg for bloggingen for det har jeg vel gjort litt for ofte. Skal fikse litt på designet osv, så det er mulig bloggen ser litt rotete ut. Kjenner jeg trenger en forandring.  

Back in business • 16.10.2011 - 00:58 // Random

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT
Hei på dere!
Beklager for ekstremt dårlig blogging, men det har skjedd såpass mye at bloggen har ikke vært i tankene mine i det hele tatt, men nå er jeg back in business. Har en del bilder på lager så det blir nok mye blogging fremover :)

Hva har du gjort i det siste?:) 
Hva syntes du om bildet?:) 

15 ting DU ikke visste om meg • 04.10.2011 - 23:23 // Random

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT

♥Jeg har 5 søsken
♥Jeg klarer ikke å sove med tv'en avslått, må ha noen som prater i bakgrunn ellers får jeg panikk. (Dette er kun når jeg er alene)
♥Jeg er plattfot, som fører til store smerter i føttene.
♥Jeg elsker tatoveringer og kan nesten ikke vente med å få tatt så fort jeg får penger. 
♥Jeg har hatt sidecut, men har ingen bilder av det.
♥Jeg har aldri vært i et seriøst forhold.
♥Jeg og Piabestis har snart vært bestevenninner i 19år.
♥Jeg er ekstremt mørkredd. 
♥Jeg elsker skrekk filmer.
♥Jeg har aldri hatt mareritt.
♥Jeg har atopisk eksem som fører til ekstremt tørr hud på vinteren. 
♥Jeg er utrolig klumsete.
♥Jeg er en lukket person, snakker ikke så mye om følelsene mine. 
♥Jeg var utrolig sjenert før og sa aldri noe, nå derimot er jeg stikk motsatt. 
♥Jeg føler meg ukomfortabel blant store folke mengder.  

Har vi noe til felles? :)

Today I feel like crap • 04.10.2011 - 15:08 // Random

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT
Halsen er sår, hode dunker og kroppen skriker etter å få ligge i senga...Det er virkelig ikke min dag i dag!

Er du syk?
♥Hva syntes du om bildet?
 

Can't wait • 23.09.2011 - 02:13 // Random

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT
Rommet er snaart ferdig og jeg kan nesten ikke vente med å vise det til dere! Dårlig blogging, men får ikke så mye inspirasjon ved å bo i stua..

Hva syntes du om bildet?

Hvem liker du best? • 13.09.2011 - 21:59 // Random

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT

♥Hvilken redigering liker du best?

Busy woman • 11.09.2011 - 17:39 // Random

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT
Hei på dere!
Beklager for lite blogging, men i og med at vi pusser opp rommet har jeg en del å gjøre. Har en del bilder dere skal få se, men må bare redigere de osv :) 

Hva skal du i dag?
♥Hva syntes du om bildet? 

Good girl • 09.09.2011 - 20:14 // Random

Hei på dere!
I dag har jeg tømt hele rommet mitt og jeg gleder meg utrolig masse til å få det ferdig. Pga "stormen" her om dagen fikk vi vite at mange båter hadde gått under vann så da måtte vi jo ned å sjekke båten vår. Kan vel si at det var like før den gikk under så da fikk jeg glede av å tømme hele båten, dagens trening. 
Bilde tatt med Iphone før jeg tømte den

Bilde tatt med Iphone etter jeg hadde tømt den!

♥Hva har du gjort i dag?
♥Er jeg ikke flink som tømmer båten? haha

Actually, I wear the nail polish to hide how grubby my nails are • 09.09.2011 - 14:41 // Random

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT
Hei på dere!
Kjapt innlegg før jeg skal begynne å tømme rommet mitt, får dessverre ikke tatt før bilder fordi det er så sykt rotete her inne pga ting som skal kastes osv, men jeg skal ihvertfall ta bilder når rommet er helt ferdig!

I morgen skal jeg på date med Mariabestis, gleder meg allerede ♥

Hva skal du i helgen?
♥Hva syntes du om bildet? 

Rote kopp • 07.09.2011 - 17:27 // Random

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT
NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT
Hei på dere!
Mamma kom hjem fra butikken i stad og se hva hun hadde kjøpt til meg. Det finnes ingen annen kopp som beskriver med bedre enn denne. 

Er du en rote kopp? 

A daughter is a gift of love • 06.09.2011 - 16:35 // Random

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT
Hei på dere!
I dag har jeg vært en pliktoppfyllende datter og lagd mat til hele flokken, de syntes til og med at det var godt. Lagde spagetti og kjøttdeig som ikke er så ekstremt avansert, men da vet jeg iallefall at jeg ikke kom til å drite meg loddtrett ut.

