tips

Sunglassesshop.com  • 17.10.2012 - 18:41 // tips

Er du på utkikk etter noen kule solbriller kan jeg anbefale deg å ta turen innom Sunglasses Shop. En oversiktlig nettside med et stort utvalg av solbriller (tullerikke). De har merker som Ray-BanOakley, adidas, chanel osv. Har du ikke funnet de perfekte solbrillene enda, er jeg sikker på at du finner de på denne nettsiden! Selvom vinteren er rett rundt hjørnet er det ikke dermed sagt at solbrillene må slenges i skuffen og ikke brukes før sommeren igjen, med mindre du er en av de få som går i dvale.
Har du tatt turen innom? 

//reklame

Check it out!!  • 18.05.2012 - 21:15 // tips


I og med at det var 17.mai i går har personligalmanakk.com satt igang en kampanje som varer ut helgen. Om dere går inn HER og bruker denne koden;  D-UUSL-AWIS får du 17% avslag på en personlig almanakk eller en notatbok. Jeg har ikke notatboken selv, men har personlig almanakk og kan si med hånden på hjertet at alle burde skaffe seg en. Du designer den helt selv og slipper derfor en kjedelig svart almanakk. Check it out :)

-Har du en personlig almanakk eller notatbok? :)

BlingMe  • 08.01.2012 - 12:29 // tips

Kom over denne nettsiden for en stund siden og de har utrolig mye fint, så da tenkte jeg å dele noen av mine favoritter med dere! 

KorsRosettringDobbelring - Pyramid

Leopard PinkRådyrMini korsRådyr
Glitter Black

Anbefaler dere å ta turen innom for nå har de salg og hvem liker vel ikke salg?

Noe du likte? :)
♥Har du tatt turen innom? :) Kristine - 23år - Foto


+Legg meg til som venn


+Kontak:Kbpfoto@hotmail.com

Norske blogger

Instagram: Kristinebekke