Pleier du å lage mat til familien din?
♥Hva syntes du om bildet?
 

A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are. • 04.09.2011 - 18:14 // Random

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT
Hei på dere!
Beklager for dårlig blogging i går, men jeg hadde ikke noe å blogge om + at Piabestis skulle sove her og da ville jeg ikke prioritere bloggen, men det skjønner dere vel. Hadde det utrolig morsomt i går, hvis du ser bortifra at jeg hadde ølkrig med Kevin, som vil si at jeg har øl i hele håret. Great.
Nå skal jeg ned i dusjen også skal jeg bare slappe av resten av kvelden foran tv'en.

Hva gjorde du i går?
♥Hva syntes du om bildet? 

Why does everything look better in black and white? • 02.09.2011 - 23:00 // Random

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT
Hei på dere!
Da skal jeg straks hoppe til sengs, skal tidlig opp i morgen for å bli med mamma en tur til byen. 

Hva skal du i morgen?
♥Hva syntes du om bildet? 

What to do? • 30.08.2011 - 19:11 // Random

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT
Hei på dere!
Dårlig blogging i dag, men jeg har ikke så mye å dele. Har heller ingen inspirasjon og alle bildene jeg redigerer blir bare stygge.. 

Sliter du med det samme?
♥Hva syntes du om bildet? 

I have a stone in my hand • 27.08.2011 - 17:21 // Random

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT
Hei på dere!
Nesten litt flaut å si, men jeg våknet akkurat nå, i dette øyeblikk. Dette har jo selvfølgelig sine grunner som jeg ikke kan skrive om her på bloggen, men jeg kan fortelle dere at jeg var en smule redd. 

Mamma og de har bestilt mat fra gatekjøkkenet så nå blir det hamburger tallerken til frokost, livet er herlig!

Når våknet du i dag?
♥Hva syntes du om bildet?

That's just great • 26.08.2011 - 20:15 // Random

NIKON D3000 + 18 - 55MM // PRIVAT
Hei på dere!
Nå har jeg prøvd i så og si hele dag med å få noen til å bli med ut eller å finne på noe, men så har halvparten allerede planer og den andre halvparten svarer ikke på meldinger. That's just great. Da blir det vel en stille fredagskveld foran tv'en om ingen plutselig vil finne på noe. *Hint hint*

Hva skal du i kveld?
♥Hva syntes du om bildet?

Header til Fanny • 25.08.2011 - 18:41 // Random

Siden jeg ikke har så masse å gjøre lagde jeg tre headere til Fanny, jeg er ikke super flink når det gjelder å lage headere, men øvelse gjør mester :)

Hva syntes du?
♥Hvilken likte du best?

Harder than I thought • 24.08.2011 - 17:44 // Random

NIKON D3000 + 55 - 200MM // PRIVAT
Hei på dere!
Har prøvd i hele dag med å mekke en videoblogg til dere, men jeg gjør alltid noe som ødelegger + at jeg ikke får redigert filmen fordi jeg må bruke Iphonen så jeg prøver så godt jeg kan. 

Har du sliti med det samme?
♥Hva syntes du om bildet? 

Check it out • 22.08.2011 - 17:08 // Random

Jeg har skrevet om denne siden før og jeg skriver om den igjen, dobb.no. Jeg har aldri vært noe særlig smykke jente som har en hau med smykker, men i det siste har jeg fått helt hekta på det. Tenkte å vise dere noen nye favoritter jeg har fått. 
 
Hva syntes du?
♥Hva likte du best? 

Closing my eyes • 22.08.2011 - 00:42 // Random

Nikon D3000 + 18 - 55mm // Privat
Da var det vel på tide å legge seg, lillesøster starter på skolen for første gang i morgen så jeg skal være med for å ta bilder. 

Hva syntes du om bildet?
MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN
HER

I'm such a blonde. It just doesn't make sense for me to have dark hair. • 20.08.2011 - 21:56 // Random

Nikon D3000 + 55 - 200mm // Privat
Å sitte hjemme på en lørdagskveld er noe jeg sjeldent gjør og jeg skjønner hvorfor, finnes ikke noe mer kjedelig enn dette. 

Hva pleier du å gjøre på en lørdagskveld?
♥Hva syntes du om bildet? 

A bedroom without a teddy bear is like a face without a smile • 17.08.2011 - 16:04 // Random

Nikon D3000 + 18 - 55mm // Privat
Hei på dere!
For det første vil jeg bare si at jeg ikke kommer til å gå inn på bloggen din om du reklamerer for den i kommentarfeltet, om du ikke gjør det er det større sjangse for at jeg faktisk tar en tur innom og kommenterer. For det andre så har jeg ikke tenkt til å kjøpe meg nytt kamera, virket som noen trodde det i forrige innlegg. Ville egentlig bare se hvor mange som likte hva, selv er jeg et nikon fan og kommer nok ikke til å kjøpe canon, men hvem vet :)

Er du lei av folk som reklamerer for bloggen sin?
♥Hva syntes du om bildet?

Sunglasses • 15.08.2011 - 23:50 // Random

Tok meg en tur innom superkul for å se om jeg fant noen solbriller, kan ikke få nok solbriller. Drømmen er ekte ray ban wayfarer, men jeg er så klumsete så de ville nok bli ødelagt med en gang uansett. Da er det greit at man kan kjøpe like kule og billige på superkul Her er noen av mine favoritter. 
 

 Spots Wayfarer Svart (Solbrille) Zebra Wayfarer Grønn (Solbrille)Stripes Wayfarer Hvit (Solbrille)

Hvem likte du best?

i'm lost without you • 14.08.2011 - 19:00 // Random

Nikon D3000 + 18 - 55mm // Privat
God morgen!
Denne helgen har kun bestått av å drikke og jeg må innrømme at jeg er en smule sliten. Det har vært utrolig morsomt, men det skal bli deilig å bare slappe av foran tv'en. Jeg kan dele med dere at jeg har klart å miste Ipoden min, måtte felle en liten tåre i og med at jeg bruker den så og si hele tiden! Håper noen har funnet den og har veldig lyst til å gi den tilbake til meg. 

Hva du gjort i helgen?
♥Hva syntes du om bildet?

Party like a rockstar • 11.08.2011 - 22:42 // Random

Nikon D3000 + 55 - 200mm // Privat
Hei på dere!
Bloggen har blitt litt glemt bort, men som alle andre har jeg et liv så jeg trenger ikke å unnskylde meg for å ikke ha blogget. Jeg har vært ute hver eneste kveld så det å sitte hjemme nå er egentlig litt rart, men utrolig deilig.

Det kommer nok ikke til å bli så mye blogging denne helgen, men skal prøve å få slengt inn noen outfit bilder hvis jeg orker. I morgen starter Svelvikdagene, dette er nok ukjent for mange av dere, men jeg kan beskrive det med ett ord: FYLL. Skal en liten tur ut i morgen med noen venninner, men skal prøve å ta det rolig for det er på lørdag det faktisk skjer og jeg har ingen planer om å ligge fyllesjuk da.  

Hva skal du i helgen?
♥Hva syntes du om bildet?

Camping is nature's way of promoting the motel business. • 05.08.2011 - 22:41 // Random

Nikon D3000 + 55 - 200mm // privat
Hei på dere!
Tror dere ikke hele rommet mitt er fult av små tasser? Vel, det er det! Hele unge flokken har okkupert sofaen min med dyner, puter, bamser og diverse. Om jeg får sovet mye vet jeg ikke, men koselig er det iallefall :)

Har du små søsken?
♥Hva syntes du om bildet?

Simon's Cat • 04.08.2011 - 15:32 // Random

Klipp hentet fra youtube!
Haha, jeg digger den katten!

Hva syntes du?

Ah, summer, what power you have to make us suffer and like it • 29.07.2011 - 19:28 // Random

Nikon D3000 + 18 - 55mm // Privat
Vært dårlig på bloggfronten, men jeg har så og si bodd på stranden i noen dager og når jeg kommer hjem er det rett ut med venner. Bloggen blir jo da siste prioritet, dessuten er ikke inspirasjonen på topp og jeg gidder ikke å blogge fordi jeg må. 

Hva syntes du om bildet?(Designet er litt fucka forresten, men skal ut så jeg fikser det når jeg kommer hjem:)

Only the guy who isn't rowing has time to rock the boat. • 27.07.2011 - 05:45 // Random

Nikon d3000 + 55 - 200mm // privat
Da var designet på plass, er fortsatt en del små ting igjen, men nå er jeg så lei av html koder at jeg må ta en pause, hvis ikke så risikerer jeg at pc'en ender opp i skogen.
Outfit bilde kommer til dere senere :)

Hva syntes du? :)

Wish me good luck • 27.07.2011 - 02:40 // Random

Nikon d3000 + 55 - 200mm // Privat
Da ble det ny blogg på meg, har vurdert dette lenge nå så det var vel på tide. Nå er det designet som står for tur, noe gikk feil da jeg overførte det andre designet til denne så da får jeg begynne fra scratch , dette kommer til å ta tid. Kristine - 23år - Foto


+Legg meg til som venn


+Kontak:Kbpfoto@hotmail.com

Norske blogger

Instagram: Kristinebekke